Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για Emule βοηθεια

pigou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις εβαλα το Emule αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω και πολυ καλα

προσπαθησα να κατεβασω καποια αρχεια αλλα ματαια. Μου ελεγε ολη την ωρα αναμονη η αν καποιο αρχειο αρχιζε να κατεβαινει μετα απο πολυ ωρα τοτε δεν επιανε πανω απο 1,5 kbps.

Μηπως θελει καποιες απαιτουμενες ρυθμισεις ωστε να μου δωσει ας το πουμε full download ?? πρεπει μηπως να κανω και εγω share τα αρχεια μου?

Σας παρακαλω αν ξερετε καποιες ρυθμισεις παρακαλω να μου πειτε ή αν ξερετε για ποιον λογο δεν κατεβαινουν τα αρχεια ή για ποιον λογο δεν πιανω καλες ταχυτητες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Έτσι είναι το e-mule... θέλει πολύυυυυυυυ υπομονή. Όταν αποφασίζεις να κατεβάσεις ένα αρχείο, μπαίνεις σε λίστα αναμονής και φυσικά αρχίζεις να κατεβάζεις όταν έρθει η σειρά σου. Η ταχύτητα του download εξαρτάται από την ταχύτητα upload αυτών που σου δείνουν το αρχείο, οπότε δύσκολα θα έχεις download σε full speed.

Aυτά σε γενικές γραμμές. Με ένα search θα βρείς πάρα πολλά θέματα για το εν λόγω software.

Δημοσ.

ναχειs τωρα 2play και να παs να κατεβασειs απο το μουλαρι.

μια φορα απο τοτε που εβαλα 2play πηγα ετσι για δοκιμη να κατεβασω απο το μουλαρι.

δεν το ξανακανω!

Δημοσ.

Το κακό μα το μουλάρι είναι η αναμονή. Το καλό είναι οτι βρίσκεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αν θέλεις να κατεβάζεις αξιοπρεπώς με το μουλάρι, πρέπει:

1. να το αφήνεις ΠΟΛΛΕΣ ώρες ανοιχτό,

2. να ορίσεις ένα shared folder με αρχεία που έχουν ζήτηση, ώστε να έχεις upload. Γενικά για να πάρεις από το μουλάρι, πρέπει να δώσεις. Ξεκίνα με μερικές τσόντες (δώσε τσόντα στον λαό),

3. όρισε maximum upload speed περίπου 70% του upload bandwidth σου, ανάλογα με την σύνδεσή σου. Αν αφήσεις το upload απεριόριστο, θα σου μειώσει το download.

Με αυτά, και με υπομονή, θα κατεβάσεις τα πάντα. Αλλά θα αφήνεις το pc να κατεβάζει ώρες ατελείωτες, χωρίς να το κλείνεις. Βέβαια αν πολεμάς να κατεβάσεις ένα αρχείο που δεν έχει διαθεσιμότητα, και το δίνουν ενας ή δύο, ότι και να κάνεις η ταχύτητα θα είναι χαμηλή.

Δημοσ.

και πως βαζω sharing τωρα??

μου φενετε μου ειχε ζητησει στην αρχη οταν εκανα την εγκατασταση.

τωρα απο που μπορω να βαλω sharing ?? δεν ρυθμιζεται απο μεσα απο το emule??

thanksss

Δημοσ.

πας ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ->φάκελοι, και τικάρεις τον - τους φακέλους που επιθυμείς να μοιράζεσαι. Σε αυτούς θα έχεις τα αρχεία που θα διαθέτεις για upload.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις δικά σου πράγματα για μοίρασμα. Φτάνουν αυτά που κατεβάζεις. Ούτως ή άλλως στην αρχή το eMule σου δίνει μπόνους και παίρνεις καλύτερη προτεραιότητα, παρόλο που δεν έχεις credits ή αρχεία να μοιράσεις.

Φρόντισε και τον κόφτη του upload. Γενικά, οι ίδιες τιμές που βολεύουν στα τόρρεντ βολεύουν κι εδώ. Δες το υπόμνημα.

Δημοσ.

και οταν καπιος προσπαθει να μου παρει καποιο απο τα αρχεια μου πως θα το ξερω εγω οτι μου κανει upload και ποση ταχυτητα μου περνει?

Δημοσ.

Δεν σε νοιάζει. Μην ασχολείσαι! Τα κανονίζει μόνο του αυτά το μουλάρι.

Άμα είσαι περίεργος, έχει πολλά στοιχεία να βλέπεις. Αλλά δεν σε νοιάζει. :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

re paidia na rwthsw kati....egw katevaza ap to moulari ena arxeio mia xara...to kleinw gia na paw se mia doulia kai apo thn wra pou to ksananoiksa de mou pianei taxythta me tpt...syndethika kai me ton server pou eixa vrei to arxeio alla kai pali tpt...kserete ana pezei tipota?tnanks

Δημοσ.

ayto ginetai tis perissoteres fores otan den yparxoun elleutheres slots gia na s dwsoun

aplws to mono pou exeis na kaneis einai na perimeneis na piasei taxitita

to exw pathei kai egw polles fores

afise anoixto to emule gia polli wra kai kapia stigmi tha piasei..

Δημοσ.

Όση υπομονή έχουν τα μουλάρια, άλλη τόση θες κι εσύ για να πιάσεις ταχύτητες με το μουλάρι. (Μάλλον το όνομα δεν είναι τυχαίο). Πάντως το καλό είναι, όπως είπε και ο φίλος πριν, ότι έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι,γιατί δε όλους τους servres το Kad είναι απενεργοποιημένο?Ξέρει κανείς κανέναν καλό σερβερ..γιατι τώρα τελευταία δεν μου τα λέει καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...