Προς το περιεχόμενο

adsl kai anavathmisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματι,εχεις δικιο..βασικα η διαφορα του με το 2play ειναι οτι στο soho δινεις 25 το μηνα,αλλα σε χρεωνει για καθε τηλεφωνημα που κανεις,ενω στο 2play δινεις 40 το μηνα και εχεις τσαμπα αστικες και υπεραστικες.Γουστα ειναι αυτα:)

Δημοσ.

Εξαρτάται από το πόσο μιλάς. Εγώ δεν μιλάω ιδιαίτερα από το σταθερό, οπότε με συμφέρει. Αν μιλάς minimum 7-8 ώρες το μήνα τότε σε συμφέρει το κανονικό 2play. Σκέψου όμως ότι εσύ θα δίνεις 21,5 ευρά/μήνα και θα έχεις και το πάγιο του ΟΤΕ και όλες τις κλήσεις κανονικά, ενώ με 24,90 (3 ευρά παραπάνω) θα μπορούσες να απαλλαγείς και από το πάγιο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

εδω connx 768....μου το ενεργοποιησαν σε 2-3 εργασιμες ημερες (10ειχαν πει α:-D:-D:-D) ....παρα πολυ καλες ταχυτητες καθολου disconnects αλλα 21.5 ε/μηνα....διαλεγεις και παιρνεις

Δημοσ.

Ναι η ενεργοποίηση είναι απίστευτα γρήγορη στο connx (σε σχέση με αυτά που ακούμε γενικότερα).

Connx 768 λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή με 21.5 (εκτός αν σε έκλεψαν:-)). Ή 768 με 18.5 εννοείς ή 1024 με 21.5

Δημοσ.

dks_1979 με εβαλες σε σκεψεις..προσπαθω να δω ποσα τηλ κανω το μηνα με υπολογισμους για να δω τι με συμφερει...LOL

Δημοσ.

Τις έχω κάνει εγώ ήδη αυτές τις σκέψεις πριν από σένα, γι'αυτό με βλέπεις έτσι:-)

Όσα και να κάνεις όμως, ένα 2play με 39.90 συμφέρει σε σχέση με πάγιο ΟΤΕ+forthnet dsl+κλήσεις (17.5+21.5=39 με το καλημέρα...)

Δημοσ.

Σωστος..το μονο πραγμα που με ξενερωνει ειναι οτι επειδη συντομα θα μετακομισω θα πρεπει να κανω αιτηση στον οτε για νουμερο καθως η forthnet δεν παρεχει δικο της...Ξερεις μηπως ποσο καιρο πρεπει να εχω τηλ στον οτε πριν το διακοψω για 2play????

Δημοσ.

Αφού θα μετακομίσεις, τότε καλύτερα μην βάλεις 2play. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται μεταφορά 2play, αλλά πρέπει αναγκαστικά να γίνει διακοπή (άρα 70 ευρά τέλος απενεργοποίησης).

Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει ελάχιστο. Η σύνδεση του ΟΤΕ πρέπει ναναι αορίστου από την αρχή (όποτε θέλεις το κόβεις).

Αν ισχύει όμως κάτι διαφορετικό (ξέρει κανείς??), θα έχω το ίδιο πρόβλημα κι εγώ μιας και τη σύνδεση στον ΟΤΕ την έχω λίγο καιρό.

EDIT: Βρήκα την σύμβαση του ΟΤΕ για την σύνδεση.

3. Η παρούσα σύμβαση είναι αορίστου χρόνου, με ελάχιστη διάρκεια δύο (2) μηνών, ή ορισμένου χρόνου, ήτοι μέχρι …………. Στις περιπτώσεις προσφορών, η διάρκεια της σύμβασης είναι τουλάχιστον εξάμηνη (6μηνη).

Άρα λογικά το 2μηνο είναι ΟΚ (έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός που θα χρειάζεσαι για την forthnet).

Δημοσ.
Αφού θα μετακομίσεις, τότε καλύτερα μην βάλεις 2play. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται μεταφορά 2play, αλλά πρέπει αναγκαστικά να γίνει διακοπή (άρα 70 ευρά τέλος απενεργοποίησης).

Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει ελάχιστο. Η σύνδεση του ΟΤΕ πρέπει ναναι αορίστου από την αρχή (όποτε θέλεις το κόβεις).

Αν ισχύει όμως κάτι διαφορετικό (ξέρει κανείς??), θα έχω το ίδιο πρόβλημα κι εγώ μιας και τη σύνδεση στον ΟΤΕ την έχω λίγο καιρό.

EDIT: Βρήκα την σύμβαση του ΟΤΕ για την σύνδεση.

3. Η παρούσα σύμβαση είναι αορίστου χρόνου, με ελάχιστη διάρκεια δύο (2) μηνών, ή ορισμένου χρόνου, ήτοι μέχρι …………. Στις περιπτώσεις προσφορών, η διάρκεια της σύμβασης είναι τουλάχιστον εξάμηνη (6μηνη).

Άρα λογικά το 2μηνο είναι ΟΚ (έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός που θα χρειάζεσαι για την forthnet).

Πραγματι το σκεφτηκα κι εγω μετα αυτο το θεματακι με το διμηνο και οτι δεν θα ερθει λογαριασμος πριν απ αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...