Προς το περιεχόμενο

p35, 975x ,965 kai alla...

trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia exo mperdefti epidi exo amd kai den asxolumun ,tora pu thelo na paro Intel Core 2 Duo ,exo mperdefti den xero ,pio ine to telefteo montelo ?pio ine kalitero? kai protinete kati thanks.

Δημοσ.

Καλή ερώτηση troyan και εγώ ψάχνω για mobo intel core 2, μου προτείνανε το Gigabyte GA 945P- DS3 φθηνό και αξιόπιστο. Τα mobo με το καινούργιο chipset P35 θεωρούνται πολύ καλά

Δημοσ.
Καλή ερώτηση troyan και εγώ ψάχνω για mobo intel core 2, μου προτείνανε το Gigabyte GA 945P- DS3 φθηνό και αξιόπιστο. Τα mobo με το καινούργιο chipset P35 θεωρούνται πολύ καλά

Μακρια απο 945!Hδη 2 γενιες πισω.

Εκτος εαν η τιμη ειναι στα ιδια επιπεδα με αντιστοιχα που εχουν Via...

Κατα την δικη μου αποψη μονοδρομος πλεον το p35.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω (ούτε μπορώ βέβαια) αλλά αν μπορούσα θα μου έκανα μια ερώτηση: Καλά όλα με το P35 αλλά δεν έχει λίγα Pcie lanes?

Ένα 16χ μόνο και το άλλο 8χ ή 4χ αν θυμάμαι καλά - sli >? off - crossfire?-->off

Δεν λέω ότι όποιος πέρνει pc κάνει αυτόματα και sli ή crossfire αλλά γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα??? Υπάρχει μεν αλλά όχι σωστά δηλαδή ..

Δημοσ.

You are right topos.Το 965 ήθελα να γράψω, αλλά μάλλον θα πάω για Gigabyte

P35-DS3P.Πολλή καλλό DC-BIOS ρυθμίσεις για CPU cooler και προσιτη τιμή.

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω (ούτε μπορώ βέβαια) αλλά αν μπορούσα θα μου έκανα μια ερώτηση: Καλά όλα με το P35 αλλά δεν έχει λίγα Pcie lanes?

Ένα 16χ μόνο και το άλλο 8χ ή 4χ αν θυμάμαι καλά - sli >? off - crossfire?-->off

Δεν λέω ότι όποιος πέρνει pc κάνει αυτόματα και sli ή crossfire αλλά γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα??? Υπάρχει μεν αλλά όχι σωστά δηλαδή ..

ROFL ?

Μια χαρά official CrossFire support έχουνε.

Τα slot είναι 16x - 4x, και παίζει μια χαρά CrossFire ( η διαφορά μεταξύ 16x + 4x & 8x + 8x CrossFire config είναι κάτω του 7%-5% )

Δημοσ.

Τα P35 boards είναι ότι δυνατότερο αυτή την στιγμή σε overclocking λόγω ότι ανεβάζουν FSB στον Θεό...τερματίζουν χαλαρά κάθε CPU.

Το θέμα τώρα είναι το cooling σου και το FSB Wall που σχετίζεται στον συνδυασμό mobo + cpu.

Δηλαδή μπορεί στο ίδιο mobo με έναν επεξεργαστή να μην μπορείς να ξεπεράσεις τα 500MHz FSB και με έναν άλλον να 600αρίζει.

Κάπου έχω ένα review με λεπτομέρειες επί του θέματος από ένα ξένο website.

Κάτσε να βρω το link.

Κατά τα άλλα σε P35 ότι καλύτερο είναι οι 2 Asus, η P5K Deluxe ( για DDR2 ) και η P5K3 Deluxe ( για DDR3 ).

Η Gigabyte έχει προβληματικό BIOS και αν κάνεις και το παραμικρό overclock κάθε φορά που κάνεις reboot μηδενίζεται το BIOS δίχως λόγο ( best bios bug 2007 award nominee :D )

Δημοσ.

εγώ πάντως με την ''κυρία'' της υπογραφής είμαι πολύ ευχαριστημένος, σταθερότατη, και φιλικά στο o/c bios.... ;)

(και σχετικά πολύ φθηνή ε)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...