Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακριβώς..Και δεν είπα να καεί.Είπα να ανάβει και να σβήνει,ν'ανάβει και να σβήνει....

:) Ναι όντος. Τους αξίζει. Αλλά όχι μόνο τον αυτόν που πληρώθηκε για να το κάνει, αλλά και αυτούς που τον βάλανε. Για αυτούς που τον βάλανε μπορώ να σκεφτώ πολύ χειρότερα να τους κάνουν...

@@, έχω γνωστό πρόσκοπο που ξημεροβραδιάζεται πάνω στον υμηττό. αυτοί και 2 πυροσβεστικά είναι. ούτε στρατός, ούτε ΚΥΠ, τπτ. όποιος θέλει ανάβει.

Πίκρα... Τουλάχιστον δεν βάζουν τον στρατό να κάνει καμιά περιπολία έτσι για να φοβούνται κάπως αυτοί που πάνε να βάλουν φωτιά...

Επίσης ελπίζω αυτούς που θα πιάσουν να είναι όντος οι ένοχοι… Γιατί τώρα θέλουν να τα ρίξουν σε κάποιον… Μην την μπλέξουν οι άσχετοι… (συνηθισμένο για την χώρα μας να την μπλέκουν οι άσχετοι…)

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θεε μου σταματα τους ανεμους και ριξε 1 βροχη να τελειωσει η τραγωδια..

κριμα ειναι..

τοσοι νεκροι..

και τοσοι ανθρωποι ξεσπιτωμενοι..

επειδη καποια ανωμαλα κτηνη αποφασιασαν οτι για καποιο λογο πρεπει να χτυπησουν την Ελλαδα μας

σε ικετευω

Το κακό είναι ότι η πιο σοβαρή αιτία της εξάπλωσης των πυρκαγιών είναι ο άνεμος. Και εφόσον δεν μπορούν να τιθασεύσουν την φωτιά έχω την άσχημη εντύπωση ότι αυτή δεν θα σβήσει παρά μόνο εάν καούν όλα.

Δημοσ.
Συμπαθητική φυσιογνωμία η παραπάνω user.
Φίλεν ντανκ.
Θεε μου σταματα τους ανεμους και ριξε 1 βροχη
Καλύτερα να κάνουμε έκκληση στο δωδεκάθεο,μπας και σωθεί η Ολυμπία.
Δημοσ.
Το κακό είναι ότι η πιο σοβαρή αιτία της εξάπλωσης των πυρκαγιών είναι ο άνεμος. Και εφόσον δεν μπορούν να τιθασεύσουν την φωτιά έχω την άσχημη εντύπωση ότι αυτή δεν θα σβήσει παρά μόνο εάν καούν όλα.

Δυστυχώς έχεις δίκιο… 50km μέτωπο λέγανε… Άμα δεν φτάσει σε θάλασσα ή αν δεν τα κάψει όλα ή αν δεν σταματήσει να φυσάει, απλά δεν σβήνει…

Δημοσ.

Ρε παιδια μετα απο 200 χρονια, αν υπαρχει η γη, να λενε οτι στη φωτια του 2007μΧ καηκε η Αρχαια Ολυμπια...

Τι να πω, ενας ελεγε οτι η φωτια κοντα στο χωριο του εσβησε τα ξημερωματα και σημερα ξαναβαλανε φωτια στο ιδιο χωριο...

Δε γινονται αυτα ρε!!! Ποιος τα κανει;

Δημοσ.

gousgounakos η 2 Pic 2 σειρά ....

anthony_88 αν λέμε για το ίδιο ρεπορτάζ, γι' αυτόν που τους έκραξε τηλεφωνικός, βασικά είπε ότι αναζωπυρώθηκε. Την σβήσανε οι κάτοικοι από μόνοι τους και το πρωί αναζωπυρώθηκε. Δυστυχώς η πυροσβεστική δεν πήγε ποτέ και το χωριό κάηκε.

Δημοσ.
αν απο ολα αυτα που συμβαινουν αυτες τις μερες στη χωρα μας εσυ περιοριζεσαι σε αυτα τα αρθρα, συγχαρητηρια.

κι αν γραφτηκες εδω απλα για να μας θεσεις αυτα υπο την γνωση μας, συγχαρητηρια δις.

Δεν περιορίζομαι μόνο σε αυτά, απλώς πιστεύω οτι προσφέρουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες που εξηγούν πολλά πράγματα, δεδομένου, μάλιστα, οτι γράφτηκαν 1-2 μήνες νωρίτερα. Και όπως μπορείς να δείς αριστερά, είμαι αρκετό καιρό εδώ, ασχέτως αν δεν ποστάρω.

Δημοσ.
Θεε μου...

ΑΧΑ

Α ΧΑΧΑ

Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααχεχεχεχεχεχεχαααααα

αχαχαχαχαχαχαχα...χμ...χμ..γκμχ...γκμχ...αχαχμχμ...

γκμχ..αχαμχ....

....Α ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

εγραψαν σε αλλο φορουμ..(αναφερονται στο πρωτοσελιδο της Μακεδονιας http://www.makthes.gr/ )

ΣΚΙΑ:Τα κολλητηλίκια του Κωστάκη με τον Πούτιν,τα σχέδια με τους αγωγούς πετρελαίου και αερίου South Stream που ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες στην Κωνσταντινούπολη,την συμπόρευση με τις ρωσικές θέσεις στα Βαλκάνια,τα έχουμε αποκλείσει σαν πιθανές αιτίες του ολοκαυτώματος;Κατά ένα περίεργο λόγο οι ενεργειακές κινήσεις απεξάρτησης της Ελλάδας από παραδοσιακά ενεργειακά κανάλια και δίκτυα προβάλονται ως πιθανή αιτία του ολοκαυτώματος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Μακεδονίας.

FAWKSE:Θα ονοματίσεις λοιπόν ευθέως τους υποτιθέμενους και κατ' εσένα ενόχους;

ΣΚΙΑ:Μία πιθανή αιτία που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει διαδικασίες "ανορθόδοξου πολέμου" ανέφερα,που τη διάβασα σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.Εννοείται ότι δε μπορώ να έχω αποδείξεις,αλλά αν έχει βάση αλήθειας τότε είναι σαφές ποιοί θα μπορούσαν να είναι από πίσω και ποιοί ωφελούνται...Όσοι στο εξωτερικό και στο εσωτερικό μας θέλουν απόλυτα εξαρτημένους ενεργειακά και πολιτικά από το αγγλοσαξωνικό άρμα...Και αναφορικά με το εσωτερικό,τέτοιοι δε βρίσκονται μόνο στο χώρο της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης.Διότι αντιθέτως με το τι πιστεύουμε στην Ελλάδα,συνήθως ακόμα και οι κυβερνήσεις δεν είναι μονολιθικοί οργανισμοί και δεν έχουν πάντα όλοι τα ίδια συμφέροντα ακόμη και μέσα στο ίδιο κόμμα...Σκέψου μόνο αν πάρει τον πούλο ο Κωστάκης,ποιός είναι το πιθανότερο να τον διαδεχθεί στην ηγεσία της ΝΔ και ποιός είναι ο διεθνής προσανατολισμός του συγκεκριμένου προσώπου...

Δημοσ.
Ρε παιδια μετα απο 200 χρονια, αν υπαρχει η γη, να λενε οτι στη φωτια του 2007μΧ καηκε η Αρχαια Ολυμπια...

Τι να πω, ενας ελεγε οτι η φωτια κοντα στο χωριο του εσβησε τα ξημερωματα και σημερα ξαναβαλανε φωτια στο ιδιο χωριο...

Δε γινονται αυτα ρε!!! Ποιος τα κανει;

Ποιος τα κάνει??Αληταράδες πραγματικοί αλήτες, δωλοφόνοι.Εγκληματίες

Αποκλίετε ελληνικό χέρι να έκανε κάτι τέτοιο.Ειδικά επείτηδες.

Δημοσ.

Σιγα τα λαχανα ,απο την ...ΣΚΙΑ περιμενες να μαθεις για τα παιχνιδια εξουσιας των Αμερικανων και ποσο ικανοι ειναι να κανουν φονους για διατηρισουν τον ελεγχο της;

Αλωστε και η κουτση Μαρια ξερει οτι τοσο ο Γιωργακης οσο και η Ντορουλα ειναι πιονια τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...