vasso286 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Κάηκε η πατρίδα μας .... Είναι -ήταν- από τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα!! Τι να πει κανείς... Καμάρωνα για τα μέρη μου και πήγαινα τους φίλους μου εκεί κάθε χρόνο ... Τώρα... θα θυμίζουν τη μάνα με τα 4 παιδιά καμμένα στην αγκαλιά της και τα χωριά που ΚΑΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.... :cry::(
panagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Παιδιά εγώ είμαι 50 χιλιόμετρα μακριά απο τη φωτιά και απο χτές βρέχει στάχτες. Φαντάζομαι τί θα γίνεται εκεί. Τί να κάνω θέλω να πάω να βοηθήσω αλλά δεν μπορώ!
paschalia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Οτι κ να πει κανείς απλά είναι λίγο . Είναι κρίμα-φρικτό έγκλημα απ'όποια μεριά κ να το δεις .
vagpap Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Σκηνές στην τηλεόραση (με όλους τους δασο-δημοσιογράφους μας) με νεκρούς μέσα σε χωράφια σκεπασμένους με σεντόνια... Η φωτιά έχει φτάσει πλέον στη θάλασσα (πέρασε σε κάποια σημεία την παραλιακή εθνική οδό προς Κυπαρισσία)... Κρανίου τόπος και η φωτιά συνεχίζει... μάλλον μόνο η θάλασσα θα την σταματήσει, ακόμα και απο την Αρκαδία... 37 επίσημα νεκροί και πάνω στα πτώματά τους, κάποιοι τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο ενώ τα πτώματα ακόμα καπνίζουν... Και αυτοί οι κάποιοι θέλουν σε 20 μέρες την ψήφο μας... (μιλάω για όλους τους...) Μια βροχή μας σώζει...
iplocker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 42 ΘΥΜΑΤΑ... ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ... ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ SITE ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ.
IOCTL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Και φυσικά πετάμε ότι μας έρθει στο κεφάλι. Δεν υπάρχουν εναέρια μέσα παντός καιρού. Πουθενά. Να το ξαναπώ. ΠΟΥΘΕΝΑ. Και εναέρια μέσα έχουμε υπεραρκετά. F-16 πάντως δεν έχουμε αρκετά. Τα ελικόπτερα και τα μεγάλα αεροσκάφη που έχουν οι Ρώσσοι είναι παντός καιρού! Στην πράξη φαίνεται πάντως οτι έχουμε υπεραρκετά ! Πές το και στις οικογένεις των νεκρών. Τι τα θές τα F16? Να σε προστατέψουν απο τους Τούρκους??? Σώσε πρώτα την χώρα σου απο τους εσωτερικούς εχθρούς και μετά κοιτάς τους εξωτερικούς. Αυτή την στιγμή η Πελλοπόνησος είναι σε χειρότερη κατάσταση απο οτι θα ήταν μετά απο πόλεμο. Τα αεροδρόμια (για την ώρα) είναι ανοικτά. Κανένα σχόλιο. Εσύ φαίνεσε ικανοποιημένος με την κατάσταση. Εμείς που δεν είμαστε δεν θα το αφήσουμε έτσι.
fraoulitsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 νομίζω πως καταφέραμε να αυτοκτονησουμε ομαδικά τη χώρα μας.. κάπου διάβασα πως τα επόμενα 20 χρονια θα γίνουμε οικολογικοί μετανάστες. ελεος!!!
panagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Ε οκ τα αεροσκάφη "παντός καιρού" δεν σημαίνει οτι πετάνε και σε τυφώνες.. Σημαίνει οτι μπορούν να πετάξουν υπο δυσκολότερες συνθήκες απο οτι τα άλλα..
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Τα αεροδρόμια (για την ώρα) είναι ανοικτά. Απο την μια εχεις ενα δικιο, απο την αλλη εγω και πολλοι άλλοι ειμαστε στο τσακ, πολλοι ήδη το εκαναν, ετσι που το θετεις είναι στην ουσια σαν να δεχεσαι οτι αν τελικα αυτος το κάνει ή εγω το κάνω εχουμε δικαιωμα να μιλαμε για μπουρδελο και σκορποχωρι
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω τι γίνεται πιο κάτω αλλά στην περιοχή του Αιγίου που κατακάηκε έχουν μια κακιά συνήθεια, παράγουν αρκετό κρασί αλλά καθόλου τσίπουρο.Όποιος είναι από εκεί θα έχει καταλάβει πως συσχετίζεται το γεγονός αυτό ως μια πιθανή αιτία του προηγούμενου ολοκαυτώματος, ίσως και αυτουνού, δεν ξέρω τι παίζει όπως είπα νοτιότερα άλλα αν συμβαίνει το ίδιο είναι σαν να είχες ήδη την βόμβα και να βρέθηκε και το φυτίλι.Όποιος ξέρει τις περιοχές ας με επιβεβαιώσει ή ας με διαψεύσει. Κατσε, για ριξε μια αναλυση γιατι αν το πας εκει που νομιζω το χοντρενεις (και στο λεει καποιος με εξοχικο διπλα στο Διακοφτο με την φωτια στα 2χλμ)
fraoulitsa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 το ανέφερα και σε αλλο Forum ότι στα επόμενα χρόνια θα γίνουμε οικολογικοί μετανάστες..
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Το ενδεχομενο να ΜΗΝ ειναι οικοπεδοφαγοι δεδομενου πως αποκλειω να ειναι φυσικο φαινομενο (θεωρω οτι πρεπει να ειναι σαν την φυσικη που λεμε "θεωρήστε οτι δεν υπαρχει η Χ δύναμη" αφου απλα δεν γινεται καθε μερα να μην υπαρχει φωτια και ξαφνικα να υπαρχουν 90 σε ολη την Ελλαδα) Παιζει τιποτα άλλο?
kirdou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι οικοπεδοφαγοι οι εμπρηστες.Φετος καιγοντε πολλες περιοχες που δεν ειναι αξιοποιησημες για τετοιους σκοπους.Αμελεια παλι σε αυτο το μεγεθος δεν παιζει.Ειναι φανερο οτι φετος το καλοκαιρι υπαρχει ενα καλα στημενο οργανωμενο σχεδιο.Αυτο που εχει ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου ειναι επιτελους να πιαστουν καποιοι απο αυτους.
iplocker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.