Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για κανένα παιχνιδάδικο που να του έχουν ξεμείνει παλιά παιχνίδια ή κάποιο μαγαζί παλαιοπωλείο (μοναστηράκι ίσως) ίσως που να έχει παλιά παιχνίδια. Υπάρχει καποιο τέτοιο μαγαζί?? (ακόμα και κανένα τελειωμένο ζαχαροπλαστείο μπορεί να έχει.:mrgreen: )

Είτε μεταχειρισμένα είτε παλιά παιχνίδια... δεν με πειράζει...

Δεν ενδιαφέρομαι για playmobil ή Lego κτλ αλλά για παιχνίδια ίσως επιτραπέζια, ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια με μπίλιες ιδιαίτερα κτλ

Ακόμα και σαν αυτά που πουλούσαν παλιά στα πανηγύρια (έχω καιρό να πάω σε πανηγύρι) Πχ κάτι μπιστόλια που βγάζαν σπίθες κάτι φλιπεράκια τις πλάκας με αριθμούς κτλ

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή έχει κάτι που θα μου έκανε ας ποστάρει.

Ευχαριστώ

ΥΣ

Θυμάται κανείς ποια εταιρία έβγαζε εκείνα τα ρομπότ ή πως τα λέγαν τέλος πάντων (80s) όπου τα μέλη του σώματος τους ήταν μαγνητικά (κάνανε όλες τις κινήσεις) και εκσφεδονίζαν τις μπουνιές τους με ένα κουμπακι και επίσης πετούσαν και κάτι πορτοκαλί σαν μπάλες που είχαν στην κοιλιά τους. Επίσης τα όπλα τους ηταν σπαθιά. Επίσης είχαν και άλογα ρομπότ....

Θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος τον αρχηγό των κακών που είχε χρυσαφί πανοπλία και κάτι μαύρα πτερύγια σαν αυτιά στο κεφάλι του.

:mrgreen:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω θα ηθελα να βρω πουθενα GI JOE:-D

Χαλαρα θα αγοραζα αρκετους...

Eίχα όλες τις φιγούρες (όσες έβρισκα τις έπαιρνα) που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα και αρκετά οχήματα καθώς και την τεράστια βάση όχημα.... αλλά....

τα πέταξα.... όλα....Ω! ναι.... τα πέταξα.... αλλά δεν μου λείπουν.... :)

Δημοσ.

φιλε μου.στο Ναυπλιο που ειχα παει προσφατα υπηρχε ενα μουσειο με παλαια παιχνιδια...αν πραγματικα θελεις να βρεις,πρεπει να ερθεις σε επαφη με την υπευθυνη του μουσειου.ειμαι σιγουρος οτι ξερει παρα πολλα πραγματα για να σε βοηθησει

Δημοσ.
Eίχα όλες τις φιγούρες (όσες έβρισκα τις έπαιρνα) που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα και αρκετά οχήματα καθώς και την τεράστια βάση όχημα.... αλλά....

τα πέταξα.... όλα....Ω! ναι.... τα πέταξα.... αλλά δεν μου λείπουν.... :)

Το ιδιο και εγω...πρωτα τα εδωσα στον μικρο αδερφο και μετα πεταχτηκαν:-|

Δημοσ.
φιλε μου.στο Ναυπλιο που ειχα παει προσφατα υπηρχε ενα μουσειο με παλαια παιχνιδια...αν πραγματικα θελεις να βρεις,πρεπει να ερθεις σε επαφη με την υπευθυνη του μουσειου.ειμαι σιγουρος οτι ξερει παρα πολλα πραγματα για να σε βοηθησει

Δώσε μου μερικές πληροφορίες για το μουσείο, κάποιο τηλέφωνο ίσως....αν έχεις....

Δημοσ.

στου Ρέντη ε΄΄ιχε μια παλια αποθηκη των Τζαμπο (μαμουθ μια περιοδο το λεγανε) και ενας φιλος βρηκε ολοκληρη συλλογη τρανσφορμερς,θαντερκατς κλπ...μοναστηρακι πλεον μεγαλε

Δημοσ.

poscaman ευχαριστώ

nikos_e34 προφανώς δεν υπάρχει τώρα αυτή η αποθήκη τζάμπο ε?

Στο μοναστηράκι εκεί κοντά στον σταθμό λες? (όλο κατι επιπλάδικα και κάτι μαγαζιά με περιοδικά και βιβλία έχει) Θα το ψάξω.... Ευχαριστώ

Δημοσ.
Εγω θα ηθελα να βρω πουθενα GI JOE:-D

Χαλαρα θα αγοραζα αρκετους...

Αν ψήνεσαι για μεταχειρισμένους, εύκολα βγάζω στο σκαρί τις παιδικές μου αναμνήσεις.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν νομίζω να κοροϊδεύει .. έτσι και αλλιώς κοπέλα είναι. Αν ο Wolfidis παρακολουθεί ακόμα το topic, μήπως εννοούσε τους Ιππότες του διαστήματος?? τι μου θύμισε τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...