fragment_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 τι μου λέτε ρε παιδια ειμαι 20km απο την φωτια! εχω το κουραγιο και μπενω ακομα νετ....
FilipposMD Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 @ Kaizer: Καλά, το πιθανότερο είναι ότι οι αιτίες είναι πολλές και διαφορετικές. Εγώ τουλάχιστον αναφέρομαι σ'αυτές που θεωρώ κυρίαρχες.
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΣΤ. ΔΕ ΛΕΕΙ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ", "ΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.
IOCTL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 η χώρα δέχετε επίθεση... δυστηχώς είδα το χωριό του πατέρα μου πριν λίγο να καίγεται απο την τηλεόραση...
anthony_88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Ρε στην Πατρα εφτασε στο 1km απο το πανεπιστημιο!!! Ευτυχως απο οτι λενε που δε φυσαει!
KWSN_Men Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως προτείνω να αγοράσουμε 100 πυροσβεστικά (από αυτά τα ρώσικα που πάνε και στο φεγγάρι άμα λάχει) και να γίνουμε παγκόσμια πυροσβεστική υπερδύναμη. Και ας τολμήσουν μετά να βάλουν φωτιά.
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ρε στην Πατρα εφτασε στο 1km απο το πανεπιστημιο!!! Ευτυχως απο οτι λενε που δε φυσαει! καινουρια ειναι αυτη? ποτε πηρε φωτια στο καστριτσι?
LL_NEO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως προτείνω να αγοράσουμε 100 πυροσβεστικά (από αυτά τα ρώσικα που πάνε και στο φεγγάρι άμα λάχει) και να γίνουμε παγκόσμια πυροσβεστική υπερδύναμη. Και ας τολμήσουν μετά να βάλουν φωτιά. Μαλάκα πόσους έχω ακούσει εδώ πάνω να παραπονιούνται που η Ελλάδα δεν έχει πάρει τα Γιάκοβλεφ/Τουπόλεφ (ναι η πλάκα είναι ότι δε μπορούν να θυμηθούν ποια προτιμούν, τα μπερδεύουν) τις τελευταίες δυο μέρες δε μπορείς να φανταστεις... Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως η βλακεία ταξίδεψε μέσα σε μια μέρα κάμποσες χιλιάδες μίλια...
anthony_88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 καινουρια ειναι αυτη?ποτε πηρε φωτια στο καστριτσι? To απογευμα, αλλα πλεον περιοριστηκε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Τελευταία προειδοποίηση: Απαγορεύονται αυστηρά τα πολιτικά μηνύματα!
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Πάει το κράτος παιδιά. Διαλυθήκαμε. Καηκαν ολόκληρα χωριά. Τι να πει κανείς. Σε τέτοιες καταστροφές δεν γίνεται τίποτα.
horsepower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 εμένα με εκπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι η πλειοψηφία των πυρκαγιών σήμερα και εχθές οφείλεται σε φυσικά αίτια..
ba_eas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μάλιστα....η Ελλάδα στα Κάρβουνα....κρίμα...
system Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ποιες οι σκοπιμότητες της χθεσινής-σημερινής τραγωδίας? Ποια είναι η γνώμη σας? Για πείτε να γραφούν απόψεις να ξέρουμε και τι μας γίνεται
dimitris74 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 απλα, οποιος ηθελε να βαλει φωτια για τον χψ λογο το εκανε αυτο το διημερο που ηξερε οτι θα κανει την δουλεια του. δεν θελει σκεψη να το καταλάβεις. οπως οταν γινεται χαμος απο χιονια παντα θα βρεθει ο γκαου που θα παει για ορειβασια και θα αποκλειστει για να τον ψάξουν, οταν εχει πολλα μποφώρ παντα θα βρεθεί κάποιος να πάει βολτα με το σκαφος για να τσεκάρει τα σωστικά μέσα ετσι έγινε και τωρα. ξεραμε όλοι οτι ειναι δυσκολες οι συνθήκες, πηρε η πρωτη φωτιά και στο καπάκι αναψε παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.