Προς το περιεχόμενο

anabei monos tou!!

tsadler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den eimai sigouros pos na to theso alla i katastasi exei os eksis:

meta apo format kai egkatastash ton win xp sp2, tou nod 32, kai enos firewall, syndesh sto internet meso forthnet 2play kapos tou irthe tou ipologisti kai otan patao svisimo diakoptei tin leitoyrgia tou kanonika opos prepei kai meta apo 1-2 deyterolepta anavei pali mono tou. san polles protovoulies den pairnei?

Δημοσ.

meta apo merikes dokimes diapistosa to eksis: otan kleino to pc kai eno einai syndedemeno me to router cl 110 tis siemens(syndesi forthnet 2play 24mbit) anavei mono tou istera apo pliri diakopi tis leitourgias tou kai me paysi 1 me dio sec

otan omos kleiso prota to router kai istera to pc ayto den simvainei

an iparxeei kapoia logiki eksigisi plz peite ti kai se mena!

Δημοσ.

Έχεις vista?

Γιατί στα vista είναι λίγο δύσκολο να το βρεις.

Απο την άλλη δοκίομασε να ξανακάνεις format αλλά να βάλεις windows απο άλλο cd μήπως υπάρχει κάπιο problem.(μπερδεύτηκε το shutdown με το restart)

AAA δοκίμασε να κάνεις restart!

Δημοσ.

θυμαμαι με τα 56αρια μοντεμ, υπηρχε μια ρυθμιση που ανοιγε το pc απο μονο του. Δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει κατι τετοιο στα DSL modems ομως...

Δημοσ.

φίλε μου στο PC σου εχεις δώσει πολύ αέρα! τώρα μάλλον φταίει κάτι απο το λειτουργικό..α! μήπως πείραξες τίποτα απο το Bios? κάνε Load τα default και μάλλον θα είσαι ok,α! έλεγξε το τροφοδοτικό σου μήπως αυτο ευθύνετε για το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

den vrisko kapoia rithmisi pou na me proideazei giakati tetoio sto power management. eimai 99% sigouros pos kati trexei me to router, afou mono otan to router einai energo kai syndedemeno parousiazetai to provlima.

Δημοσ.

Φίλε μου η ρύθμιση που ψάχνεις δεν είναι στο power management....

Πήγαινε στο bios και από την στιγμή που στο κάνει αυτό θα έχει σίγουρα κάποια ρύθμιση που θα λέει "wake up on LAN" αυτή αν την κάνεις disable δεν θα παίρνει την πρωτοβουλία πια το pc!

Υποθέτω πως το router είναι συνδεδεμένο στο Ethernet....αλλιώς ότι σου είπα είναι μία μπούρδα!!!

Δημοσ.

Πήγαινε στο bios και από την στιγμή που στο κάνει αυτό θα έχει σίγουρα κάποια ρύθμιση που θα λέει "wake up on LAN" αυτή αν την κάνεις disable δεν θα παίρνει την πρωτοβουλία πια το pc!

Υποθέτω πως το router είναι συνδεδεμένο στο Ethernet....αλλιώς ότι σου είπα είναι μία μπούρδα!!!

+1 kai apo mena.To pio pithano afto einai!

Δημοσ.

ontos einai to parapano pou lei o filos to wake on lan giati meta to klisimo kapoies fores exi epoikinonoia i ethernet me to pc kai as poume ksipnaei!! tora i klinis to router i pas bios kai to apenergopoieis...alla bios to exoune wake on lan kai allo wake on demand i kapos etsi...mpori akoma na exis palio bios kai na min tin exi tin epilogi giayto min parakseneytis an den ti bris...tote apla tha klinis to router.

Δημοσ.

Αφού είναι στο ethernet τότε κοιτα τις ρυθμίσεις tou BIOS του πισιού σου ΚΑΙ του router... Πολύ πι8ανό να είναι εκεί το κακό το πράμα!

Δημοσ.

Συμφωνώ με το τσεκάρισμα της ρύθμισης WAKE ON LAN...είναι πασιφανές...και μην αμολάτε ότι να'ναι για format και τέτοια...έλεος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...