Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες οι τοσες ταυτοχρονες φωτιες δε μπορει να ειναι ουτε δουλεια οικοπεδοφαγων ουτε φυσικα τυχαιες..

Ο τίτλος του ΑΝΤ1 τα λέει όλα: "Στόχος η Ελλάδα", δηλαδή η αποσταθεροποίηση του κράτους.

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απλα, οποιος ηθελε να βαλει φωτια για τον χψ λογο το εκανε αυτο το διημερο που ηξερε οτι θα κανει την δουλεια του.

δεν θελει σκεψη να το καταλάβεις.

όλοι οι οικοπεδοφάγοι συννενοήθηκαν και βάλανε 200 φωτιές ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα? :?

Δημοσ.
όλοι οι οικοπεδοφάγοι συννενοήθηκαν και βάλανε 200 φωτιές ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα? :?

οχι βεβαια.

μπορεί καποιος να ηθελε να κάνει πλάκα, αλλος να ειναι πυρομανης, αλλος ηθελε να μαστουριασει ο τοπος απο τους μπαφους στον πυργο, αλλος να το κανει οικόπεδο, αλλος να καψει σκουπιδια, υπαρχουν πολλοι λογοι για να μπει μια φωτια. απλα οταν εσυ θες να ανάψεις μία δεν υπαρχει καλυτερος χρονος απο αυτο το διήμερο. ανεμοι, μεγάλη φωτια στον πύργο που σημαίνει οτι δεν υπαρχουν πολλα διαθέσιμα μεσα.

Δημοσ.

Και κατι αλλο... το Σταρ ειναι ΣΤΟΝ κοσμο του ρε παιδια....τι καναλι ειναι αυτο!!!!

Δεν ειχε σημερα παρτυ στη Μυκονο και δεν ειχε τι να δειξει??

Δημοσ.
Μαλάκα πόσους έχω ακούσει εδώ πάνω να παραπονιούνται που η Ελλάδα δεν έχει πάρει τα Γιάκοβλεφ/Τουπόλεφ (ναι η πλάκα είναι ότι δε μπορούν να θυμηθούν ποια προτιμούν, τα μπερδεύουν) τις τελευταίες δυο μέρες δε μπορείς να φανταστεις...

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως η βλακεία ταξίδεψε μέσα σε μια μέρα κάμποσες χιλιάδες μίλια...

Και η πλάκα είναι ότι είναι Beriev.

Είπαμε, η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο στόλο στη Μεσόγειο, η λύση είναι να πάρουμε κι άλλα. Δεν κοιτάμε γιατί οι Κουτόφραγκοι δεν αγοράζουν κι άλλα αλλά τη βγάζουν με λιγότερα.

Edit: Και να θέλανε να δείξουν κάτι στο Star, τι να δείξουν και πώς; Έχουν ρεπόρτερ;

Δημοσ.

Τσου δε λέω ρε για αυτό που στείλανε φέτος. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η βελόνα έχει κολλήσει σε εκείνο το σαραντάτονο που είχαν στείλει οι Ρώσοι πριν 4 χρόνια και το οποίο ήταν αν θυμάμαι καλά Γιάκοβλεφ

Και εδώ σε όλο της το μεγαλείο η κλασική καραμέλα-πουτσοροή, Canadair αντι για f16.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=98450

Δημοσ.

Φυσικά αίτια είναι οι κεραυνοί και τα σχετικά. Δε νομίζω να λέει κανείς ότι εκεί οφείλονται οι πυρκαγιές. Απλώς, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη θεωρία "επεκτάθηκαν οι φωτιές που άναψαν τσοπάνηδες, απρόσεκτοι που πέταξαν τσιγάρα, αγρότες που ήθελαν να μεγαλώσουν 20 μέτρα το χωράφι τους, πυρομανείς και ψυχικά ασθενείς κτλ." και στη θεωρία "κάποιος θέλει να καταστρέψει τη χώρα και γι'αυτό πληρωμένοι εμπρηστές λειτούργησαν οργανωμένα, με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιάγραμμα". Εγώ είμαι υπέρ της πρώτης, αν και ξέρω ότι η δεύτερη είναι πιο δημοφιλής.

Δημοσ.

antonof ηταν το μεγαλο.

παρεπιπτωντος δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ευέλικτο το berief παντως σε σχεση με τα καναντερ ειναι σαν φεραρι με πατινι. περασαν το απογευμα πανω απο το σπιτι μου και το berief καλυψε την ιδια αποσταστη τουλαχιστον 10 φορες γρηγορότερα απο τα καναντερ που ειχαν περασει νωρίτερα.

Δημοσ.
Τσου δε λέω ρε για αυτό που στείλανε φέτος. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο η βελόνα έχει κολλήσει σε εκείνο το σαραντάτονο που είχαν στείλει οι Ρώσοι πριν 4 χρόνια και το οποίο ήταν αν θυμάμαι καλά Γιάκοβλεφ

Δείξε τους αυτό και πες τους ότι συζητιέται να παραγγείλουμε 10. Ακόμα καλύτερα πες ότι μας τα δίνουν σε τιμή τσάμπα σε διαμόρφωση πυροσβεστικού αλλά δεν τα πέρνουμε γιατί δε μας αφήνουν οι Αμερικάνοι.

BTW, το Be-200 που ήρθε και κωλογλείψαμε τον Πούτιν να μας στείλει, το πληρώνουμε $4 εκ για τρεις μήνες. Αγορά καινούργιο κάνει 25-30 οπότε καταλαβαίνεις ότι μας έκανε μεγάλη χάρη ο πρόεδρας.

Και εδώ σε όλο της το μεγαλείο η κλασική καραμέλα-πουτσοροή, Canadair αντι για f16.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=98450

Για τον Χελάκη τι να πω, εδώ γράφει κατευθυνόμενες μαλακίες για το αντικείμενό του, δε θα έγραφε για κάτι που δεν έχει ιδέα;

Δημοσ.
Αυτες οι τοσες ταυτοχρονες φωτιες δε μπορει να ειναι ουτε δουλεια οικοπεδοφαγων ουτε φυσικα τυχαιες..

Ο τίτλος του ΑΝΤ1 τα λέει όλα: "Στόχος η Ελλάδα", δηλαδή η αποσταθεροποίηση του κράτους.

Η αποσταθεροποίηση ποιού??? Αν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι υπάρχει ελληνικό κράτος με όλα αυτά που έχουμε δεί να γίνονται σε παγκόσμια πρωτοτυπία στην χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια σε άπειρους τομείς. Δεν θέλω να σε ανησυχήσω αλλα αν κάποιος το θελήσει πραγματικά, μας "αποσταθεροποιεί" οποιαδήποτε ώρα θέλει και με χίλιους άλλους πιο απλούς και ανώδυνους τρόπους απο το να κινδυνεύει να καεί ή να τον πιάσουν. Εδω παρακολουθούσανε τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας μαζί με άλλα σημαντικότατα πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας και όλοι κοιμόντουσαν ύπνο βαθύ και ξαφνικά ξυπνήσαμε και βρήκαμε την λύση για τις φωτιές?

Σιγά την παγκόσμια ή έστω ευρωπαική ή έστω βαλκανική υπερδύναμη που αποτελούμε για να μας βάλουνε και στο μάτι, σίγουρα σου λέω... Ακούνε Ελλάδα και τρέμουνε λέμε και βρήκανε αυτόν τον τρόπο να μας καταστρέψουνε... Γιατί κατα τα αλλά ολοι οι υπόλοιποι τομείς μας δουλέυανε κανονικά και δεν μπορούσανε να χτυπησουν την αυτοκρατορία μας απο εκεί... Ρε καλά σας πείραξε η ζέστη ή τα γράφετε για να γελάμε???

Μιλάμε το τι μπαρούφα πετάνε τώρα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολογητα και να κοιμήσουν τον κόσμο, ή όσον μπορεσουν τουλάχιστον δεν λεγεται... Εδώ βγήκε ο Κακλαμανης να κατηγορήσει Τρομοκρατικές Οργανώσεις (ακουσον ακουσον) και μέχρι και ο Θεοδωράκης ο δημοσιογράφος (καλός γλύφτης κ αυτός κατά τα άλλα...), που παντα μιλαει με το σεις και με το σας, δεν άντεξε και του ειπε μες τα μουτρα του "Μα ειναι γελοίο αυτό που λέτε!" Μεχρι και αυτοί εξοργίζονται με τετοιες ηλίθιες δικαιολογίες...

Δημοσ.
antonof ηταν το μεγαλο.

παρεπιπτωντος δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ευέλικτο το berief παντως σε σχεση με τα καναντερ ειναι σαν φεραρι με πατινι. περασαν το απογευμα πανω απο το σπιτι μου και το berief καλυψε την ιδια αποσταστη τουλαχιστον 10 φορες γρηγορότερα απο τα καναντερ που ειχαν περασει νωρίτερα.

Από τα CL-415 είναι δύο φορές πιο γρήγορο. Από τα CL-215 περίπου 2,5. Επίσης χρειάζεται μακρύτερο 'υδροδιάδρομο' για να απογειωθεί ενώ έχει και μεγαλύτερη ταχύτητα απώλειας στήριξης πράγμα που σημαίνει ότι όταν πάει να κάνει την ρίψη θα έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και μικρότερη ακρίβεια. Επίσης ξεχνάς την εικόνα των Canadair στα 15 μέτρα από τις κορυφές των δέντρων.

Δημοσ.
Από τα CL-415 είναι δύο φορές πιο γρήγορο. Από τα CL-215 περίπου 2,5. Επίσης χρειάζεται μακρύτερο 'υδροδιάδρομο' για να απογειωθεί ενώ έχει και μεγαλύτερη ταχύτητα απώλειας στήριξης πράγμα που σημαίνει ότι όταν πάει να κάνει την ρίψη θα έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και μικρότερη ακρίβεια. Επίσης ξεχνάς την εικόνα των Canadair στα 15 μέτρα από τις κορυφές των δέντρων.

γιαυτο ειπα οτι δεν ξέρω τις δυνατοτητες τους. απλα περασαν το απογευμα με την σειρα και μου εκανε φοβερη εντυπωση η ταχυτητα του σε σχεση με τα canadair που ειχαν περασει 5 λεπτα νωριτερα.

Δημοσ.

Για τον Χελάκη τι να πω, εδώ γράφει κατευθυνόμενες μαλακίες για το αντικείμενό του, δε θα έγραφε για κάτι που δεν έχει ιδέα;

Ενώ εσύ που γράφεις εδώ και κρίνεις τον άλλο ως μαλάκα, έχεις διατελέσει μεγάλος Δασολόγος / Περιβαλλόντολογος / Κοινωνικός και Πολιτικός αναλυτής...

Που κατ'επέκταση σημαίνει ότι πιστεύεις πως υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμος, προσωπικό και οργανωτική αρχή για να αντιμετωπιστουν τέτοιες καταστροφές...

- Τότε γιατί σκατά βλέπουμε ολοι μας 2 μερες τωρα και πόσο ακόμα αραγε να εξαφανίζεται απο το χάρτη το ενα χωριο μετά το άλλο???

- Γιατί έχουνε πεθάνει 50+ ατομα με τέτοιο ανοητο τρόπο???

- Γιατι μέχρι και τα ιδια τα αρμοδια σωματα παραδεχονται οτι δεν μπορουν να κανουν κατι ουσιαστικο απο μόνοι τους και σηκώνουν τα χέρια ψηλά???

- Γιατι περιμένουμε απο χτες εξωτερικη βοηθεια χωρις την οποια δεν επροκειτο να σβηστεί τιποτα???

Μάλλον επειδή φροντίσαμε να επενδύσουμε εκει που έπρεπε και να εχουμε τα απαραιτητα αεροπλάνα, πυροσβεστικα κτλ. κτλ. την ωρα που χρειάστηκε οποτε ο Χελάκης συμφωνω οτι γράφει μαλακίες...

Δημοσ.

Λίγο μετά την εκδήλωση φωτιάς (στην μεγαλόπολη, στην ηλεία δεν θυμαμαι ακριβώς), έπεσαν 10 τηλέφωνα στην πυροσβεστική που έλεγαν για φωτιές σε άσχετα μέρη. Στόχο είχαν να αποδιοργανώσουν την πυροσβεστικκή. Δεν νομίζω να δρουν έτσι απλοί οικοπεδοφάγοι.

Δημοσ.
Λίγο μετά την εκδήλωση φωτιάς (στην μεγαλόπολη, στην ηλεία δεν θυμαμαι ακριβώς), έπεσαν 10 τηλέφωνα στην πυροσβεστική που έλεγαν για φωτιές σε άσχετα μέρη. Στόχο είχαν να αποδιοργανώσουν την πυροσβεστικκή. Δεν νομίζω να δρουν έτσι απλοί οικοπεδοφάγοι.

Αλλο ενα δειγμα του ποσο αχρηστοι ειμαστε που ουτε αυτους που τους τηλεφωνησαν δεν μπορουν να εντοπισουν. Αν τολμαγε εμπρηστης στην Αμερικη να παρει τηλεφωνο κρατικη υπηρεσια σε 10 λεπτα θα βρισκοντουσαν εξω απο το σπιτι του... Προς θεου μην παρεξηγηθω για τους κωλο αμερικανους απλα καποια πραγματα τα αναγνωριζω... Εδω τους παιρνουν και τους κοροιδευουν μες τα μουτρα τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...