AGGELOS1974 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 βλεπετε τα συννεφα που ερχονται απο πανω? μακαρι Θεε μου να τα απς στην πελοποννησο και να σβησουν ολες οι φωτιες.μακαρι...
Lemuria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ΑΝ θελετε κανενα οικοπεδακι στη Ζαχαρω πειτε μου....θα βρουμε τα μεσα για οποια περιοχη θελετε....να βλεπετε θαλασσα ή βουνο...οπου θελετε....υπομονη σε λιγες μερες θα αρχισουν οι κλοπες γης.... Ελεος.... Σαχαρα θα καταντησουμε....
21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ΤΟ Λεοπαρντ ειναι το αγπαημενο μυο και καιρος ηταν να εμφανιστει, επιτελους αν σβηοσυμε τις φωτιες. Εκεινο που με προβληματιζει ειναι η επομενη μερα αν εχετε δει την κινηματογραφικη ταινια θα καταλαβετε σιγουρα...
Lemuria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δεν θα σε παω μακρια....μονο στο 2012 ....ψαξε ....2012 The dooms day...
horsepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Aggelos1974 βλέπω τα post σου και θα σου συνιστούσα να ηρεμήσεις λίγο...το λέω καθαρά από ενδιαφέρον...ειλικρινά θα πάθεις τίποτα παλικάρι μου..
vlachaquito Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Απο οτι διαβαζω στο in.gr (δεν αντεχω να βλεπω αλλο τηλεοραση) αρχιζουν να θετουν υπο ελεγχο καποια απο τα μετωπα... Ασχετο, αλλα κατα την γνωμη μου οι νεκροι θα φτασουν τριψηφιο αριθμο.. Αληθεια ποιος εχει ορεξη για εκλογες, για μπαλλα για οτιδηποτε?? Εγω Ιταλια ειμαι και εχω πεσει σε καταθλιψη.. Υ.Γ. Ενας αλλος τροπος για να αναλογιστουμε το μεγεθος της καταστροφης (το οποιο πιστευω οτι δεν το εχουμε καταλαβει ακομα), ειναι οτι εδω σε ολα τα ιταλικα καναλια, εφημεριδες ιντερνετ κλπ ειμαστε πρωτο θεμα.. Απο την Ολυμπιαδα ειχα να το δω...
Lemuria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δεν ξερω ....φοβαμαι....οτι οπως παει η κατασταση θα καουν ολα....η καταπρασινη αυτη χωρα θα φαινεται παντου μαυρη και κιτρινη.... τουλαχιστον ας αναδασωσουν τπτ γιατι αν κρινω απο Πεντελη και Παρνηθα....
FilipposMD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Κι εγώ το ίδιο από Καναδά vlachaquito. Bλέπω ΣΚΑΙ online και δεν έχω όρεξη για τίποτα... Παρεμπιπτόντως, στο site του ΣΚΑΙ γράφει ότι παρά τις απόψεις περί οργανωμένου σχεδίου, η Greenpeace θεωρεί ότι πολλές από τις φωτίες ξεκίνησαν από ανόητους λόγους". Υπάρχουν κάπου οι δηλώσεις κάποιου της Greenpeace;
IOCTL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μόλις γύρισα απο δυτική Ελλάδα μια και ήμουν στην περιοχή αφού πήγα να δώ το καμένο χωριό μου και οτι απέμεινε. Μετα την αμαλιάδα (για όποιον ξέρει την Πελοπόννησο) , όπου και να κοιτάξει το μάτι σου δεξιά , αριστέρα βλέπει μια μαυρίλα . ΟΛΑ ΚΑΜΕΝΑ. Για ατελείωτα χιλιόμετρα , μέχρι κάτω την Καλαμάτα. Οι φωτιές σβήνουν μόνο στην θάλασσα. Είναι λές και έχει βομβαρδιστεί όλη η Πελοπόννησος. Έζησα και γω εναν πόλεμο στην ζωή μου αν και νόμιζα οτι δεν θα ζήσω ποτέ. Απορώ πάντως πώς θα παέι να ψηφίσει ο κόσμος πάνω απο την σκιά των τόσων νεκρών και της καμένης Ελλάδας? Απορώ γιατί δεν έχουν αναβληθεί ακόμη οι εκλογές. Απορώ γιατι δεν παίρνουν άμεσα μέτρα , γιατί δεν φτιάχνουν ΑΜΕΣΑ ουσιαστικούς ΝΟΜΟΥΣ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 [...]Και μια ισως χαζη προταση: μηπως θα ηταν καλο οσοι μενουν σε επαρχια και σε μερη με πρασινο να εχουν λιγο αυτες τις μερες τον νου τους γιατι βλεπουμε συνεχεια να μπαινουν καινουργιες φωτιες και σιγουρα καποιος τις βαζει.... Δεν εννοω περιπολιες (αν και δεν θα ηταν κακη ιδεα) απλως λιγο επαυξημενη προσοχη και επαγρυπνηση για τυχον υποπτες κινησεις....[...] Δεν ειπα να γυρναει στα βουνα ο ιδιωτης αλλα με το αμαξακι του ή με τα ποδια μπορει να κανει βολτουλες σε αστικους δρομους και να εχει τον νου του.Αν δει μια φωτια, και να ειδοποιησει αλλα και να προσπαθησει να την σβησει πριν γινει ανεξελεγκτη.[...] Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά αν ήταν να περιμένουμε να δούμε τη μισή Ελλάδα να καίγεται για να ξεκινήσουμε περιπολίες και επιφυλακές, τώρα δεν θα είχατε ούτε ό,τι λίγο έχει απομείνει στην Ανατολική Αττική. Ζω μέσα σε πευκόφυτη περιοχή και έχουμε ξεκινήσει ολονύχτιες περιπολίες από τις αρχές Ιουνίου. Επιπλέον, καθημερινά επανδρώνουμε τουλάχιστον τρία φυλάκια από εθελοντές. Όλα αυτά σε συνεργασία κατοίκων - Δήμων (Ραφήνας, Νέας Μάκρης) - Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - Αστυνομίας - Στρατού. Κι αυτά συμβαίνουν κάθε καλοκαίρι, εδώ και έξι-επτά χρόνια. Όχι φέτος. Οι κάτοικοι των περιαστικών περιοχών με πράσινο ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε.
AGGELOS1974 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 θα συμφωνησω νομιζα και εγω οτι δεν θα ζησω ποτε ενα πολεμο αλλα δυστυχως τον ζω..
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά αν ήταν να περιμένουμε να δούμε τη μισή Ελλάδα να καίγεται για να ξεκινήσουμε περιπολίες και επιφυλακές, τώρα δεν θα είχατε ούτε ό,τι λίγο έχει απομείνει στην Ανατολική Αττική. Ζω μέσα σε πευκόφυτη περιοχή και έχουμε ξεκινήσει ολονύχτιες περιπολίες από τις αρχές Ιουνίου. Επιπλέον, καθημερινά επανδρώνουμε τουλάχιστον τρία φυλάκια από εθελοντές. Όλα αυτά σε συνεργασία κατοίκων - Δήμων (Ραφήνας, Νέας Μάκρης) - Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - Αστυνομίας - Στρατού. Κι αυτά συμβαίνουν κάθε καλοκαίρι, εδώ και έξι-επτά χρόνια. Όχι φέτος. Οι κάτοικοι των περιαστικών περιοχών με πράσινο ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Ναι αλλα εγω μιλησα για επαρχια και οχι τοσο για περιαστικες περιοχες....εκει δεν υπαρχει τοσο πολυ αυτη η οργανωση που αναφερεις....και ακομα και αν υπαρχουν μετρα προστασιας καλο θα ηταν να ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ μας απλα και μονο σαν ιδιωτες και σαν ξεχωριστες μοναδες οσοι ζουμε στην επαρχια....τουλαχιστον για αυτες τις μερες....
Mijithroulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Absinthe εγώ πάλι θα τον έσφαζα. Ε αφού έχουμε πόλεμο ας στείλουνε στρατό ή ΕΚΑΜ με sniper στα βουνά, και όποιος κινείτε μέρα ή νύχτα ας τον βαράνε. Λοιπόν ο ιδιώτης δεν μπορεί να γυρνάει πάνω στα βουνά για περιπολία γιατί θα τον μαζέψουν! Εδώ έχει απαγορευτεί εδώ και ένα μήνα η είσοδος στα δάση… Και δυστυχώς πιστεύω έχουμε σειρά να μας κάψουν… Δόξα τον θεό έχουμε πολύ πράσινο. Θα καιγόμαστε για μέρες. Είναι και πεύκα ου μια χαρά δεν θα σβήνει με τίποτα! 2ον είναι πολύ εύκολο να πούμε, α εμείς οι Έλληνες, οι Ελληνάρες, μια χαρά είμαστε. Οι ξένοι φταίνε για όλα. Οχι δεν εχει απογαρευτει η εισοδος στα δαση, μονο σε περιπτωση που υπαρχει μετωπο φωτιας κοντα, μπορει να σου απαγορευσουνε την εισοδο. Και ασχετο αυτη την φωτογραφια με τα δυο ελαφακια και την φωτια στο φοντο σταματηστε να την ποσταρετε δεν ειναι απο ελλαδα...
horsepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 off-topic παρατηρήσεις για κανάλια... -Μega : Το ποιο αντικειμενικό(?) κατά την γνώμη μου.. -Ant1 : Δεύτερο και καταϊδρωμένο... -Alpha : Χρησιμοποιούν όλο αυτό άκουσον άκουσον για να κάνουν διαφήμιση στο υπεργαμάτο κανάλι τους.. -Star : -Alter : από την αρχή δείχνει τις ίδιες 5-6 εικόνες και πάντα προσθέτει 2 στον αριθμό των νεκρών..
FilipposMD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εκλογές δε γίνεται να αναβληθούν, είναι αντισυνταγματικό. Το λέω με επιφύλαξη βέβαια, αλλά σκέψου να υπήρχε τέτοια πρόβλεψη. Κάθε φορά που η κυβέρνηση θα ήταν πίσω στα γκάλοπ, θα ανέβαλε τις εκλογές. Αυτό ήταν ενημερωτικό ποστ, οχι πολιτικό, οκ moderator;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.