boupa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 σε mega και ant1 μολις ειπαν για την συλληψη ενος ατομου επαυτοφορου , απο την κεφαλλονια, οπου ειχε μια τσαντα γεματη καπνο/καυτρα και τον πετυχαν σε σημειο που ενω ειχε σβησει η φωτια ξαναξεκινησε. του ζητησαν τα ρεστα και ειπε οτι ειναι εθελοντης του ζητησαν στοιχεια αλλα πηγε να φυγει χτυπωντας τον εναν απο αυτους που τον ρωτησαν αλλα τελικα του την πεσαν και τον δεσαν σενα δεντρο και βρηκαν οτι βρηκαν στο σακιδιο του.. τωρα λενε ειναι στο ανακριτικο ηλειας καΙ αφου τον απαυτωσουν λιγο ελπιζουν να μαθουν περισσσοτερα
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 διαβάζω το τόπικ εδώ και ώρα, και βρίσκομαι στην 25η σελίδα... Ως τώρα,τη φωτιά την έβαλαν τρομοκράτες, αντι εξουσιαστές, γκρίζοι λύκοι, τούρκοι εμπρηστές που ανταπέδωσαν τις φωτιές που έβαλαν έλληνες εμπρηστές στην τουρκία, αμερικάνοι που μας επιτίθενται για την συμωνία με τους ρώσους, η αντιπολίτευση, η κυβέρνηση, ο κώλος μου,ο λιακόπουλος και ο κόκκαλης! Είναι φανερό ότι είστε όλοι ηλίθιοι,και δεν έχετε καταλάβει ότι δεχόμαστε επίθεση από τον σείριο,γιατί έχουμε αύξηση του τουρισμού απο αρειανούς!!!!
boupa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 απο αντ1..μολις τωρα συλλαβανε στην κρεστενα μια 35χρονη οι κατοικοι σε δασικο μερος την ωρα που τοποθετουσε στουπια μεσα σε θαμνους
the_end Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 διαβάζω το τόπικ εδώ και ώρα, και βρίσκομαι στην 25η σελίδα...Ως τώρα,τη φωτιά την έβαλαν τρομοκράτες, αντι εξουσιαστές, γκρίζοι λύκοι, τούρκοι εμπρηστές που ανταπέδωσαν τις φωτιές που έβαλαν έλληνες εμπρηστές στην τουρκία, αμερικάνοι που μας επιτίθενται για την συμωνία με τους ρώσους, η αντιπολίτευση, η κυβέρνηση, ο κώλος μου,ο λιακόπουλος και ο κόκκαλης! Είναι φανερό ότι είστε όλοι ηλίθιοι,και δεν έχετε καταλάβει ότι δεχόμαστε επίθεση από τον σείριο,γιατί έχουμε αύξηση του τουρισμού απο αρειανούς!!!! αν διαβάσεις μέχρι το τέλος θα καταλάβεις ότι την έχουν βάλει ιρακινοί τη φωτιά. σε παρακαλώ να μην ξαναμιλήσεις χωρίς να ξέρεις όλα τα γεγονότα α, επίσης, η διαφορά αρχαίων και σύγχρονων Ελλήνων σε όλους τους τομείς αποδεικνύεται απ'τη σύγκριση αγαλμάτων με φωτογραφίες πολιτικών. αμήν
The_Edge Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το in σχετικά με τη συνωμοσιολογία. Φόβοι για ανάπτυξη «θεωριών συνωμοσίας» πίσω από το οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών
Blackman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 μας την πέσανε και δεν προλάβαμε να κλάσουμε...
Wolfidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ρε wolfidi πιο βερντεν? :? και νομιζεις οτι πολεμησανε για πλακα εκει και για γοητρο? να διαβαζεις Ιστορια πιο προσεχτικα!! οι γερμανοι εκτιμησαν οτι επειδη το verdun ειναι πολυ σημαντικο για τους γαλλους (θεση, γοητρο), θα εστελναν σε ενδεχομενη επιθεση εκει ολοκληρο το στρατο τους, και οι γερμανοι κερδιζοντας αυτη τη μαχη ή τελος παντων εξασθενοντας πολυ τις γαλλικες δυναμεις εκει, στην ουσια θα εχουν καταφερει να αλλαξουν συνολικα τις ισορροπιες δυναμεων προς οφελος τους, σε ενα και μονο πεδιο μαχης. αποτελεσμα αυτης της μακροχρονιας και υπερ-φρικαλεας μαχης, ειναι ισος αριθμος σκοτωμενων γαλλων και γερμανων, και η εμπλοκη της αγγλιας στην αμεσως επομενη μεγαλη μαχη. Που το διάβασες αυτό? Σε κανένα briefing πριν την αποστολή στο ΜοΗ? (χιουμορ κανω αρχηγέ) Αυτές οι εκτιμήσεις είναι που τους φάγανε τους Γερμανούς! Ο Ιστορικός Α. Τζ. Π. Τέιλορ δεν είναι ποιητής φανφάρας! Το βιβλίο The First World War λεει περισσότερα για αυτά και για άλλα! Εξάλλου το αν μια μάχη είναι επιτυχημένη κρίνετε εκ του αποτελέσματος φυσικά, αλλά ειδικά όσον αφορά τις ανθρώπινες απώλειες! Αυτή η υπερφικαλέα μάχη με ίσους αριθμούς νεκρών και από τις δύο παρατάξεις (μια ή άλλη λοιπόν) δείχνει οτι ήταν λάθος σαν επιλογή και το ότι μπήκαν και οι Αγγλοι μετά το επιβεβαιώνει! Το οτι το γόητρο προφανώς ήταν το κίνητρο και όχι η αξία της ανθρώπινης ζωής (πια αξία θα μου πεις με μισο+ μύριο νεκρούς σε μια και μόνο μάχη) φαίνεται πιο ισχυρό επιχείρημα! )
boupa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 καλυτερα γιατι αμα κλαναμε θα φουντωνε η φωτια...
horsepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ακούστε άλλο ένα σενάριο που ακούστηκε από έναν τρελό γνωστό μου..μερικές από τις φωτιές παίζει να τις βάζουν κατασκευαστές πλαστικών χριστουγεννιάτικων δέντρων για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους εν όψη Χριστουγέννων...:confused::confused::oops::???::???::? παναγία μου...τέλος..
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 37 σελίδες! μάλιστα! αναρωτιέμαι πόσοι από όσους ποστάραμε εδώ μέσα,αλλάξαμε γνωμη για τις 16/09. Πόσοι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε εθελοντικά,όπου μπορούσαμε, και πόσοι δεν είμαστε εν δυνάμει εμπρηστές με τη συμπεριφορά μας... Υπήρξε συνάδελφος σήμερα το πρωί, που γύρισε κ μου είπε μετά την καλημέρα: "γλυτώσατε την 4αρα"! ΝΑΙ ΡΕ,η 1η του ατάκα ήταν για την αναβολή του παο-οσφπ. Υπήρξαν δημοσιογράφοι που σπέρνουν τον πανικό για "πόλεμο" , "ασσύμετρες απειλές",και λοιπές μλκιες... δεν ξέρω τι να πω, ξέρω μόνο ότι αυτή η χώρα πληγώνει τους πολίτες της, γιατί αυτοί πρώτα την έχουν μαχαιρωσει...και μάλιστα ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ,και μάλιστα ΠΟΛΛΑΚΙΣ! ΥΓ:το θέμα είναι καθαρά πολιτικό,κ ο περιορισμός των μη πολιτικών ποστς, κατά την προσωπική μου άποψη,άκαιρος, άκομψος και αχρείαστος.αλλά, ως γνωστόν,δεν έχω εγώ και την πίτα,κ το μαχαιρι...
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 κι αν είναι οι γκρίζοι λύκοι που τις βάζουν..? :???:
horsepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ΥΓ:το θέμα είναι καθαρά πολιτικό,κ ο περιορισμός των μη πολιτικών ποστς, κατά την προσωπική μου άποψη,άκαιρος, άκομψος και αχρείαστος.αλλά, ως γνωστόν,δεν έχω εγώ και την πίτα,κ το μαχαιρι... το ότι δεν επιτρέπονται πολιτικά post δεν αποκλείει την ανάπτυξη απόψεων- θέσεων οποίες και αν είναι αυτές...και στο κάτω κάτω είναι η πολιτική του καταστήματος ρε παιδιά τι να κάνουμε??αν δεν μας αρέσει η αγορά είναι μεγάλη ας πάμε αλλού..
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 κι αν είναι οι γκρίζοι λύκοι που τις βάζουν..? :???: -πιστεύεις πραγματικά ότι τις φωτιές στην τουρκία τις έβαλε πχ η χρυσή αυγή? -τι σε κάνει να πιστευεις ότι τις έβαλαν οι γκρίζοι λύκοι? μήπως το ίδιο το κράτος , κ η προπαγάνδα που λειτουργεί γύρω από αυτό,συν το γνωστό παλιό μίσος μεταξύ των λαών,ώστε να θεωρείς δεδομένο ότι ολα τα δεινά αυτού του τόπου, οφείλονται στους απέναντι? -όπως αναφέρω και για τον παναθηναικό (ατυχής η παρομοίωση,αλλά και εκεί η διοίκηση φταίει για αυτά τα χάλια), ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ!
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω φίλε μου ποιοι τις βάζουν,εγώ απλά ανέφερα άλλη μια εκδοχή. Και προσωπικά δεν παρακολουθώ τι λένε στις ειδήσεις.
NOMIKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Η Ελλάδα ήταν και είναι στον πατο όσον αφορά την πρόληψη των πυρκαγιών.(αντιπυρικές ζώνες, αποψίλωση αγριόχορτων κάτω από πυλώνες και δίπλα από τους δρόμους, συνεχείς περιπολίες, αυστηρότεροι νόμοι για τους εμπριστές κτλ) Από αναδάσωση δεν πρόκειται να γίνει τίποτα άξιο λόγου όπως δεν έγινε τίποτα άξιο λόγου όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ αντίθετα έχουν γίνει πολλά ώστε να αποχαρακτηριστούν δασικές περιοχές και διάφορες κοινοπραξίες να αναλάβουν το χτίσιμο.... Συμφωνώ ,δυστυχώς τα παθήματα δεν γινονται μαθήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.