Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ Kaizer: Καλά, το πιθανότερο είναι ότι οι αιτίες είναι πολλές και διαφορετικές. Εγώ τουλάχιστον αναφέρομαι σ'αυτές που θεωρώ κυρίαρχες.

Δημοσ.

η χώρα δέχετε επίθεση...

δυστηχώς είδα το χωριό του πατέρα μου πριν λίγο να καίγεται απο την τηλεόραση...

Δημοσ.

Εγώ πάντως προτείνω να αγοράσουμε 100 πυροσβεστικά (από αυτά τα ρώσικα που πάνε και στο φεγγάρι άμα λάχει) και να γίνουμε παγκόσμια πυροσβεστική υπερδύναμη. Και ας τολμήσουν μετά να βάλουν φωτιά.

Δημοσ.
Ρε στην Πατρα εφτασε στο 1km απο το πανεπιστημιο!!! Ευτυχως απο οτι λενε που δε φυσαει!

καινουρια ειναι αυτη?

ποτε πηρε φωτια στο καστριτσι?

Δημοσ.
Εγώ πάντως προτείνω να αγοράσουμε 100 πυροσβεστικά (από αυτά τα ρώσικα που πάνε και στο φεγγάρι άμα λάχει) και να γίνουμε παγκόσμια πυροσβεστική υπερδύναμη. Και ας τολμήσουν μετά να βάλουν φωτιά.

Μαλάκα πόσους έχω ακούσει εδώ πάνω να παραπονιούνται που η Ελλάδα δεν έχει πάρει τα Γιάκοβλεφ/Τουπόλεφ (ναι η πλάκα είναι ότι δε μπορούν να θυμηθούν ποια προτιμούν, τα μπερδεύουν) τις τελευταίες δυο μέρες δε μπορείς να φανταστεις...

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως η βλακεία ταξίδεψε μέσα σε μια μέρα κάμποσες χιλιάδες μίλια...

Δημοσ.

Πάει το κράτος παιδιά. Διαλυθήκαμε. Καηκαν ολόκληρα χωριά. Τι να πει κανείς. Σε τέτοιες καταστροφές δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

εμένα με εκπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι η πλειοψηφία των πυρκαγιών σήμερα και εχθές οφείλεται σε φυσικά αίτια..

Δημοσ.

Ποιες οι σκοπιμότητες της χθεσινής-σημερινής τραγωδίας? Ποια είναι η γνώμη σας? Για πείτε να γραφούν απόψεις να ξέρουμε και τι μας γίνεται

Δημοσ.

απλα, οποιος ηθελε να βαλει φωτια για τον χψ λογο το εκανε αυτο το διημερο που ηξερε οτι θα κανει την δουλεια του.

δεν θελει σκεψη να το καταλάβεις.

οπως οταν γινεται χαμος απο χιονια παντα θα βρεθει ο γκαου που θα παει για ορειβασια και θα αποκλειστει για να τον ψάξουν,

οταν εχει πολλα μποφώρ παντα θα βρεθεί κάποιος να πάει βολτα με το σκαφος για να τσεκάρει τα σωστικά μέσα

ετσι έγινε και τωρα.

ξεραμε όλοι οτι ειναι δυσκολες οι συνθήκες, πηρε η πρωτη φωτιά και στο καπάκι αναψε παντού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...