Wolfidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομίζω να κοροϊδεύει .. έτσι και αλλιώς κοπέλα είναι. Αν ο Wolfidis παρακολουθεί ακόμα το topic, μήπως εννοούσε τους Ιππότες του διαστήματος?? τι μου θύμισε τώρα... Aυτα εννοούσα : http://www.micro-outpost.com/pictures/magno/magno.html
joanna_k13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Όχι γιατί να κοροιδεύω τα μικρά μου πόνυ...αφού έπαιζα μ'αυτά... thanks gerr για την υποστήριξη!
elvisjedi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 αν παντως ψαχνει κανεις παλια παιχνιδια στην θεσσαλονικη υπαρχει ενα φοβερο καταστημα στην δραγουμη (κεντρο) ειναι ενα υπογειο με εισοδο που δεν την πιανει το ματι σου αλλα κατω ειναι τεραστιο και εχει χιλιαδες παιχνιδια ολα παλια τεραστια συλογη απιστευτο μαγαζι αξιζει να το επισκεφτητε. ειναι πανω στην δραγουμη , πανω απο την εγνατια κατεβαινοντας στα δεξια 1
C.Cassidy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς αν (σχεδόν τρία χρόνια μετά) υπάρχει ακόμα το μαγαζί που ανέφερε πιο πάνω ο elvisjedi;
katergaris79 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς αν (σχεδόν τρία χρόνια μετά) υπάρχει ακόμα το μαγαζί που ανέφερε πιο πάνω ο elvisjedi; Μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή υπήρχε σίγουρα, είχα πάει και ήταν πραγματικά παράδεισος για παλιά παιχνίδια αλλά και βιβλία. Αν ωστόσο έχει κλείσει δεν το ξέρω. Χοντρικά είναι Ολύμπου και Ίωνα Δραγούμη, στο λέω γιατί υπάρχει και Φιλήμονα Δραγούμη αλλά και σκέτη Δραγούμη. Edit: Κάπου εδώ είναι.
C.Cassidy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ! Αύριο μάλλον θα πάω να το τσεκάρω!
Requiem7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ! Αύριο μάλλον θα πάω να το τσεκάρω! Φίλε μου, το τσέκαρες το κατάστημακ??Υπάρχει ακόμα???
Nospa26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Εχω εγω μπιλιες αν σε ενδιαφερουν Εχω εγω μπιλιες αν σε ενδιαφερει 1
Rizas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aπο το 2011? Από το 2007 ακόμα χειρότερα
panosno1com Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στις 23/11/2019 στις 3:05 ΠΜ, Nospa26 είπε Εχω εγω μπιλιες αν σε ενδιαφερουν Εχω εγω μπιλιες αν σε ενδιαφερει αυτά ηταν χόμπι προ κρίσης
Wayward Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στις 17/7/2007 στις 4:24 ΜΜ, Wolfidis είπε Ενδιαφέρομαι για κανένα παιχνιδάδικο που να του έχουν ξεμείνει παλιά παιχνίδια ή κάποιο μαγαζί παλαιοπωλείο (μοναστηράκι ίσως) ίσως που να έχει παλιά παιχνίδια. Υπάρχει καποιο τέτοιο μαγαζί?? (ακόμα και κανένα τελειωμένο ζαχαροπλαστείο μπορεί να έχει. ) Είτε μεταχειρισμένα είτε παλιά παιχνίδια... δεν με πειράζει... Δεν ενδιαφέρομαι για playmobil ή Lego κτλ αλλά για παιχνίδια ίσως επιτραπέζια, ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια με μπίλιες ιδιαίτερα κτλ Ακόμα και σαν αυτά που πουλούσαν παλιά στα πανηγύρια (έχω καιρό να πάω σε πανηγύρι) Πχ κάτι μπιστόλια που βγάζαν σπίθες κάτι φλιπεράκια τις πλάκας με αριθμούς κτλ Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή έχει κάτι που θα μου έκανε ας ποστάρει. Ευχαριστώ ΥΣ Θυμάται κανείς ποια εταιρία έβγαζε εκείνα τα ρομπότ ή πως τα λέγαν τέλος πάντων (80s) όπου τα μέλη του σώματος τους ήταν μαγνητικά (κάνανε όλες τις κινήσεις) και εκσφεδονίζαν τις μπουνιές τους με ένα κουμπακι και επίσης πετούσαν και κάτι πορτοκαλί σαν μπάλες που είχαν στην κοιλιά τους. Επίσης τα όπλα τους ηταν σπαθιά. Επίσης είχαν και άλογα ρομπότ.... Θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος τον αρχηγό των κακών που είχε χρυσαφί πανοπλία και κάτι μαύρα πτερύγια σαν αυτιά στο κεφάλι του. Μήπως λες αυτά? http://www.micro-outpost.com/pictures/magno/emperor/emperor.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα