alexcrew16 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Γεια σε ολους.Δεν μπορεσα να εντοπισω αλλου το προβλημα και γιαυτο το εβαλα εδω.Εχω δοκιμασει με διαφορα προγραμματα να δω ταινιες και οι υποτιτλοι εμφανιζονται μεν αλλα δεν ειναι ελληνικα (στα κινεζικα που λεμε).Οι ιδιες ταινιες σε αλλον pc δουλευουν κανονικα με ελληνικους υποτιτλους. εχω windows SP2 ton media player11.... δεν ξερω τι να κανω.tnx
takis renesis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm katevase,egatastise tous kai tha eisai OK.
alexcrew16 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν παιζει ουτε ετσι δοκιμασα με την παλιοτερη εκδοση που ειχα οι υποτιτλοι ειναι ακαταλαβιστικοι.Ουτε με αυτην παντως. Μαλλον κατι με τα windows παει στραβα δεν ειναι θεμα με τα mediaplayer.
alexcrew16 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ουτε με το kmplayer παιζει δεν την παλευω μαλλον κατι στα windows φταιει κατι θα πρεπει να κατεβασω για να αναγνωριζει την γλωσσα και του εχω κανει ολα τα update στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.