ffilz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Επειδή δεν έχω διαβάσει όλα τα posts, συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνομαι σε κάποια σημεία. Από πολύ μικρός είχα μεγάλη επαφή με τη φύση, λόγω κάποιου ορειβατικού συλλόγου όπου ήμουν μέλος. Η θλίψη μου σήμερα είναι τεράστια. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι θέμα κυβέρνησης (την οποία δεν υποστηρίζω). Η καταστροφή είναι τεράστια. Το πρωί ένας πυροσβέστης έλεγε για μέτωπο 30χλμ!!! Τι δυνάμεις να στείλεις εκεί? Ο στρατός τι να κάνει? Να σβήνει τη φωτιά με το φτυαράκι που έχει? Η αιτίες νομίζω ότι είναι πολλές και διαφορετικές. Λίγο οι εμπρηστές, λίγο οι παράνομες χωματερές, λίγο οι καταπατήσεις, λίγο τα τοπικά συμφέροντα, λίγο οι φάρσες, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βλέπουμε. Πίσω από όλα αυτά κρύβονται πάντα τα λεφτά. Έχετε ποτέ ακούσει επιχειρηματία να σκέφτεται το κέρδος του? Δυστυχώς δουλεύω πολλά χρόνια σε τράπεζα, στο τμήμα μεγάλων χορηγήσεων. Αυτά που ακούω είναι εκεί είναι τέρατα. Πριν μία εβδομάδα ήρθε ένας να συζητήσει για δάνειο να χτίσει σε έκταση που κάηκε προ λίγων εβδομάδων. Όταν του είπα ότι δεν έχει άδεια μου απάντησε ότι η τράπεζα θα εξασφαλιστεί με άλλο ακίνητο. Και όταν τον ρώτησα αν θα αναδασωθούν, μου απάντησε «Πάνε αυτά αγόρι μου. Καήκανε. Το θέμα είναι να μην μας προλάβει άλλος» Αυτά από το στόμα ενός τύπου 40 ετών. Και μην μου πείτε γιατί του τα δίνουμε? Γιατί είναι καλός πελάτης και θα τα πάρει από αλλού. Γιατί είναι τοπικός παράγοντας και θα χτίσει σίγουρα. Γιατί απλά και οι ντόπιοι αυτόν θα παρακαλέσουν για ένα ρουσφέτι. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται για κανένα μεγαλοπιασμένο εκκατομυριούχο. Ένας απλός επιχειρηματίας είναι, από τους χιλιάδες στην Αττική Οι υπόλοιποι ………….. σε λίγους μήνες θα ξεχάσουμε!
FilipposMD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Οχι, η τρομοκρατια δεν θα περασει. Το καθεστως φοβου που επιβαλλαν στην Αμερικη μετα το 2001 και ολοι διναν ο ενας τον αλλο με φοβο μην τους πεσει ο ουρανος στο κεφαλι δεν θα εφαρμοστει εδω. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ, εγω δεν θα φωναξω υπερ της θανατικης ποινης και υπερ των γκετο και να μπουμε στην ΤΟυρκια να φτασουμε "στην Κοκκινη Μηλια κι'ετσ να ουμε" Επειδη θελουν να μας κανουν ζωα δεν θα γινουμε, το μ&&^ που τους πεταγε +1, αλλά εγώ θα το εξέφραζα κάπως πιο ήπια. Πριν λίγες μέρες ήμουν Νέα Υόρκη και μου έψαχναν τον σάκο ακόμα κι όταν έμπαινα να δω μια εκκλησία (!!!), στα εισιτήρια του μετρό σου θυμίζουν να κοιτάζεις για ύποπτες κινήσεις και να καταγγέλεις τους επιβάτες που σου φαίνονται κάπως και στα αεροδρόμια μόνο δάχτυλο δε σου βάζουν. Γι' αυτό κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Ψυχραιμία! Δε θέλει και πολύ να αρχίσουν λιντσαρίσματα υπόπτων για εμπρησμούς. Κατάσταση πολέμου ακούω, αναστολή ελευθεριών, θανατικές ποινές... Επειδή η ιστορία είναι διδακτική, κάντε τον κόπο να δείτε πότε οι λαοί δέχτηκαν να απαρνηθούν ελευθερίες που είχαν κατακτήσει. Πάντα είχαν τις κρίσεις τους, τους λόγους τους. Δείτε όμως πώς κατέληξαν κάθε φορά. Ψυχραιμία, αντίσταση στον λαϊκισμό. Μην πιστέψετε τίποτα αν δε σας φέρουν τρανταχτές αποδείξεις. Και, τουλάχιστον προσωπικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα κανάλια. Σκεφτείτε πόσες φορές έχει αποδειχθεί ότι λένε μπαρούφες (πχ τότε με την 17 Νοέμβρη).
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Τωρα μολις ειπε ο αντεννα πως βγηκε ο στρατος και η αστυνομια για περιπολιες στον υμηττο γιατι εχουν μαλλον πληροφορηση για καποια αποπειρα αποψε....φιλαρακι ναυτης απο την ΣΔΑΜ (μοναδα του ναυτικου στην αγια παρασκευη) που επικοινωνησα πριν απο 5 λεπτα μου ειπε πως τους εχουν σε επιφυλακη και πως πριν απο καμια ωρα σβησανε μια φωτια εξω απο το στρατοπεδο....την πεσανε και στην ΣΔΑΜ... σημειωτεον: η ΣΔΑΜ ειναι το στρατηγειο διοικησης ανατολικης μεσογειου και σε περιπτωση πολεμου υπαρχει σχεδιο για μετακινηση ολης της στρατιωτικης και πολιτικης ηγεσιας μας εκει μεσα στο βουνο του υμηττου... OFF TOPIC: Ο Βερυκιος ειναι για πολλες φαπες.... μιλαμε για την υπέρτατη προβοκάτσια. ποιος λογικός εμπρηστής θα πάει σημερα το βράδυ, διπλα στην σδαμ, μετα απο τόσους νεκρούς και με τέτοια άπνοια στην αττικη να βάλει φωτιά.
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 μιλαμε για την υπέρτατη προβοκάτσια.ποιος λογικός εμπρηστής θα πάει σημερα το βράδυ, διπλα στην σδαμ, μετα απο τόσους νεκρούς και με τέτοια άπνοια στην αττικη να βάλει φωτιά. Δημητρη μην το λες.... Το φιλαρακι μου μου ειπε πως τους εχουν ολους στην τσιτα και τους εχουν βγαλει για περιπολιες γιατι απετρεψαν ηδη μια αποπειρα....
IOCTL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 μιλαμε για την υπέρτατη προβοκάτσια.ποιος λογικός εμπρηστής θα πάει σημερα το βράδυ, διπλα στην σδαμ, μετα απο τόσους νεκρούς και με τέτοια άπνοια στην αττικη να βάλει φωτιά. Το επιβεβαιώνουν. Στην συγκεκριμμένη βάση υπάρχουν πυρηνικά απο οτι λένε και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... βρήκανε εμπρηστικούς μηχανισμούς , ΕΥΠ ήδη βρίσκετε εκεί. Μόνο στρατιωτικός νόμος μας σώζει... :evil:
bonomania Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ναι ναι....εξωγηινοι τρομοκρατες σε συνεργασια με αναρχοαυτονομους των εξαρχειων ενωθηκαν....και αφου εκαψαν ολα τα φτωχαδακια στην πελλοπονησο....τωρα με 0 μποφορ πηγαν να καψουν και την Αθηνα την ωρα που ολοι ψαχνουν εμπρηστες!!! Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Τετοιοι δημοσιογραφοι μασ αξιζουν....ΒΕΡΥΚΙΟΙ!!! P.S Ελεικρινα δεν διατιθεμαι να γινω αμερικανακι!!!
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Παιδια ασχετο με το τι λεει ο βερυκιος και το ποσο παπαρας ειναι (ειναι για πολλες κλωτσιες) το συμβαν στην σδαμ μου το επιβεβαιωσε φιλος που υπηρετει τωρα εκει....
AFANIS_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 όπως είπε και κάποιος σοφός.... "αρχίζουμε να μπερδεύουμε τους Δίδυμους Πύργους με τον Πύργο Ηλείας...."
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αν ειναι δυνατον, τωρα ο βερυκιος λεει και για αποπειρα με εμπρηστικο μηχανισμο στη ΒΕΝ στον μαραθωνα....ή μας κοροιδευει ο βλακας ή τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα...
john_vam Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 α ρε γαμωτο να ηξερα τι προσπαθουν να κανουν.... ολοι τους.... να μας τρομοκρατησουν με το ζορι.... λες και αμα ηθελαν να πληξουν στρατοπεδα κτλ.. θα πηγαινανα με στουπια... τι μλκιες καθονται και λενε.... καλα αυτος ο βερυκιος ειναι διανοητικα ηλιθιος... ενταξι μας πησατε θα μας την πεσουν τουρκοι,σκοπιανοι,βουλγαροι κτλ..
bonomania Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Τελικα καταφεραν αποτι φαινεται να κανουν τον κοσμο να ασχολειται με αμερικανικες μπουρδες και οχι με την ουσια του πραγματος. Καταφεραν να αποπροσανατολισουν τον κοσμο να ασχολουμαστε με στουπια με ασσυμετρα και συμμετρικα και οχι με τον πονο του κοσμου και με την απραξια του κρατους!!! Κριμα και παλι κριμα!!!
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αθήνα Τελευταία ενημέρωση 22:20 Για «ασύμμετρη απειλή» κατά της Ελλάδας έκανε λόγο την Κυριακή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας, απαντώντας σε ερώτηση για τις πυρκαγιές -η κυβέρνηση αποδίδει την τραγωδία σε οργανωμένο σχέδιο. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=826750&lngDtrID=244 μετα απο αυτό βλέπουμε οτι μαζευουν στουπια απο υμηττό, μαραθώνα, αγια παρασκευή κλπ. δηλαδη πληρης επιβεβαίωση των λεγομένων του υπουργού. αντιθετα μεχρι σήμερα ειχαμε συλλάβει μια γιαγια και δυο εντεκάχρονους.
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ΑθήναΤελευταία ενημέρωση 22:20 Για «ασύμμετρη απειλή» κατά της Ελλάδας έκανε λόγο την Κυριακή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας, απαντώντας σε ερώτηση για τις πυρκαγιές -η κυβέρνηση αποδίδει την τραγωδία σε οργανωμένο σχέδιο. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=826750&lngDtrID=244 μετα απο αυτό βλέπουμε οτι μαζευουν στουπια απο υμηττό, μαραθώνα, αγια παρασκευή κλπ. δηλαδη πληρης επιβεβαίωση των λεγομένων του υπουργού. αντιθετα μεχρι σήμερα ειχαμε συλλάβει μια γιαγια και δυο εντεκάχρονους. Ρε παιδια μισο λεπτο....γιατι πρεπει να ειμαστε τοσο καχυποπτοι? Μπορει να εχετε δικιο και να ειναι ολα μουφα για να αποπροσανατολιστει η κοινη γνωμη αλλα σε τετοια κρισιμη ωρα δεν νομιζω οτι θα προκαλουσε κανεις επιτηδες αποπειρες εμπρησμου για να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη....παραπαει....τωρα νομιζω πως προεχει για ολους να τεθουν σε ελεγχο οι φωτιες και οχι η αποποιηση των ευθυνων.... Ας αφησουμε λιγο χρονο να περασει για να δουμε τι θα γινει....
ffilz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Άσχετο, αλλά ο Βερύκιος είναι πολύ ηλίθιος ή πολύ έξυπνος? Πάντα πίστευα ότι ήταν διανοητικά καθυστερημένος
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Άσχετο, αλλά ο Βερύκιος είναι πολύ ηλίθιος ή πολύ έξυπνος? Πάντα πίστευα ότι ήταν διανοητικά καθυστερημένος +1000 Συμφωνω απολυτα μαζι σου...μιλαμε για ζωον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.