Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια και στο Αιγιο απο οπου καταγομαι, καηκαν 40 χωρια, αλλα εφευγε ο κοσμος και η πυροσβεστικη με την αστυνομια τους επαιρναν. Εδω τι εγινε?? Μπορει καποιος να μου εξηγησει?

Omnislash δεν καιγεται μονο ο Καιαφας ή κατσαβραχα. Καιγονται και χωρια!

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το άρθράκι μου φάνηκε ότι είχε τον ίδιο αποστολέα με αυτά που έχει η Πυργιώτη στον Αντ1.

Αποστολέα; Με ταχυδρομικό περιστέρι ήρθε;

Εκτός από σχετισμούς με κόμματα/οργανώσεις κτλ, για την ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι ή θα περιμένουμε για την επόμενη έκλειψη ηλίου για στιγμή πνευματικής διαύγειας;

Δημοσ.

παιδιά εγώ φοβάμαι οτι είμαστε ΤΟΣΟ κάφροι που παίζει να βάζουν φωτιές με πολιτική σκοπιμότητα, επειδή πλησιάζουν και εκλογές.. Κατάντια.. Αρρώστια... Χάλια...

Δημοσ.
παιδιά εγώ φοβάμαι οτι είμαστε ΤΟΣΟ κάφροι που παίζει να βάζουν φωτιές με πολιτική σκοπιμότητα, επειδή πλησιάζουν και εκλογές.. Κατάντια.. Αρρώστια... Χάλια...

Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι η Πυροσβεστική δεν έχει ζητήσει συνδρομή του Στρατού αρχικά για εκκένωση, και τώρα για διάσωση για να μην δείξει ανεπαρκής. ο Στρατός έχει μέσα και ανθρώπους πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένους (προφανώς δε λέω να πάνε τα φαντάρια).

Δημοσ.
Omnislash δεν καιγεται μονο ο Καιαφας ή κατσαβραχα. Καιγονται και χωρια!

Εμμ αυτό εννοώ.Εσύ που θα γούσταρες σπίτι.σε κάποιο προσιτό μέρος η σε βουνοπλαγιά χωρίς δρόμο?Και στην τελική είναι δυνατόν να αποχαρακτηριστεί δρυμός?

Εδω τι εγινε?? Μπορει καποιος να μου εξηγησει?

Έρχονται εκλογές και κάποιοι έχουν άλλες προτεραιότητες

Εκτός από σχετισμούς με κόμματα/οργανώσεις κτλ, για την ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι ή θα περιμένουμε για την επόμενη έκλειψη ηλίου για στιγμή πνευματικής διαύγειας;

Μίλησα εγώ για κανα κόμμα?Μια δημοσιογράφο ανέφερα.Εσύ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο.:mrgreen:

Ο στρατός έπρεπε να ταν 24/7 το καλοκαίρι σε δάση.Τάγματα ολόκληρα.Ετσι κι αλλιώς πόλεμο δεν έχουμε.Από το καθαρίζουν τουαλέτες καλύτερα να τα φρουρούσαν τα δάση.Και όποιον πιάνανε να τον αφήνανε στο Σύνταγμα να δούμε τι θα του καναν οι πολίτες.

Δημοσ.
Μίλησα εγώ για κανα κόμμα?Μια δημοσιογράφο ανέφερα.Εσύ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι

Δε με ενδιαφέρει τι λέει η δημοσιοκάφρος. Εσύ όμως, αντί να σχολιάσεις κάθε φορά συσχετίζεις με διάφορα κέντρα, την Κουμουνδούρου είτε ο,τιδήποτε άλλο... Κάτι σχετικό έχεις να πεις στο θέμα ή τα γνωστά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά λένε ότι η αλμύρα επιφέρει ίαση σε διάφορες ασθένειες οπότε ελπίζω...

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο.:mrgreen:

Ο στρατός έπρεπε να ταν 24/7 το καλοκαίρι σε δάση.Τάγματα ολόκληρα.Ετσι κι αλλιώς πόλεμο δεν έχουμε.Από το καθαρίζουν τουαλέτες καλύτερα να τα φρουρούσαν τα δάση.Και όποιον πιάνανε να τον αφήνανε στο Σύνταγμα να δούμε τι θα του καναν οι πολίτες.

1. Οι φαντάροι καθαρίζουν τις τουαλέτες που τα κάνουν οι ίδιοι.

2. Οι φαντάροι δεν έχουν καμία δουλειά να σουλατσάρουν στα δάση. Αυτοί που έχουν δουλειά να είναι στα δάση από τον στρατό είναι επαγγελματίες και εκπαιδευμένοι αλλά όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις δεν έχουν καν κληθεί να συμμετάσχουν. Βέβαια υπάρχει και μια μονάδα εκπαιδευμένη από το 2000 στην Ελβετία που διαλύθηκε γιατί κάποιοι έπρεπε να μεταθεθούν πιο κοντά στα σπίτια τους.

3. Τα Super Puma του στρατού που είναι SAR (Search and Rescue) kai CSAR (Combat Search and Rescue) πάντως είναι στην Ελευσίνα και περιμένουν.

Δημοσ.

Aς ευχηθουμε ολοι αυτοι οι εγκλωβισμενοι ανθρωποι να ξεπερασουν αυτη τη βραδια και να μην ειναι η τελευταια τους...

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζω για μία ακόμη φορά στα μέλη ότι στο παρόν forum απαγορεύεται αυστηρά οποιοδήποτε μήνυμα με αμιγώς πολιτικό περιεχόμενο.

Εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007, αυτή η απαγόρευση είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ και οι moderators θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί στην εφαρμογή του συγκεκριμένου κανόνα.

:evil:

Δημοσ.

Το thread για τις φωτιές χώρος για flame:P

Ξαφνικά αντί να διαβάζω για τις πυρκαγιές, διαβάζω για indymedia, ξυλο και εμπεριστατωμένες απαντήσεις του τύπου "Κερδίζουν ψήφους".

Δημοσ.

Ελεως! δεν ξερω ποιος ευθυνετε αλλα ειναι τραγικο! τωρα να πεθαινουν και ανθρωποι απο φωτιες ειναι τρομερο. οποιος και αν ευθυνεται, τυψεις δεν θα εχει ρε γαμ*** ...τιποτα αλλο, απλα ΕΛΕΩΣ!!

Δημοσ.
Δεν απεγκλωβιζουν ουτε τον κοσμο απο τα χωρια...

Απο οτι ισχυριζεται η πυροσβεστικη οι κατοικοι των χωριων που κινδυνευαν ενημερωθηκανε απο νωρις το απογευμα να εκκενωσουνε την περιοχη.Μερικοι το κανανε,μερικοι οχι γιατι (ως συνηθως) μεινανε να σωσουνε τις περοουσιες τους(κλασσικο του Ελληνα:εγω-ξερω-να-σβηνω-φωτιες-καλυτερα-απο-τον-καθε-πυροσβεστη- ).Δηλαδη πρεπει να υπαρχει απο ενας πυροσβεστης να περνει απο το χερακι ή δια της βιας τον καθενα κατοικο ξεχωριστα?Εφοσον το χωριο κυκλωθηκε απο τη φωτια το να επιχειρησεις απεγκλωβισμο μαλλον θα ειναι αυτοκτονια για τους διασωστες...

ΥΓ:Ο σημερινος κανιβαλλισμος του θεματος απο τα καναλια ειναι πρωτοφανης,ειχα χρονια να δω τετοιο λαικισμο.Ελπιζω να μην πληρωσουνε με τις ζωες τους αυτον τον χειρισμο του θεματος απο τα ΜΜΕ, φανταροι και πυροσβεστες

Δημοσ.

Έχει ζωντανή αναμετάδοση του προγράμματος του Alpha εδώ στη Κύπρο και έχω πάθει πλάκα με τις φρικαλεότητες που βλέπω....

Και ενώ η ιστορία έχει από το μεσημέρι και οι άνθρωποι εκληπαρούν για βοήθεια, τώρα αποφάσισαν να στείλουν ελικόπτερο για εκτίμηση της κατάστασης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...