Προς το περιεχόμενο

Ήσυχο κουτί για c2d σύστημα

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα κουτί για τον υπολογιστή που να είναι το δυνατόν πιό ήσυχο. Γνωρίζω ότι ο θόρυβος είναι θέμα ανεμιστήρων γενικά, αλλά υπάρχει κανένα κουτί που να συγκρατεί αφενώς το θόρυβο και να μην παράγει άλλο αφεταίρου. :???:

Το ποσό,... δεν με ενδιαφέρει, αλλά φυσικά προτιμάω να ξοδευτώ λιγότερο!

Δημοσ.

Ο θόρυβος από το κουτί προέρχεται από το συντονισμό που κάνει με τα κομμάτια τού που έχουν κινητά μέρη (ανεμιστήρες, drives) και από το θόρυβο της ροής του αέρα προς και από αυτό.

Για το θέμα του συντονισμού, ένα στιβαρό κουτί συντονίζεται δυσκολότερα, αλλιώς ηχοαπορροφητικό υλικό στις μεγάλες μεταλλικές του επιφάνειες (βλ. πλαινά).

Για το θέμα της ροής αέρα, όσο λιγότερους στροβιλισμούς κάνει ο αέρας στην εισαγωγή και την εξαγωγή του, τόσο λιγότερο θόρυβο ακούς. Φρόντισε το κουτί να έχει θέσεις για ανεμιστήρες με όσο το δυνατό λιγότερα εμπόδια στη ροή (βλ. μεγάλες τρύπες δηλαδή στις γρίλλιες που έχει).

Δημοσ.
Thermaltake Kandalf. Αυτό έχω εγώ. Έχω βάλει και 2 ανεμιστήρες low noise enermax και είμαι αρχηγός. Το κουτί αυτό, είναι επένδυση. Ξεκίνησε με pentium, συνέχισε με athlon και τώρα έχει core2duo. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα μέσα του από την αρχή, αλλά αυτό δεν πάει πουθενά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...