AFANIS_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 quote ---> Absinthe ενώ το οτι ξαφνικά απο εκεί που δεν είχαμε παγκοσμίως αντιπάθειες(...και βγάλαμε λάδι ολυμπιακούς , τελικό CL , και τόσα άλλα....)....γίναμε παγκόσμιος στόχος....(ίσως΄λόγω την ιμπεριαλιστικής μας πολιτικής....ίσως και για τα πετρελαιά μας....)...δεν παραπάει καθόλου....μα καθόλου!!! ναι...μου μοιάζει πολύ πιθανόν...το μόνο που μένει άρα είναι να βρούμε την χώρα που τα έκανε ολα αυτά και να επιτεθούμε για να μην το ξανακάνουν σε άλλους....
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 quote ---> Absinthe ενώ το οτι ξαφνικά απο εκεί που δεν είχαμε παγκοσμίως αντιπάθειες(...και βγάλαμε λάδι ολυμπιακούς , τελικό CL , και τόσα άλλα....)....γίναμε παγκόσμιος στόχος....(ίσως΄λόγω την ιμπεριαλιστικής μας πολιτικής....ίσως και για τα πετρελαιά μας....)...δεν παραπάει καθόλου....μα καθόλου!!! ναι...μου μοιάζει πολύ πιθανόν...το μόνο που μένει άρα είναι να βρούμε την χώρα που τα έκανε ολα αυτά και να επιτεθούμε για να μην το ξανακάνουν σε άλλους.... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι εξωθεν ο "εχθρος".... αν και για να σου επιτεθουν φανταζομαι με τετοιο υπουλο τροπο, δεν ειναι αναγκη να εχεις ιμπεριαλιστικη πολιτικη ή πετρελαια, τα κινητρα μπορει να ειναι πολλα....μακαρι να τα ηξερα...τοτε θα ηξερα και ποιοι το κανουν ολο αυτο και θα ειχα παρει και το ενα εκατομμυρακι ευρα απο την επικηρυξη....
IOCTL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 να κάνουμε και λίγο χιούμορ , το μόνο καλό αυτές τις μέρες είναι οτι δεν έχω δεί κανέναν απο τους 300 στα παράθυρα. Και τι να πούν άραγε?
bonomania Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 σημερα το βραδυ, μεσα σε μιση ωρα εχουνε βρει τοσα στουπια-γκαζακια-πανια με πετρελαιο και αναπτηρες οσα δεν εχουνε βρει τα τελευταια 40 χρονια!!! Δηλαδη δεν μπορουνε να στειλουνε ενα πυροσβεστικο οχημα ολοκληρη μερα στην αρχαια Ολυμπια....αλλα μπορουνε σε 30 λεπτα βραδυατικα και με την χωρα σε κατασταση χαους να βρουνε μεχρι και αναπτηρες διπλα σε πανια με πετρελαιο!!!! Αληθεια....εσεις θα πετουσατε τον αναπτηρα??? Και αν ναι διπλα στο πανι με πετρελαιο??? Τελικα μας θεωρουν ΤΟΣΟ ηλιθιους??? Greece under attack?? Μηπως θα βολευε καποιους να μαστε με εναν διαρκη φοβο μεσα μας? Μηπως παρακολουθουμε μια γελειοτητα? Μηπως καηκαν 61 ατομα??? Μηπως φταει ο μικροκοσμος οπως λεει ο κυριος Πολυδωρας? Ρε μηπως νομιζουνε οτι απευθυνονται σε διανοητικα καθυστερημενους???
john_vam Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ασχετο,αλλα οπως λεει το ασμα:οδος ελληνων, οδος εκεινων που ξερουνε τι κανουνε,που ξερουν οτι χανουνε και ελπιζουνε στο κρατος...χαμενοι κατα κρατος. οδος ελληνων,οδος εκεινων που πετρα δεν αφησανε, που τοιχους ζωγραφισανε και ακομα ζωγραφιζουν,μαρενονται και ανθιζουν.... οδος ελληνων,οδος ΑΠΟΝΤΩΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩΝ... τεριαζει απολυτα
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 σημερα το βραδυ, μεσα σε μιση ωρα εχουνε βρει τοσα στουπια-γκαζακια-πανια με πετρελαιο και αναπτηρες οσα δεν εχουνε βρει τα τελευταια 40 χρονια!!! Δηλαδη δεν μπορουνε να στειλουνε ενα πυροσβεστικο οχημα ολοκληρη μερα στην αρχαια Ολυμπια....αλλα μπορουνε σε 30 λεπτα βραδυατικα και με την χωρα σε κατασταση χαους να βρουνε μεχρι και αναπτηρες διπλα σε πανια με πετρελαιο!!!! Αληθεια....εσεις θα πετουσατε τον αναπτηρα??? Και αν ναι διπλα στο πανι με πετρελαιο??? Τελικα μας θεωρουν ΤΟΣΟ ηλιθιους??? Greece under attack?? Μηπως θα βολευε καποιους να μαστε με εναν διαρκη φοβο μεσα μας? Μηπως παρακολουθουμε μια γελειοτητα? Μηπως καηκαν 61 ατομα??? Μηπως φταει ο μικροκοσμος οπως λεει ο κυριος Πολυδωρας? Ρε μηπως νομιζουνε οτι απευθυνονται σε διανοητικα καθυστερημενους??? φιλε bonomania νομιζω πως κανεις μας δεν μπορει να ξερει πως βαζει καποιος φωτια.και εμενα μου φαινεται αστειο να βαζουν φωτια με στουπια αλλα κανεις δεν ξερει.... τωρα ο βλακας ο βερυκιος λεει πως η δευτερη περιπτωση με στουπια δεν ηταν τελικα αποπειρα εμπρησμου.... οποτε το μονο σιγουρο γεγονος ειναι η μικρη φωτια που επιασε εξω απο την σδαμ και μου το επιβεβαιωσε ο φιλος μου που υπηρετει εκει
omnislash Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ενα κίνητρο μπορεί να είναι η τρομοκράτηση του πληθυσμού ή ακόμα και πρόβα για το πως αντιδράει ο λαός σε εμπόλεμη κατασταση γιατί αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες τι άλλο μπορεί να ναι.Επιπλέον δε θα μου φανεί περίεργο ο κάτοικος της Ηλείας να μη γουστάρει να πολεμήσει για τη Θράκη αν συμβεί τπτ bonomania δε λέει κανείς πως είναι αναρχικοί ή Αμερικάνοι πίσω από τις φωτιές.Τούρκοι ίσως είναι ή Αλβανοί .Από τη στιγμή όμως που λες πως είανι σχέδιο πρέπει να πεις αν είναι σχέδιο του omnislash,του lucifer, η του paredwse.Γιατί μη μου πείτε ότι αυτά τα χωριά στην Ηλεία είχαν τουριστική αξία.Α και μην ξεχνάμε και τις υποκλοπές
johnnyestia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Καήκανε άνθρωποι,καήκανε σπίτια, καήκανε δάση, δεν έχει ακουστεί όμως πολύ ότι έχουν καεί και πολλές καλλιέργειες. Εκεί στην Ηλεία οι περισσότεροι βιοπορεύονται ως αγρότες. Ένας όχι και τόσος πλούσιος νομός, τώρα θα μαραζώσει. Το θέμα δεν είναι μόνο η αναδάσωση, το θέμα είναι κυρίως κοινωνικό-οικονομικό
KWSN_Men Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Το επιβεβαιώνουν. Στην συγκεκριμμένη βάση υπάρχουν πυρηνικά απο οτι λένε και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... βρήκανε εμπρηστικούς μηχανισμούς , ΕΥΠ ήδη βρίσκετε εκεί. Μόνο στρατιωτικός νόμος μας σώζει... :evil: Δεν υπάρχουν πυρηνικά στην Αττική.
galil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Φίλε bonomania συμφωνώ με αυτά που λες αλλά όμως δεν είναι όλα στο μυαλό του Βερύκιου ή του κάθε δημοσιογράφου. Πράγματι έτσι έγινε. Τώρα το θέμα είναι πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα γεγονότα και αν δίνει περισσότερη σημασία απ' όσο πρέπει σε κάποια περιστατικά....
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 δεν είναι απαραίτητα μαλάκας κάποιος που θέλει να δει φόρμουλα ή μπάλα. NAI EINAI!!! Η Πελλοπονησος καιγεται, η Ευβοια, η Αττικη, η Ανατολικη Μακεδονια, τα δελτια για πρωτη φορα στα 29 μου χρονια δειχνει 3 μερες το ιδιο πραγμα, ο πρωθυπουργος ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εχει κυρηξει το κρατος σε κατασταση εκτακτου αναγκης, κατι που αποτι θυμαμαι δεν ειχε κανει ο Ανδρεας τοτε με το κατασκοπευτικο ουτε ο Σημιτης στα Ιμια, και θα μου πεις οτι δεν ειναι μαλακας αυτος που τον νοιαζει αυτες τις ωρες θελει να φωναξει "Ναι μωρη Μπαλαφα αρρωστια"???? Και στο λεει καποιος που μενει Αθηνα, το εξοχικο του ειναι στην πλεον ασφαλη περιοχη της Ελλαδας, την Αχαια που εφαγε τον πουλο πριν ενα μηνα και πλεον δεν εχει μεινει τιποτα να καψουν, και αρα θα ηθελε να δει λογικα τον Ντογιε να καρφωνει τον γαυρο
bonomania Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Καταρχας ποιο λογικο μου φαινεται να προκεται για μια αναζοπυρωση παρα για αποπειρα εμπρησμου ΜΠΡΟΣΤΑ στην σδαμ! Δεν ειπα οτι δεν υπηρξε εστια φωτιας! Αμφιβαλω ως προς το αιτιο της!!! Και στην τελικη απαιτω αν ετσι ειναι τα πραγματα να πιασουν ΕΝΑΝ! Ενα απο αυτα μηχανακια που βλεπουνε...ή εναν απο αυτους με τα στουπια...ή εναν απο αυτους με τα γκαζακια....ή εναν απο αυτους με τα κινητα-μηχανισμους.... Δηλαδη οι εμπρηστες εχουν κανει τοσο κακο( υπο την ανεπαρκεια του κρατους)....εκαψαν ολην την Πελλοπονησο....τι λογο θα ειχαν να βαλουν μια φωτια τετοια ωρα με 0 μποφορ εξω απο την σδαμ που λογικα φρουρειται τοσο καλα??? ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
KWSN_Men Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 κάτσε ρε συ, δηλαδή εγώ που ήθελα να δω F1 επειδή ήθελα να ξεμπουχτίσω λίγο από τη φωτιά είμαι μαλάκας; Αφού έτσι κι αλλιώς εδώ που είμαι εκτός από το ανατριχιάζω και να οργίζομαι δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο...
john_vam Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 α ρε πουστη μου θα παρω ενα στρεμα στο φεγγαρι να παω να μηνω...με αυτα που αλουω και βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.