IOCTL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Τα κανανταίρ που έχουμε όταν η θερμοκρασία έιναι 39 βαθμούς και πάνω δεν μπορούν να σηκωθούν. Το ίδιο ισχύει και για τα μποφόρ. Θεωρώ επιβεβλημένο πάντως να αναβληθούν οι εκλογές...
john_vam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 εγω το μονο που εχω να πω... το μπουρδ*** καιγεται.. ελεως ποια... ειμαστε παρε τον ενα και χτυπα τον αλλο. -οι υπευθηνοι στα αρχ*** τους(για προληψη μιλαω) -οποιοι εχουν κερδος απο αυτο(οποιοδηποτε: πολιτικο,οικονομικο κτλ) και θα μηνουν ατημοριτοι(γιατι θα μηνουν) ειναι για κρεμαλα(αντιδημοκρατικο αλλα στα αρχ*** μου αυτη τη στιγμη) -και ολοι εμεις που ουτε σκεφτομαστε οτι τα σκουπιδια που πεταμε οπου να ναι χειροτερεουν τη κατασταση... αντε να την καψουμε ολοκληρη.. να το κλεισουμε το μαγαζι...
pappous_soulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Αυτό που συμβαίνει δεν χωράει σε λέξεις.Όταν πιάνουν έναν εμπρηστή δεν θα πρέπει να μπαίνει φυλακή,είτε είναι τρελός,είτε είναι ψυχοπαθής,είτε είναι πολιτικός,είτε είναι δημοσιογράφος που απλά προσπαθεί να ανεβάσει τηλεθέαση.Γιατί ακόμα κι αυτό μπορεί να είναι.Εδώ έχω ακούσει οτι δημοσιογράφοι δίναν όπλα σε Αλβανούς,πριν 10 χρόνια όταν είχαν γίνει μπάχαλο,για να πυροβολάνε μπροστά στις κάμερες και να βγάζουν είδηση.Θα πρέπει να τον βρίσκει δημόσια κρεμάλα. Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε,ξεχάστε το πράσινο,ξεχάστε την φυσική ομορφιά,περιτρυγιριζόμαστε απο αδίστακτους συμφεροντολόγους που για λόγους πολιτικούς,οικονομικούς,προσωπικούς θέτουν ανθρώπους και περιουσίες στην φωτιά χωρίς να νιώθουν τύψεις. Και αυτό που είναι προφανές είναι η οργάνωση των εμπρηστών.Γιατί αυτά δεν γίνονται ποτέ τυχαία. Τέσπα,έχω πάψει να ελπίζω σ'αυτή τη χώρα,με την πρώτη ευκαιρία θα την αφήσω πίσω μου και θα φύγω...
aspirin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Ποιοί υπεύθυνοι ρε παιδιά. Τα μέσα είναι πεπερασμένα. Αν έχουν πιάσει 200 φωτιές, τί να πρωτοσβήσεις. Δυστυχώς το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Περαστικά μας, που καίμε τη χώρα για πολιτικούς λόγους. Ντροπή
IOCTL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Νέες μεγάλες φωτιές σε Υμμητό , Πεντέλη , Σταυρό Αγ. Παρασκευής. ΟΧΙ δεν είναι οργανωμένο σχέδιο. Μήπως θα έπρεπε να αναλάβει δράση ο στρατός? Απαγόρευση της κυκλοφορίας? Δεν γίνετε αλλιώς...
AFANIS_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Ποιοί υπεύθυνοι ρε παιδιά. Τα μέσα είναι πεπερασμένα. Αν έχουν πιάσει 200 φωτιές, τί να πρωτοσβήσεις. Δυστυχώς το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Περαστικά μας, που καίμε τη χώρα για πολιτικούς λόγους. Ντροπή αυτό που λές έχεις στοιχεία και το λές ή είναι στα πλαίσια...λέμε και καμια..μ*****....να περάσει η ώρα;;;
dalton85 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Καιγετε και ο υμητος τωρα. Πισο ακριβος απο τα σπιτια
horsepower Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 έναν εμπρηστή θέλω να πιάσουν και να τον αφήσουν στο Σύνταγμα και ας τον κάνουν ότι θέλουν οι πολίτες οπως είχε πει και ο omni νομίζω...ο πρώτος που θα πάρει το λεωφορείο και θα πάει θα είμαι..
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Θεωρώ αδιανόητο και μόνο ως φήμη να αιωρείται η κατηγορία ότι οι πυρκαγιές οφείλονται στους πολιτικούς. Μπορεί οι πολιτικοί μας να έχουν κάνει εγκλήματα κατά καιρούς - κυρίως σε οικονομικό επίπεδο - αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι ικανοί για κάτι τέτοιο. Αν δεν είναι οργανωμένο σχέδιο και μάλιστα από εξωτερικό εχθρό για ποιόν λόγο η Ε.Υ.Π. σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες βρίσκεται στο τόπο των πυρκαγιών?
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 χαχα είναι καταπληκτικό. είναι απίστευτα αστείο! χθες καιγόντουσαν άνθρωποι και σήμερα καίνε τον Υμηττό! πάντως ο σταυρός δν καίγεται ακόμα, μη μασάτε, όσο ποστάρω σημαίνει πως δν ήρθε ως εδώ.
xolloth Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 τελικα δεν καταφεραμε να γλυτωσουμε οτι επαθαν περυσι η Αμερικη και η Ισπανια. καιγεται ολη η Ελλαδα! μεχριs στιγμηs 42 νεκροι και παρα πολλοι αγνοουμενοι που σιγουρα θα ανεβασουν τον αριθμο των νεκρων σε τριψηφιο νουμερο. ποιοs φταιει; πρωτα απο ολα φταιει η πολιτεια που τοσα χρονια με την διαχειριση τηs καταφερε να κανει μια απο τιs ωραιοτερεs χωρεs στον κοσμο,κρανιου τοπο με την αδιαφορια τηs. καμμια προληψη,πληρηs αδιαφορια,λεs και δεν θα συνεβαινε ποτε σε εμαs οτι συμβαινει σε αλλεs χωρεs. το μονο που τουs ενδιαφερει ειναι η υστεροφημια τουs και να λενε οτι δεν θα μπορουσε να αντιμετωπισθει μια τετοια καταστροφη. αs ειχαν λαβει τα καταλληλα μετρα τοσα χρονια και ειμαι σιγουροs οτι οι ζημιεs και οι ανθρωπινεs απωλειεs θα ηταν κατα πολυ μικροτερεs. φταιμε και εμειs ομωs που σαν φυλη εχουμε το μεγαλο ελαττωμα να ξεχναμε και να ψηφιζουμε καμματικα. τα λογια ειναι ευκολα οι πραξειs μετρανε. Κυριοι! πρεπει κατι να κανουμε για να μπορεσουμε να επιβιωσουμε σε αυτην την χωρα . πρεπει ολοι μαζι και ο καθεναs ξεχωριστα να βοηθησουμε να σταματησει αυτο το κακο και να σωσουμε ολοι οι ανθρωποι του κοσμου αυτον τον πλανητη που λιγοι στον βωμο του κερδουs τον καταντησαν ετσι. Αs κανουμε οτι μπορουμε γιατι με αυτουs τουs ρυθμουs που καταστρεφεται σε λιγο θα ειναι πολυ αργα. ΤΩΡΑ ομωs για να υπαρξει και ΑΥΡΙΟ.
thefirestarta Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Αν δεν είναι οργανωμένο σχέδιο και μάλιστα από εξωτερικό εχθρό για ποιόν λόγο η Ε.Υ.Π. σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες βρίσκεται στο τόπο των πυρκαγιών? Second that. Τι σοι ΕΥΠ είναι αυτή όταν πρώτα τα κανάλια γνωρίζουν πως πηγαίνει στον τόπο των πυρκαγιών..Απορώ.
newbie69 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Σκέψου δηλαδή αυτόν ή αυτούς που αφού είδαν ότι με τις φωτιές που έβαλαν κάποιοι άλλοι φίλοι τους χτες κάηκε όλος ο τόπος, τα πράγματα ξέφυγαν και πέθαναν και 40 άνθρωποι, δε νιώσανε, δεν τους επηρρέασε ούτε στο παραμικρό ρε πούστη μου, και πήγαν πάλι χτες το βράδυ και βάλανε άλλες 30 φωτιές, και σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια... Πως ζουνε άραγε? πως κοιμούνται? Όσο αναίσθητος και αν ήσουν, με όλα αυτά που έγιναν χτες θα είχες κάποιες αναστολές, αυτοί όμως ξεπερνάνε όλα τα όρια... Προσπαθώ απο την άλλη να υποθέσω για ποιό τόσο σοβαρό λόγο να συνεχίζουν να καίνε τα πάντα, και κυρίως τι λόγος είναι αυτός που τους δίνει δύναμη να το κάνουν έπειτα απο τόση καταστροφή... Δεν νομίζω ότι είναι πιά 5-10 ηλίθιοι που καίγανε για οικόπεδα όπως παλιά. Ακόμα και αυτοί θα είχαν σταματήσει μετα από όλα αυτά. Αλλά και αν ήταν έτσι πως θα οργανωνόντουσαν τόσο άψογα και τόσο συγχρονισμένα? Όχι-όχι... Όσο και αν έχει γίνει πιπίλα η φράση "οργανωμένο σχέδιο" είναι η μόνη που μπορεί να δώσει μια εξήγηση. Με τέτοια καταστροφή όμως ποιος είναι αυτός που μπορεί και το συνεχίζει??? Εδώ δεν μπορώ να απαντήσω.. Προτίθεμαι να πιστέψω το οτιδήποτε εφόσον υπάρχουν κάποια στοιχεία, δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και αν τις φωτιές τις βάλανε οι ίδιοι οι πυροσβέστες αλλά να δώ κάποια έστω αμυδρά στοιχεία ή κάποιο λογικό σκεπτικό γιατί στον αέρα όλοι μπορεί να λέμε πολλά...
IOCTL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Θεωρώ αδιανόητο και μόνο ως φήμη να αιωρείται η κατηγορία ότι οι πυρκαγιές οφείλονται στους πολιτικούς. Μπορεί οι πολιτικοί μας να έχουν κάνει εγκλήματα κατά καιρούς - κυρίως σε οικονομικό επίπεδο - αλλά αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι ικανοί για κάτι τέτοιο. Αν δεν είναι οργανωμένο σχέδιο και μάλιστα από εξωτερικό εχθρό για ποιόν λόγο η Ε.Υ.Π. σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες βρίσκεται στο τόπο των πυρκαγιών? Ούτε εγώ θεωρώ οτι οι πολιτικοί δίνουν τέτοιες κατευθύνσεις , αλλά υπάρχουν τα λεγόμενα κομματόσκυλα , Ελληνάρες που ίσως έτσι νομίζουν οτι κάτι θα αλλάξουν μιας και έχουν προσωπικά πολιτικά συμφέροντα. Εξωτερικός εχθρός να κάψει όλη την Ελλάδα για να μειώσει τον τουρισμό? Πιθανόν αλλά δεν γίνετε αν δεν έχει πολλά άτομα - Έλληνες μέσα στην χώρα. Είναι φανερό οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να καεί όλη η Ελλάδα και φοβάμαι οτι δεν θα πιάσουν ούτε ΕΝΑΝ.
AFANIS_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ελπίζω φυσικά να αποδέχθούμε κάποτε και την άποψη που λέει πως "εμπρηστές είναι όλοι οι Ελληνες"....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.