Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις λογια... Ελεγα οτι τα ειδα ολα βλεπωντας ανθρωπους και πυροσβεστικα να τρεχουν να σωθουν στην πεντελη αλλα εδω το πραγμα ειναι απιστευτο.

Η καταστροφη στο περιβαλλον σε ολο τον πλανητη φετος ειναι απεριγραπτη..

Καηκε ολη η Ευρωπη, και η Ελλαδα μπηκε και σε αυτη την στατιστικη..πραγματικα δεν ξερω τι να πω..Ετοιμαστειτε για περισσοτερους νεκρους το χειμωνα απο πλημμυρες κατολισθησεις κλπκλπκλπ..

Υ.Γ. 1) Οποιος λεει για τα αεροπλανα οτι ειναι παντος καιρου κλπ μαλλον δεν καταλαβαινει τι σημαινει να πετας σε τετοιες συνθηκες..

2) Αληθεια μηπως πρεπει να μετατοπισουν τις εκλογες?? Και πριν μου πει κανεις τπτ, η Ελλαδα βρισκετε σε κατασταση εκτακτης αναγκης οπως χρονια ειχε να βρεθει..

3) Το ξερω οτι δεν εχω νιωσει την αισθηση (και να μην την νιωσω ποτε) να χανω το σπιτι μου, αλλα ρε παιδια οταν λενε φυγετε, γιατι ο κοσμος γυριζει??

4) Θεε μου γιατι δεν πιανουν φωτια και τα καναλια να σταματησουν να εκπεμπουν αυτον τον οχετο.. ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΩΔΕΙΣ ΡΕ!!!!

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα με καιει πιο πολυ το γιατι

Ειναι εξωτερικοι παραγοντες για τουριστικο σκοπο?

Ειναι εσωτερικοι για να πεσει η κυβερνηση?

Ειναι η πυροσβεστικη για να πάρει μεγαλυτερα κονδυλια?(ολα πλεον τα περιμενω)

Ειναι η τρελη γιαγια οπως την αλλη φορα που ειχε κοντρα με το χωριο?

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι οικοπεδοφαγοι οι εμπρηστες.Φετος καιγοντε πολλες περιοχες που δεν ειναι αξιοποιησημες για τετοιους σκοπους.Αμελεια παλι σε αυτο το μεγεθος δεν παιζει.Ειναι φανερο οτι φετος το καλοκαιρι υπαρχει ενα καλα στημενο οργανωμενο σχεδιο.Αυτο που εχει ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου ειναι επιτελους να πιαστουν καποιοι απο αυτους.

Ρε παιδια επειδη πραγματικα εχω τρελλαθει, μην πετατε τις γνωστες παπαριες των καναλιων. Ξερεις φιλαρακι το "οργανωμενο σχεδιο"?? ΠΕΣ ΤΟ ΤΟ Γ...ΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!

Καηκε η μιση ευρωπη, απο οργανωμενο σχεδιο??? Μιλατε την γαντεμια μου μην κλανετε...

Υ.Γ. Φιλαρακι ΦΥΣΙΚΑ και δεν αναφερομαι σε εσενα, παει γενικα γιατι εδω και 1 μηνα ακουω αυτο το οργανωμενο και κανεις δεν μοθ ειπε εμενα που ειμαι βλακας ποιο ειναι και ποιος το εχει οργανωσει...

Δημοσ.
για μενα ειναι μεγαλη εβδομαδα.

δεν εχω λογια να εκφρασω την θλιψη και τον πονο μου.

τοσοι νεκροι.τοσες χαμενες ψυχες.γιατι?γιατι?γιατι?

δεν εχω ορεξη για τιποτα.

μολις ακουσα για την μητερα με τα 4 παιδια που βρεθηκαν αγκαλιασμενοι και βουρκωνω..θρηνος..

τοσοι χαμενοι ανθρωποι.και πισω οι δικοι τους να πονανε για παντα.. και να μην μπορουν να ξεχασουν..

τραγωδια..σαν το 2000 με το πλοιο στην παρο κ τους 90 νεκρους.

καταρα σε αυτα τα κτηνη με τα διεστραμμενα μυαλα που εβαλαν τις φωτιες.και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.εκαψαν ολη την ελλαδα για οικοπεδα?καταρα να τους πεσει για τους ανθρωπους που δολοφονησαν.για τους ανθρωπους που τραυματισαν.για τους ανθρωπους που σκοτωσαν συναισθηματικα και οι οποιοι ειδαν τους δικουσ τους να καιγονται , να τραυματιζονται , να καταστρεφονται τα σπιτια τους.

ας παμε αυριο ολοι στην εκκλησια και ας προσευχηθουμε στον Θεο να αναπαυσει αυτες τις χαμενες ψυχες.αυτους τους αδικοχαμενους ανθρωπους.να δωσει δυναμη στους δικους τους που πονανε.και να μας λυπηθει και εμας γιατι με τον ρυθμο που καταστρεφεται η φυση και το περιβαλλον οδευουμε μα γεωμετρικη προοδο προς την καταστροφη.

δυστηχώς όπως λέει και μια σοφή παροιμία "όπως στρώσαμε, έτσι θα κοιμηθούμε..."

Ένας τρόπος υπάρχει για να αλλάξει η κατάσταση σε αυτήν την χώρα, να αλλάξουμε όλοι οι έλληνες νοοτροπία και να γίνουμε άνθρωποι επιτέλους...

Σε λίγες μέρες έρχονται εκλογές, να μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι... αλλά όχι, όχι είμαστε τόσο ηλίθιοι που θα ψηφίσουμε πάλι τους ίδιους που καταστρέφουν αυτήν την χώρα συστηματικά εδώ και δεκαετίες... Είμαστε τόσο βλάκες, που είναι αδύνατον να ξεφύγουμε από την κακομοιριά μας...

Καλά να πάθουμε λοιπόν, μας αξίζει...

μολις ακουσα για την μητερα με τα 4 παιδια που βρεθηκαν αγκαλιασμενοι και βουρκωνω..θρηνος..

Μπορεί να γίνω κυνικός, λυπάμαι πραγματικά για τον χαμό όλων αυτών των ανρθώπων, αλλα αυτά περί αγκαλιασμένων είναι μαλακίες των δημοσιογράφων... Όταν κάποιος καίγεται, ουρλιάζει και τρέχει από εδώ κ από εκεί, δεν αγκαλιάζετε με τους αγαπημένους του...

Δημοσ.

Μπορεί να γίνω κυνικός, λυπάμαι πραγματικά για τον χαμό όλων αυτών των ανρθώπων, αλλα αυτά περί αγκαλιασμένων είναι μαλακίες των δημοσιογράφων... Όταν κάποιος καίγεται, ουρλιάζει και τρέχει από εδώ κ από εκεί, δεν αγκαλιάζετε με τους αγαπημένους του...

Μαθε πρωτα και μετα μιλας... Κανεις δεν πεθαινει απο φωτια ετσι οπως λες.. Πρωτα πεθαινεις απο τις αναθυμιασεις αφου εχεις λιποθυμισει και μετα καιγεσαι..

Δημοσ.

2) Αληθεια μηπως πρεπει να μετατοπισουν τις εκλογες?? Και πριν μου πει κανεις τπτ, η Ελλαδα βρισκετε σε κατασταση εκτακτης αναγκης οπως χρονια ειχε να βρεθει..

Ναι, να μετατοπισθουν την επομενη Κυριακη να τελειωνουμε, πλεον αυτη την στιγμη το επικρατον σεναριο(απλα δεν γινεται να ειπωθει στην ΤV) είναι οτι αυτα γίνονται για πολιτικους λόγους

Να γινουν Δευτερα-Τριτη οι εκλογες να τελειωνουμε

4) Θεε μου γιατι δεν πιανουν φωτια και τα καναλια να σταματησουν να εκπεμπουν αυτον τον οχετο.. ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΩΔΕΙΣ ΡΕ!!!!

Να μην ειστε απολυτοι. Γυριστε στο ΣΤΑΡ εχει Τομ και Τζερυ ρε μαγκες!Δλδ αυτο ειναι καλύτερο?Καιγεται η Ελλαδα και αυτοι δειχνουν παιδικα?

Προς το παρον βλεπω Μεγκα που δειχνουν να το εχουν πιασει το νοημα, κανουν ρεπορταζ, σχολιαζουν ελαχιστα (αν ελειπαν και 4-5 πολιτικοι που περνουν τηλ και λενε τις μαλακιες τους θα ηταν καθαρα δημοσιογραφια, χωρις σχολιασμο)

Δημοσ.
Ναι, να μετατοπισθουν την επομενη Κυριακη να τελειωνουμε, πλεον αυτη την στιγμη το επικρατον σεναριο(απλα δεν γινεται να ειπωθει στην ΤV) είναι οτι αυτα γίνονται για πολιτικους λόγους

Να γινουν Δευτερα-Τριτη οι εκλογες να τελειωνουμε

Ρε καιζερ ελεος, μην τα περνεις της μετρητης.. Δεν εννοω για μια μερα, αλλα μεχρι να αναδιοργανωθει η κατασταση, να ηρεμησει "καπως" η χωρα..Ετσι τουλαχιστον δεν θα μαλωνουν τα κομματα για το ποιος απο τους 2 εβαλε την φωτια...

Δημοσ.
Μαθε πρωτα και μετα μιλας... Κανεις δεν πεθαινει απο φωτια ετσι οπως λες.. Πρωτα πεθαινεις απο τις αναθυμιασεις αφου εχεις λιποθυμισει και μετα καιγεσαι..

Ναι έχεις δίκιο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα... Και το ξέρω γιατί η γιαγιά ενός φίλου μου είχε ένα ατύχημα με πετρογκάζι, (σώθηκε ευτιχώς), και αυτό που παραλίγο να την σκοτώσει, ήταν πως λόγο της υψηλής θερμοκρασίας, πήραν φωτιά τα ρούχα της χωρίς να έρθουν σε επαφή με τις φλώγες, όπως και τα μαλιά της... Από τις αναθυμιάσεις δεν λυποθυμάς σε 1 λεπτό, αντιθέτως όμως η φωτιά μεταδίδεται γρήγορα...

Δημοσ.

1. Δεν εχεις παιδια, δεν ξερεις

2. Πολλες ταινιες βλεπεις

3. Οπως σου ειπαν ηδη, εκτος αν πιασει φωτια το αμαξι σου ξερω γω(γενικα καποιος περιορισμενος χωρος οπως ενα σπιτι ή ενα δωματιο ) αμα εγκλωβιστεις πρωτα θα παθεις κανα εμφραγμα ή θα πνιγεις απο το την ζέστη και τις αναθυμιασεις

Δημοσ.
Ναι έχεις δίκιο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα... Και το ξέρω γιατί η γιαγιά ενός φίλου μου είχε ένα ατύχημα με πετρογκάζι, (σώθηκε ευτιχώς), και αυτό που παραλίγο να την σκοτώσει, ήταν πως λόγο της υψηλής θερμοκρασίας, πήραν φωτιά τα ρούχα της χωρίς να έρθουν σε επαφή με τις φλώγες, όπως και τα μαλιά της... Από τις αναθυμιάσεις δεν λυποθυμάς σε 1 λεπτό, αντιθέτως όμως η φωτιά μεταδίδεται γρήγορα...

desolator δεν το εχεις αστο..εδω δεν μιλαμε για φωτια αυτοκινητου η τρομοκρατικης ενεργειας αλλα για φωτια δασους...αστο λεμε δεν εχεις δικιο..

Δημοσ.

ναι το Mega τα λέει κάπως καλύτερα..

PS:θα πάω στο στούντιο να σηκώσω την Πυργιώτη και να την βάλω σε ένα κρεβάτι...μόνο μαξιλάρι δεν έχει πάρει..ανοιγοκλείνει όλη την ώρα τα μάτια σαν πρεζάκιας..σήκω πάνω κοπελιά και πήγαινε να κοιμηθείς αφού δεν την παλεύεις από το να λες παπαριές...

Δημοσ.
desolator δεν το εχεις αστο..εδω δεν μιλαμε για φωτια αυτοκινητου η τρομοκρατικης ενεργειας αλλα για φωτια δασους...αστο λεμε δεν εχεις δικιο..

Μέσα στο σπίτι τους δεν βρισκότανε? τέσπα, έστω δέχομαι ότι έχω άδικο.... Το θέμα είναι ότι χάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι, δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να συζητάμε για το πώς χάθηκαν, ποιες ήταν οι τελευταίες τους στιγμές κτλπ... Κακώς αναφέρθηκα στο θέμα...

Υ.Γ. Πάντως το ότι οι δημοσιογράφοι δραματοποιούν πολλές φορές καταστάσεις, είναι γεγονός...

Δημοσ.

Οι φωτιές είναι πάνω απο 170.

Οταν ξεκινάνε το βράδυ (χωρίς ήλιο!) πάνω απο 30 νέα μέτωπα δεν ειναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ???

Θεωρώ απαράδεκτο να μην έχουμε αεροπλάνα που δεν μπορούν να σηκωθούν με 39 βαθμού κελσίου.

Να μην μπορούν να πετάξουν με 6-7-8 μποφόρ. Ποτέ δεν είχαμε παραπάνω μποφόρ σε αυτές τις περιοχές.

Δημοσ.

πω πω τα νευρα μου...αυτο που κανουν τα καναλια σε καθε τραγικο συμβαν που γραφουν στον τιτλο "Ο Alpha, Αντ1 στον τροπο της τραγωδιας" αυτη η υπεργλοιωδης διαφημηση μου νευριαζει απιστευτα..

δεν το καταλαβα αυτο που λες για τους 39 βαθμους και τα μποφορ φιλε IOCTL...

Δημοσ.
Ρε καιζερ ελεος, μην τα περνεις της μετρητης.. Δεν εννοω για μια μερα, αλλα μεχρι να αναδιοργανωθει η κατασταση, να ηρεμησει "καπως" η χωρα..Ετσι τουλαχιστον δεν θα μαλωνουν τα κομματα για το ποιος απο τους 2 εβαλε την φωτια...

Ρε εγω συμφωνω με σενα, δεν ειρωνευομαι, απλα θεωρω οτι αντι να πανε για πιο μετα, να γινουν σε 4-5 μερες να τελειωνουμε. Ολα τα φαινομενα αποσταθεροποιησης γινονται σε προεκλογικες περιοδους που δεν υπαρχει στην ουσια κυβερνηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...