Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγους μήνες θα πληρώνουμε το λάδι, τα λαχανικά και τα φρούτα για χρυσό. η οικονομική καταστροφή είναι τεράστια. Αλλά και το κοινωνικό πρόβλημα ασύλληπτο. Τους γέρους στα χωριά ποιος θα τους βοηθήσει? Πώς να αλλάξουν τόπο αυτοί οι άνθρωποι? Θα υποκύψουν στη θλίψη τους.

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα κίνητρο μπορεί να είναι η τρομοκράτηση του πληθυσμού ή ακόμα και πρόβα για το πως αντιδράει ο λαός σε εμπόλεμη κατασταση γιατί αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες τι άλλο μπορεί να ναι.Επιπλέον δε θα μου φανεί περίεργο ο κάτοικος της Ηλείας να μη γουστάρει να πολεμήσει για τη Θράκη αν συμβεί τπτ

bonomania δε λέει κανείς πως είναι αναρχικοί ή Αμερικάνοι πίσω από τις φωτιές.Τούρκοι ίσως είναι ή Αλβανοί .Από τη στιγμή όμως που λες πως είανι σχέδιο πρέπει να πεις αν είναι σχέδιο του omnislash,του lucifer, η του paredwse.Γιατί μη μου πείτε ότι αυτά τα χωριά στην Ηλεία είχαν τουριστική αξία.Α και μην ξεχνάμε και τις υποκλοπές

Λαθος! Προφανως δεν γνωριζεις οτι η κυβερνηση ανεφερε 'αντιεξουστιακο χωρο'!!! Λενε οτι δεν ξερουν ....αλλα υποθετουν!!! Προφανως τα εξαρχεια θα ειναι αδεια αυτες τις μερες....

Δημοσ.
Καταρχας ποιο λογικο μου φαινεται να προκεται για μια αναζοπυρωση παρα για αποπειρα εμπρησμου ΜΠΡΟΣΤΑ στην σδαμ! Δεν ειπα οτι δεν υπηρξε εστια φωτιας! Αμφιβαλω ως προς το αιτιο της!!!

Δεν υπηρχε πιο πριν φωτια εξω απο την σδαμ για να γινει αναζωπυρωση τωρα....η φωτια ηταν φρεσκια...

Οσο για την φρουρηση, μην εχοντας υπηρετησει στην σδαμ αλλα εχοντας την επισκεφθει μπορω να επιβεβαιωσω ποσο μεγαλη βαση ειναι....η φυλαξη της ειναι υποτυπωδης....αλλωστε κυριως δινεται βαση στα 3-4 φυλακια που εχει στο βουνο παρα στην περιμετρο της χαμηλα....

Δημοσ.
Καταρχας ποιο λογικο μου φαινεται να προκεται για μια αναζοπυρωση παρα για αποπειρα εμπρησμου ΜΠΡΟΣΤΑ στην σδαμ! Δεν ειπα οτι δεν υπηρξε εστια φωτιας! Αμφιβαλω ως προς το αιτιο της!!!

Και στην τελικη απαιτω αν ετσι ειναι τα πραγματα να πιασουν ΕΝΑΝ!

Ενα απο αυτα μηχανακια που βλεπουνε...ή εναν απο αυτους με τα στουπια...ή εναν απο αυτους με τα γκαζακια....ή εναν απο αυτους με τα κινητα-μηχανισμους....

Δηλαδη οι εμπρηστες εχουν κανει τοσο κακο( υπο την ανεπαρκεια του κρατους)....εκαψαν ολην την Πελλοπονησο....τι λογο θα ειχαν να βαλουν μια φωτια τετοια ωρα με 0 μποφορ εξω απο την σδαμ που λογικα φρουρειται τοσο καλα???

ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

μα οι αποδείξεις υπάρχουν. η 77χρονη super γιαγια και οι δυο εντεκάχρονοι spy kids

βασιμες πληροφοριες αναφέρουν και τα χελωνονιντζάκια που εχουν την βάση τους στην ορεινή αρκαδία να καταζητούνται για εμπρησμο οταν προσπαθησαν να ψήσουν πίτσες.

σορυ για το χιούμορ αλλα μετα την σημερινή κινητοποίηση για τα στουπιά μονο αυτο μπορώ να γράψω

Δημοσ.
κάτσε ρε συ, δηλαδή εγώ που ήθελα να δω F1 επειδή ήθελα να ξεμπουχτίσω λίγο από τη φωτιά είμαι μαλάκας; Αφού έτσι κι αλλιώς εδώ που είμαι εκτός από το ανατριχιάζω και να οργίζομαι δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο...

Μισο, περιμενε. ΤΗν φορμουλα την αφησα απεξω διοτι δεν την διοργανωνει Ελληνικη αρχη. Και γω πηγα για καφε, και ο διπλα πηγε για μπασκετ, και ο παραδιπλα πεταξε και εναν ασαλιωτο στην γκομενα. Το προβλημα μου ειναι με αυτον που γκρινιαζει γιατι ο Αλφα δεν εδειξε φορμουλα και γιατι η Σουπερκλικα ακυρωσε την αγωνιστικη, που δεν καταλαβαινει δλδ την σοβαροτητα. Να στο θεσω αλλιως, αν το ντερμπυ γινοταν κανονικα θα το εβλεπα. Δεν θα μουρμουρισω ομως "Γιατι το ακυρωσαν οι μ..."

Αν μουρμουριζεις και συ θα σε καρφωσω στο πρωτο ματς της Ευρολιγκα οτι εισαι γαυρος:mrgreen:

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον kwsn. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά μόνο να κοιτάς και να ψυχοπλακώνεσαι.Δεν βλέπω καθόλου tv και προτιμώ να κάνω κάτι άλλο.

Δημοσ.
Δεν υπηρχε πιο πριν φωτια εξω απο την σδαμ για να γινει αναζωπυρωση τωρα....η φωτια ηταν φρεσκια...

Οσο για την φρουρηση, μην εχοντας υπηρετησει στην σδαμ αλλα εχοντας την επισκεφθει μπορω να επιβεβαιωσω ποσο μεγαλη βαση ειναι....η φυλαξη της ειναι υποτυπωδης....αλλωστε κυριως δινεται βαση στα 3-4 φυλακια που εχει στο βουνο παρα στην περιμετρο της χαμηλα....

Θεωρω την κουβεντα ανευ νοηματος! Καποιοι ψαχνουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα!!!

Εγω αμερικανακι φοβισμενο δεν γινομαι! Να με βαλουν στο τριπακι να φοβαμαι την σκια μου και να 'βλεπω' υποπτους γυρω μου δεν θα με βαλουν!

Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτην την ωρα που μιλαμε ενα σωρο Ελληνες εχουν χασει σπιτια, περιουσιες, καλλιεργειες....

61 οικογενειες θρηνουν....

και ολα αυτα διοτι καποιοι δεν σταθηκαν στο υψος των περιστασεων!!!

και καθηστε τωρα εσεις και ψαξτε φαντασματα....

καλημερα σας!

Δημοσ.

Μαυρο χιουμορ τετοια ωρα αλλα...

Ενα απο τα πικροχολα ειναι στα ξενα πρακτορεια που δεν εχουν υποτιτλους αλλα μεταγλωτηση

Βλεπεις τον Πυργιωτη

"Του δασους ηπιασ φωτια κι θα καουν τα'ζα" και απο πισω στο Sky Tv με τέλεια Οξφορδιανη προφορα "Τhe forrest is on fire, the animals will get burnt"

Δημοσ.
μα οι αποδείξεις υπάρχουν. η 77χρονη super γιαγια και οι δυο εντεκάχρονοι spy kids

βασιμες πληροφοριες αναφέρουν και τα χελωνονιντζάκια που εχουν την βάση τους στην ορεινή αρκαδία να καταζητούνται για εμπρησμο οταν προσπαθησαν να ψήσουν πίτσες.

σορυ για το χιούμορ αλλα μετα την σημερινή κινητοποίηση για τα στουπιά μονο αυτο μπορώ να γράψω

χαχαχαχα

μονο που τα εχεις μπερδεψει....

βασικα απο νωρις το βραδυ βγηκε ο στρατος και η αστυνομια στον υμηττο και στην πεντελη να περιπολουν γιατι φοβοντουσαν μηπως ξαναγινει τιποτα υποπτο....

γυρω στις 10 κατα συμπτωση (????) εγινε και το σκηνικο με την σδαμ (αυτο ειναι βεβαιο οτι συνεβη) και ο βερυκιος το συνεδεσε με πληροφορηση που ισως ειχαν νωριτερα για σχεδιο επιθεσης στην αττικη παλι....

μετα ακουστηκε αυτη η βλακεια για τα στουπια πισω απο το γαλλικο κολλεγιο που ηταν φωλα τελικα και αργοτερα αυτο για την ΒΕΝ που παραμενει ανεπιβεβαιωτο ακομα...

παντως εγω γουσταρα που εστω και κατοπιν εορτης εγινε μια καποια κινητοποιηση και βγηκανε προληπτικα και αποτρεπτικα στα βουνα....

καλο σας βραδυ (βγαινω εξω και μπορει να σχολιασω οταν γυρισω)

Δημοσ.
ρε σεις ξεκολλάτε λίγο, εντάξει, τραγικό τραγικότατο και πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στη χώρα αλλά η ζωή συνεχίζεται. δεν είναι απαραίτητα μαλάκας κάποιος που θέλει να δει φόρμουλα ή μπάλα.

αυτό από έναν χοντρόπετσο που το συγκεκριμένο γεγονός τον έχει αγγίξει πολύ περισσότερο απ'ότι ποτέ θα περίμενε...

ps: τη φόρμουλα αν ήθελα θα μπορούσα να τη δω αλλά δεν την είδα. τη μπάλα επίσης αρκετά πιθανό να μην την έβλεπα.

btw δεν το λέω σε σένα μόνο. γι'αυτό και δεν έκανα quote.

απλά έχω πετύχει αυτή την αντίδραση ("γιατί ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός απ'τις φωτιές" more or less) σ'όλο το insomnia σ'ένα σωρό άσχετα thread.

τώρα, αν κάποιος σοβαρά δεν καταλαβαίνει γιατί αναβλήθηκε το ματς ή η μετάδοση της f1 και προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι κακώς αυτά έγιναν, ε τότε ναι, είναι μαλάκας. αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι(ελπίζω να μην αυταπατώμαι)

NAI EINAI!!!

Η Πελλοπονησος καιγεται, η Ευβοια, η Αττικη, η Ανατολικη Μακεδονια, τα δελτια για πρωτη φορα στα 29 μου χρονια δειχνει 3 μερες το ιδιο πραγμα, ο πρωθυπουργος ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εχει κυρηξει το κρατος σε κατασταση εκτακτου αναγκης, κατι που αποτι θυμαμαι δεν ειχε κανει ο Ανδρεας τοτε με το κατασκοπευτικο ουτε ο Σημιτης στα Ιμια, και θα μου πεις οτι δεν ειναι μαλακας αυτος που τον νοιαζει αυτες τις ωρες θελει να φωναξει "Ναι μωρη Μπαλαφα αρρωστια"???? Και στο λεει καποιος που μενει Αθηνα, το εξοχικο του ειναι στην πλεον ασφαλη περιοχη της Ελλαδας, την Αχαια που εφαγε τον πουλο πριν ενα μηνα και πλεον δεν εχει μεινει τιποτα να καψουν, και αρα θα ηθελε να δει λογικα τον Ντογιε να καρφωνει τον γαυρο

Μισο, περιμενε. ΤΗν φορμουλα την αφησα απεξω διοτι δεν την διοργανωνει Ελληνικη αρχη. Και γω πηγα για καφε, και ο διπλα πηγε για μπασκετ, και ο παραδιπλα πεταξε και εναν ασαλιωτο στην γκομενα. Το προβλημα μου ειναι με αυτον που γκρινιαζει γιατι ο Αλφα δεν εδειξε φορμουλα και γιατι η Σουπερκλικα ακυρωσε την αγωνιστικη, που δεν καταλαβαινει δλδ την σοβαροτητα. Να στο θεσω αλλιως, αν το ντερμπυ γινοταν κανονικα θα το εβλεπα. Δεν θα μουρμουρισω ομως "Γιατι το ακυρωσαν οι μ..."

Αν μουρμουριζεις και συ θα σε καρφωσω στο πρωτο ματς της Ευρολιγκα οτι εισαι γαυρος:mrgreen:

αφού το ίδιο πράμα καταλήγεις να λες ρε συ kaizer με μένα.

εκτός κι αν με θεωρείς μαλάκα επειδή ξέρω γω σιχάθηκα να βλέπω φλόγες κι έβαλα λίγο supersport.

Δημοσ.

....συμφωνω!

Δημοσ.
Θεωρω την κουβεντα ανευ νοηματος! Καποιοι ψαχνουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα!!!

Εγω αμερικανακι φοβισμενο δεν γινομαι! Να με βαλουν στο τριπακι να φοβαμαι την σκια μου και να 'βλεπω' υποπτους γυρω μου δεν θα με βαλουν!

Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτην την ωρα που μιλαμε ενα σωρο Ελληνες εχουν χασει σπιτια, περιουσιες, καλλιεργειες....

61 οικογενειες θρηνουν....

και ολα αυτα διοτι καποιοι δεν σταθηκαν στο υψος των περιστασεων!!!

και καθηστε τωρα εσεις και ψαξτε φαντασματα....

καλημερα σας!

Δεν σου ειπε κανεις αγαπητε να γινεις αμερικανακι ουτε να καταδωσεις καποιον....

Απορω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα....να σε ρωτησω κατι?

Αν καποιος σου ελεγε πριν απο 7 μερες πως εχει πληροφοριες πως σε 4 μερες απο σημερα θα βαλουν φωτια στη μιση ελλαδα,θα πεθανουν 60 ανθρωποι απο οργανωμενο σχεδιο εμπρηστων,θα κηρυχθει η χωρα σε εκτακτη αναγκη και γιαυτο να εχεις τον νου σου μηπως δεις καμια υποπτη κινηση σε δασωδη περιοχη να την αναφερεις, ξερεις τι στοιχηματιζω οτι θα του ελεγες?

"Εγω αμερικανακι φοβισμενο δεν γινομαι! Να με βαλουν στο τριπακι να φοβαμαι την σκια μου και να 'βλεπω' υποπτους γυρω μου δεν θα με βαλουν!

και καθηστε τωρα εσεις και ψαξτε φαντασματα...."

Καλημερα σας

Δημοσ.

Yπάρχει ένα απίστευτο κλίμα "τρομοκρατίας" το τελευταίο δίωρο, και αυτό αντανακλάται και στις τελευταίες σελίδες του thread αυτού. Τρομοκρατημένοι χρήστες παντού.

Μέχρι να στείλει επιστολή η τρομοκρατική οργάνωση ή βγει το Υπουργείο και πει ξεκάθαρα πως έχει στοιχεία και ποιά είναι αυτά, σε αυτές τις θεωρίες "τρομοκρατίας" θα δίνω ακριβώς την ίδια βαρύτητα με τις ακόλουθες εικασίες...

1) το έκανε ο τζίγκερ για να αναβάλει το ντέρμπυ και να περάσει η ίωση του εντογιέ.

2) το έκανε ο κόκκαλης για να αναβάλει το ντέρμπυ και να παίξει ο τζόλε.

3) το έκανε η ένωση ιδιοκτητών ακινήτων, ώστε να καταλάβει ο κόσμος ότι το πιο ασφαλές είναι το "νοίκι"

4) το έκανε ένας χρήστης του insomnia στην προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει τους moderators όταν ανακαλύψαμε ότι έχει 2 λογαριασμούς,

5) το έκαναν οι ασφαλιστικές ώστε ο κόσμος να ασφαλίζει τα σπίτια του.

6) το έκαναν οι εξωγήινοι για να κατοικήσουν τον πλανήτη.

Δημοσ.

Πριν λίγο γύρισα σπίτι και η καταστροφή συνεχίζετε... Φυσικά οι νεκροί αυξάνονται... Νέα δυσάρεστα μαθαίνω από γνωστούς και φίλους… Ένα χάος.

Πότε θα πέσουν οι άνεμοι… έχει δει κανένας την πρόβλεψη καιρού για τις περιοχές αυτές? Το απόγευμα είχα δει ότι είχε σε μερικά σημεία 4 και σε άλλα 6 μποφόρ. Ελπίζω να πέσουν κιʼ άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...