hexenlord Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Yπάρχει ένα απίστευτο κλίμα "τρομοκρατίας" το τελευταίο δίωρο, και αυτό αντανακλάται και στις τελευταίες σελίδες του thread αυτού. Τρομοκρατημένοι χρήστες παντού. /QUOTE] "Τρομοκρατια". Ωραιοτατο επιχειρημα γι'αυτους που δεν θελουν να αναλαβουν τις ευθυνες τους ακομη και σε αυτην την ωρα που η συντριπτικη πλειοψηφια των πληγεντων μιλαει για πρωτοφανη ασυννενοησια και αποδιοργανωση πολιτειας-τοπικων φορεων-πυροσβεστικης-στρατου.Ειναι πραγματικα θλιβερο.Ενα απο τα αρχαιοτερα χαρακτηριστικα του Ελληνα ("δεν ειμαι εγω αρμοδιος", "δεν ειναι δικης μας ευθυνη" κτλ...κτλ..) ταφοπλακα στον ταφο 60 ανθρωπων. Πριν 15 χρονια ηταν οι Τουρκοι Πριν 10 χρονια ηταν οι Αλβανοι Σημερα ειναι τρομοκρατες και ο THe Edge οντας προφητικος.. Στα επομενα χρονια (με την προυποθεση οτι Θα μεινει κατι να καει) θα ειναι οι εξωγηινοι.
fabiawrc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 το 90% το πλανων στην τηλεοραση ειναι αγροτες-πολιτες με υδροφορες και τρακτερ και λαστιχα να σβησουν οτι μπορουν τα πυροσβεστικα ειναι ελαχιστα!
LL_NEO Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Τι να πω ρε πούστη μου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σώσει τώρα ότι έχει απομείνει. Η βροχή ή η θάλασσα. Δλδ ακόμα και στρατιωτικό νόμο να επιβάλλουν και να κάνουν πρώτο κύμα επιστράτευσης και αύριο το πρωι 10,000 άτομα να φτιάχνουν αντιπυρικές ζώνες και άλλοι τόσο περιπολίες, πάλι θα έκαναν μια τρύπα στο νερό. Όσο μοιρολατρικό και αν ακούγεται ρε μάγκες, όσα μέσα και αν διαθέτεις μπροστά σε ορισμένες καταστάσεις ο άνθρωπος παραμένει απροστάτευτος. fabia σαφώς και είναι ελάχιστα. Όταν πριν δυο μήνες θεωρούσαμε τις 80 φωτιές πρωτόγνωρο νούμερο και τώρα έχουμε 180 τι περιμένεις; Όλοι θα θέλαμε τα χωριά περικυκλωμένα απο πυροσβεστικά αλλά προφανώς και ΔΕΝ γίνεται.
green_beret Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Πριν λιγο βγηκε ο δημαρχος Χολαργου και λεει βρεθηκε στην Αγ.Παρασκευη εμπριστικος μηχανισμος. Αμεσως βγαινει και ο δημαρχος Αγ.Παρασκευης και το διαψευδει και τοτε ο δημαρχος Χολαργου τα μαζευει... Τελικα ποιος εχει δικιο?
Mystirios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 "Τρομοκρατια". Ωραιοτατο επιχειρημα γι'αυτους που δεν θελουν να αναλαβουν τις ευθυνες τους ακομη και σε αυτην την ωρα που η συντριπτικη πλειοψηφια των πληγεντων μιλαει για πρωτοφανη ασυννενοησια και αποδιοργανωση πολιτειας-τοπικων φορεων-πυροσβεστικης-στρατου.Ειναι πραγματικα θλιβερο.Ενα απο τα αρχαιοτερα χαρακτηριστικα του Ελληνα ("δεν ειμαι εγω αρμοδιος", "δεν ειναι δικης μας ευθυνη" κτλ...κτλ..) ταφοπλακα στον ταφο 60 ανθρωπων. Πιστεύω οτι υπάρχει σίγουρα θέμα ασυνεννοησίας κτλ κτλ αλλά αμα έχεις παντού σε όλη την ελλάδα φωτιές να καίνε και δε ξέρω και γω πόσα χιλιόμετρα μέτωπο δε μπορείς να ρίχνεις ευθύνη στις αρχές.Συνέχεια ανάβουν καινούριες φωτιές και χρειάζονται καβάτζα απο δω κι απο κει. Δε γίνεται να στείλουν όλες τις δυνάμεις κάπου
omnislash Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Πάνω από μας πετάνε ελικόπτερα πάντως ενώ βλέπω μπατσικά που και που και πυροσβεστικό που κοβει βόλτες greenberet τσέκαρε από που προέρχεται ο καθένας και θα καταλάβεις. Εγώ ακόμα πάντως να καταλάβω ποιος κάθεται να χτίσει σε Ταύγετο και Πάρνωνα που δεν υπάρχει ρεύμα ,δρόμοι, νερό κτλ..Ακόμα και οι ναζί τα αφήνανε αυτά τα μέρη.Οταν μου το εξηγήσετε αυτό τότε μαζί σας τα βάζουν γριές.Εκτός και αν είναι οικοπεδοφάγοι και το βάζουν για ξεκάρφωμα. Στο in λέει για Καστοριά ,Φλώρινα πως καίνε χορτολιβαδικές εκτάσεις.Και κει οικοπεδοφάγοι?Α αφήστε ξέρω αυτές είανι λόγω του Ελ Νινιο Πριν 15 χρονια ηταν οι Τουρκοι Πριν λίγο καιρό ένας δημοσιογράφος της Καθημερινής έγραψε για μια δίκη Τούρκων παρακρατικών.Οι παρακρατικοί υποστήριζαν πως ενώ εσείς μας δικάζετε εμείς κάψαμε τη Σάμο το 93 προσφέροντας υπήρεσίες στη χώρα και το επιβεβαιωσε χτες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.Γι αυτούς που νομιζουν οτι η Ελληνοτουρκική φιλία είναι πανάκεια.
Alsos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 καλα ολα αυτα..απλα το θεμα ειναι οτι απλα ποτε δεν θα μαθουμε τι παιχτηκε..στις εικασιες θα μεινουμε
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Πριν λίγο καιρό ένας δημοσιογράφος της Καθημερινής έγραψε για μια δίκη Τούρκων παρακρατικών.Οι παρακρατικοί υποστήριζαν πως ενώ εσείς μας δικάζετε εμείς κάψαμε τη Σάμο το 93 προσφέροντας υπήρεσίες στη χώρα και το επιβεβαιωσε χτες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.Γι αυτούς που νομιζουν οτι η Ελληνοτουρκική φιλία είναι πανάκεια. !Δώσε ένα link! Επίσης πήρε το αυτί μου σε ένα δελτίο οτι πιάσανε δύο Τσέχους εμπρηστές, με γκαζάκια στο αυτοκίνητο και τέτοια... έχουμε κανένα νεότερο;
omnislash Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 !Δώσε ένα link! Λυγερός λέγεται ο δημοσιογράφος.Πήρε χτες τηλέφωνο στο alter.
Dr.Strangelove Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 4ον αφού έχουμε τόσα πολλά εναέρια μέσα γιατί κάθε ένας που βγαίνει καταγγέλει πως δε βλέπει κανένα? Γιατί αυτοί που βλέπουν δεν έχουν κάτι να καταγγείλουν και σίγουρα όσα αεροπλάνα και να πάρουμε, αυτοί που θα κοιτάνε τον ουρανό και θα περιμένουν να δουν κάποιο θα είναι περισσότεροι από τα αεροπλάνα. Οι μισοί βγαίνουν και φωνάζουν ότι αν είχε πάει νωρίτερα το αεροπλάνο θα είχε σωθεί το χωριό και οι άλλοι μισοί ότι έφυγε το αεροπλάνο και τους άφησε απροστάτευτους. Τελικά είναι τόσα πολλά τα μέτωπα που τα αεροπλάνα θα πρέπει να περνάνε περισσότερη ώρα για να μετακινούνται από το ένα στο άλλο παρά για να σβήνουν τις φωτιές και τελικά να επιχειρούν ένα-ένα με μηδενική αποτελεσματικότητα. Επίσης, ο κόσμος δεν σκέφτεται ότι τα αεροπλάνα καίνε καύσιμα και όταν αυτά τελειώνουν δεν μπορούν να σταματήσουν στο πρώτο βενζινάδικο για να "φουλάρουν" αλλά θα πρέπει να επιστρέψουν στη βάση τους. Καταλαβαίνω ότι ο καθένας θα ήθελε από ένα πυροσβεστικό δίπλα στο σπίτι του αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο όταν καίγεται η μισή Ελλάδα. Τα χωριά που κινδυνεύουν είναι εκατοντάδες και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι οργανικές ελλείψεις που καταγγέλονται) δεν θα μπορούσαν να είναι αρκετές, πόσο μάλλον όταν όλοι έχουν την απαίτηση σε κάθε νέα φωτιά που θα ξεσπάσει να επέμβει άμεσα η πυροσβεστική και να καταγγέλουν την καθυστέρηση λες και οι πυροσβέστες καθόταν και άργησαν επειδή δεν ήθελαν να αφήσουν στη μέση τον φραπέ τους. Και καλά να τα λέει αυτά ο κόσμος που βλέπει την περιοχή του να καίγεται. Καταλαβαίνω την αγωνία του και δεν μπορώ να του καταλογίσω κάτι, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ τις κραυγές των υποτιθέμενων ρεπόρτερς (αλήθεια, που τους έκρυβαν τόσους ρεπόρτερς τα κανάλια όλο αυτό τον καιρό; ). Έχει και ο λαϊκισμός τα όριά του.
ata1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Εμένα μου φαίνεται ότι αν δεν γκρεμιστούνε τα αυθαίρετα σε αναδασωτέες εκτάσεις, αν δεν πέσουν καμπάνες σε αυτούς που θα πάνε να χτίσουν στα καμένα, αν δεν γίνονται κάθε χειμώνα αντιπυρικά έργα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μακάρι να υπήρχαν αλλά νομίζω ότι και 10 φορές περισσότερα πυροσβεστικά να υπήρχαν δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον όλεθρο. Εντάξει συντονιστικά είναι μπου..λο αλλά αν δεν γίνει σωστή πρόληψη αντί για τον ένα πυρομανή που του κάρφωσε να ανάψει φωτιά και έναν ασυνείδητο που πέταξε ένα μπουκάλι ή ένα τσιγάρο, θα έχουμε οργανωμένα κυκλώματα που για μερικά οικόπεδα δεν υπολογίζουνε τίποτα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον λόγω προεκλογικής οι πολιτικοί όλων των κομμάτων να κάνουν κάτι για αυτούς τους ανθρώπους άμεσα, σε άλλη περίπτωση πιστεύω απλώς θα περίμεναν να ξεχαστεί και αυτό
KWSN_Men Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Τι να πω ρε πούστη μου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σώσει τώρα ότι έχει απομείνει. Η βροχή ή η θάλασσα.Δλδ ακόμα και στρατιωτικό νόμο να επιβάλλουν και να κάνουν πρώτο κύμα επιστράτευσης και αύριο το πρωι 10,000 άτομα να φτιάχνουν αντιπυρικές ζώνες και άλλοι τόσο περιπολίες, πάλι θα έκαναν μια τρύπα στο νερό. Όσο μοιρολατρικό και αν ακούγεται ρε μάγκες, όσα μέσα και αν διαθέτεις μπροστά σε ορισμένες καταστάσεις ο άνθρωπος παραμένει απροστάτευτος. fabia σαφώς και είναι ελάχιστα. Όταν πριν δυο μήνες θεωρούσαμε τις 80 φωτιές πρωτόγνωρο νούμερο και τώρα έχουμε 180 τι περιμένεις; Όλοι θα θέλαμε τα χωριά περικυκλωμένα απο πυροσβεστικά αλλά προφανώς και ΔΕΝ γίνεται. Προηγούμενα χρόνια είχαμε περισσότερες. Το θέμα είναι να μην τις αφήσεις να να πάρουν διαστάσεις. Δεν το προχωράω παραπάνω γιατί θα γίνει πολιτικό.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 καλα ολα αυτα..απλα το θεμα ειναι οτι απλα ποτε δεν θα μαθουμε τι παιχτηκε..στις εικασιες θα μεινουμε Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί τον σουτάρατε; Δε πιστεύω να έκανε κανένα διπλό λογαριασμό;
the_end Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί τον σουτάρατε; Δε πιστεύω να έκανε κανένα διπλό λογαριασμό; ll_neo,alsos,6 δάχτυλα,δυο μάνες. μια συγκινητική ιστορία. you get the rest...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.