dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ναι ευτυχώς σώσανε το Μουσείο. Έχει στείλει και ένας ιδιώτης ένα τεράστιο τανκς λέοπαρντ που μεταφέρει προσωπικό και 15 τόνους νερό... Πάλι καλά... Ο ιδιώτης έχει τέτοιο γομάρι. Ο στρατός δεν έχει κάτι αντίστοιχο έστω χωρίς να παίρνει νερό να μεταφέρει τον κόσμο??? http://www.fireman.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=917
Arioch79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Paidia, einai PARA polles oi foties gia na tis xekinisan Ellines! Eimaste gnostoi gia ton "syntonismo" mas. Kapoioi alloi krybontai piso apo tis foties.... LOL, μου θύμισες τώρα κάτι πολύ αστείο. Είχαμε ζητήσει βοήθεια σε επίπεδο καθοδήγησης και συμβουλών από κάποιες χώρες που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και κατάρτιση στην πυρόσβεση, και αφού αξιολόγησαν την κατάσταση έβγαλαν πόρισμα ότι οι εμπρηστές μας πρέπει να είναι ανίκανοι γιατί με τόσες πυρκαγιές θα έπρεπε να είχε καεί όλη η Ελλάδα. Δυστυχώς μάλλον προσεβλήθησαν οι εμπρηστές και είπαν να εκδικηθούν για το διασυρμό του καλού τους ονόματος. Σοβαρά, πιθανολογώ ότι η φάση είναι μίγμα οργανωμένου σχεδίου από κάποιους που ούτε που ξέρω ποιοί είναι (αν και είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που τους διασκεδάζει ιδιαίτερα η συνωμοσιολογία, ειδικά όταν οι συνωμοσιολόγοι είναι τόσο σίγουροι για τις θεωρίες τους παρ' ό,τι δεν έχουν κανένα βάσιμο επιχείρημα ή απόδειξη), με την ευγενική χορηγία γνωστών λαμογιών που είπαν να αρπάξουν την ευκαιρεία (οικοπεδοφάγοι, έμποροι καυσόξυλων κλπ). Αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί, χωρίς βέβαια να έχω καμία έστω ένδειξη γι' αυτό! Απλά είπα να πω κι εγώ την π@π@ριά μου.
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια δεν υπαρχουν τοσο αρρωστημενα ελληνικα μυαλα που να βλεπουν να καιγεται η κληρονομια (και δεν μιλαω για περισουσιακα στοιχεια) των παιδιων τους και των εγγονιων τους και να συνεχιζουν το σχεδιο τους.... Στην πραγματικοτητα η ελλαδα δεχεται επιθεση, βρισκομαστε σε εμπολεμη κατασταση απλως χρησιμοποιουνται αλλου ειδους οπλα....προς Θεου,δεν φωτογραφιζω τους Τουρκους σαν υπαιτιους....μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε Και μια ισως χαζη προταση: μηπως θα ηταν καλο οσοι μενουν σε επαρχια και σε μερη με πρασινο να εχουν λιγο αυτες τις μερες τον νου τους γιατι βλεπουμε συνεχεια να μπαινουν καινουργιες φωτιες και σιγουρα καποιος τις βαζει.... Δεν εννοω περιπολιες (αν και δεν θα ηταν κακη ιδεα) απλως λιγο επαυξημενη προσοχη και επαγρυπνηση για τυχον υποπτες κινησεις.... Εγω παντως προσωπικα αν επιανα επ αυτοφωρω εμπρηστη, πριν τον παραδωσω στην αστυνομια, θα τον παρεδιδα στο πληθος....
system Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Από Ελληνες ειναι δυστυχως...τουλαχιστον οι πρωτοι κατηγορουμενοι επισημως ειναι ελληνες....διστραμμενοι αλλα Ελληνες....και για μενα η τιμωρια που τους αρμοζει ειναι η θανατικη ποινη Μπορεί να έβαλαν Έλληνες να το κάνουν αλλά από πίσω δεν ξέρεις ποιοι μπορεί να είναι. ¨Οτι και να είναι πάντως δρουν πολύ οργανωμένα μιλάμε για πολλά άτομα και πρέπει να υπάρχει μεγάλο κίνητρο το οποίο καίγομαι να μάθω
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 το καλυτερο που εχω διαβασε μεχρι τώρα ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΑΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ?
horsepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 πίστεψε με υπάρχουν τόσο αρρωστημένα μυαλά που δεν διστάζουν να καταστρέψουν την πολιτιστική-περιβαλλοντική κληρονομιά της Ελλάδας(δεν μιλάω για την προκειμένη περίπτωση καθώς δεν έχω καταλήξει και εγώ σε κάτι το σίγουρο) και τα παραδείγματα από το παρελθόν είναι πολλά..τώρα το άλλο για τον πόλεμο που δεχόμαστε δεν θα το σχολιάσω..ας έρθουν για επίθεση ο στρατός κάθεται θα φάνε πουλί.. άκουσα τον ήχο από flash φωτογραφικής..ναι ναι είναι ο manson..
aledjo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Η διεθνής κοινότητα κινητοποιείται στο πλευρό της Ελλάδας ΠΟΛΛΕΣ χώρες και ιδιαίτερα οι ευρωπαϊκές, κινητοποιήθηκαν για να σώσουν την Ελλάδα από τις φονικές πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα από την Παρασκευή, ενώ όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Αθήνα ζήτησε και εξασφάλισε μεταξύ άλλων τη βοήθεια της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Γαλλία έστειλε τέσσερα Καναντέρ και 60 πυροσβέστες ήδη από χθες Σάββατο, ενώ ο γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε σήμερα στον έλληνα ομόλογό του Κώστα Καραμανλή ότι η χώρα του είναι έτοιμη να προσφέρει συμπληρωματική βοήθεια εάν το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Η Ιταλία απέστειλε επίσης ένα πυροσβεστικλό αεροπλάνο. Οπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, σήμερα αναμένονται στην Ελλάδα άλλα δύο ισπανικά πυροσβεστικά αεροπλάνα. Η Πορτογαλία έστειλε επίσης σήμερα ένα Καναντέρ. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα θα σταλούν τρία ελικόπτερα από τη Γερμανία και δύο από την Ολλανδία. Η Νορβηγία, η Σουηδία και η Αυστρία προσφέρθηκαν επίσης να στείλουν ελικόπτερα, διευκρινίζει η ίδια ανακοίνωση. Πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα τέθηκαν στη διάθεση της Ελλάδας από τη Σερβία, τη Σλοβενία, τη Ρουμανία και την Ελβετία, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Η Κύπρος απέστειλε έξι πυροσβεστικά οχήματα και 30 πυροσβέστες, ενώ το Ισραήλ προσφέρθηκε επίσης να βοηθήσει. http://www.kathimerini.gr ουτε σε πολεμο να ειμασταν....
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αυτα τα leopard πολύ κορυφή. Πολύ καλή δουλειά κάνει και μεταφέρει πολύ νερό. Τι να λέμε τώρα όμως. Η δορυφόρική εικόνα της Πελλοπονήσου τα λέει όλα.
horsepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 αν δεν κάνω λάθος πρωθυπουργός τη Γαλλίας είναι ο Σαρκοζι..
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 αν δεν κάνω λάθος πρωθυπουργός τη Γαλλίας είναι ο Σαρκοζι.. offtopic. προεδρος ειναι ο σαρκο. ειναι αλλο το συστημα τους
Melissa_virus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Absinthe εγώ πάλι θα τον έσφαζα. Ε αφού έχουμε πόλεμο ας στείλουνε στρατό ή ΕΚΑΜ με sniper στα βουνά, και όποιος κινείτε μέρα ή νύχτα ας τον βαράνε. Λοιπόν ο ιδιώτης δεν μπορεί να γυρνάει πάνω στα βουνά για περιπολία γιατί θα τον μαζέψουν! Εδώ έχει απαγορευτεί εδώ και ένα μήνα η είσοδος στα δάση… Και δυστυχώς πιστεύω έχουμε σειρά να μας κάψουν… Δόξα τον θεό έχουμε πολύ πράσινο. Θα καιγόμαστε για μέρες. Είναι και πεύκα ου μια χαρά δεν θα σβήνει με τίποτα! 2ον είναι πολύ εύκολο να πούμε, α εμείς οι Έλληνες, οι Ελληνάρες, μια χαρά είμαστε. Οι ξένοι φταίνε για όλα.
horsepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 α οκ..ευχαριστώ για την διευκρίνηση...δεν το ήξερα..έχω φίλους από Μίστρο(το χωριό που καίγεται στην Εύβοια)και ενας από του αγνοούμενους πρέπει να είναι συγγενής ενός από αυτούς..
Lemuria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δειτε μονο αυτο....και ας με συγχωρεσουν οι opers που ανεβαζω εδω εικονα....μπειτε και εδω να βλεπετε πως καταντησαν τη χωρα μας....Ντροπη τους http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/aeronet
Absinthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Absinthe εγώ πάλι θα τον έσφαζα. Ε αφού έχουμε πόλεμο ας στείλουνε στρατό ή ΕΚΑΜ με sniper στα βουνά, και όποιος κινείτε μέρα ή νύχτα ας τον βαράνε. Λοιπόν ο ιδιώτης δεν μπορεί να γυρνάει πάνω στα βουνά για περιπολία γιατί θα τον μαζέψουν! Εδώ έχει απαγορευτεί εδώ και ένα μήνα η είσοδος στα δάση… Και δυστυχώς πιστεύω έχουμε σειρά να μας κάψουν… Δόξα τον θεό έχουμε πολύ πράσινο. Θα καιγόμαστε για μέρες. Είναι και πεύκα ου μια χαρά δεν θα σβήνει με τίποτα! 2ον είναι πολύ εύκολο να πούμε, α εμείς οι Έλληνες, οι Ελληνάρες, μια χαρά είμαστε. Οι ξένοι φταίνε για όλα. Δεν ειπα να γυρναει στα βουνα ο ιδιωτης αλλα με το αμαξακι του ή με τα ποδια μπορει να κανει βολτουλες σε αστικους δρομους και να εχει τον νου του.Αν δει μια φωτια, και να ειδοποιησει αλλα και να προσπαθησει να την σβησει πριν γινει ανεξελεγκτη. Οσο για τον στρατο ειναι περιορισμενη η βοηθεια που μπορει να δωσει και κυριως επικουρικη.Προς θεου, δεν υπαρχει μεγαλυτερο λαθος απο το να βγαλουν φανταρους στα βουνα για να σβησουν τις φωτιες....θα τριπλασιαστουν οι νεκροι....μονο τα ελικοπτερα τους και τα οχηματα τους μπορουν να βοηθησουν αυτη την στιγμη καθως και καποιες μικρες εξειδικευμενες και καταλληλα εκπαιδευμενες ομαδες.... Σιγουρα ειναι πιο ευκολο να τα ριξουμε στους ξενους αλλα αδυνατω να βρω ενα λογικα ικανο κινητρο που θα ωθουσε ελληνες σε μια τετοια ανευ προηγουμενου καταστροφη....την πρωτη μερα πιστευα πως κρυβονται ελληνικα συμφεροντα απο πισω....τωρα πλεον ομως η κατασταση εχει ξεφυγει....
Lucifer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εκεί στο Καρπενήσι βλέπω έχουμε ακόμα προοπτικές για μερικά οικοπεδάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.