anastasisk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Καλησπερα παιδια! Εχω το εξης προβλημα ?Παω ν ανοιξω το λαπτοπ μου και πολυ απλα δεν ανοιγει'.Μου το εχει κανει αρκετες φορες στο διαστημα του ενος μηνα.Αλλοτε βγαζω το ρευμα και το ανοιγω με τη μπαταρια και εν συνεχεια βαζω το ρευμα.Αλλοτε ανοιγει κανονικα...Εκανα φορματ και πηγε πολυ καλα εδω και 20 μερουλες.Δεν ειχα συναντησει προβλημα.Σημερα ομως..παλι τα ιδια. Τι θα μπορουσα να κανω λοιπον?
random Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τι σχέση έχει αυτό το πρόβλημα με τα Windows (στην ενότητα των οποίων το έβαλες) ; εγκατέστησέ του Linux, και αν δεν παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα, έλα να το ξαναδούμε. "δεν ανοίγει το λαπτοπ", ειναι λίγο αμφιλεγόμενο. Εγω καταλαβαινω οτι πατας το κουμπί power-on και δεν συμβαινει τίποτα. οθονη μαυρη, σκληρός δεν κινήται. ηλεκτρικό πρόβλημα. Hardwarικό. πήγαινε για σερβις, ζήτα αλλαγη ολόκληρου του λαπτοπ αν εισαι εντος εγγυησης. καταλαβα καλά, ή εννοείς αλλο;
anastasisk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τι σχέση έχει αυτό το πρόβλημα με τα Windows (στην ενότητα των οποίων το έβαλες) ; εγκατέστησέ του Linux, και αν δεν παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα, έλα να το ξαναδούμε. "δεν ανοίγει το λαπτοπ", ειναι λίγο αμφιλεγόμενο. Εγω καταλαβαινω οτι πατας το κουμπί power-on και δεν συμβαινει τίποτα. οθονη μαυρη, σκληρός δεν κινήται. ηλεκτρικό πρόβλημα. Hardwarικό. πήγαινε για σερβις, ζήτα αλλαγη ολόκληρου του λαπτοπ αν εισαι εντος εγγυησης. καταλαβα καλά, ή εννοείς αλλο; Αυτο που εγραψες εννοω.Ευχαριστω πολυ ! ! !
21century Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μαλλνο ειναι προβλημα του τροφοδοτικου σου οποτε ελεγξε το απο ενα φιλο σου ηλεκτρονικο. Πες μας επισης αν παρουσιαζει καποιο αλλο προβλημα και τι μαρκα ειναι και ποσο καιρο το εχεις...
anastasisk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Η μαρκα του λαπτοπ ειναι Acer Aspire 5100.Το λαπτοπ το εχω απο τον Απριλιο του 2007.Αλλο προβλημα δεν εχω διακρινει.Αν δεν βρω καποια λυση με κανεναν φιλο μου θα πρεπει να ψαχτω με την εγγυηση γιατι το πηρα απο το Πλαισιο στην Ελλαδα και αυτο τον καιρο ειμαι Γερμανια.
Versatile Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Τα Acer έχουν διεθνή εγγύση... Οπότε κοίτα για την εκεί ACER. Λογικά είναι το τροφοδοτικό. Δες αν πέρνει ρεύμα από έλα λαμπάκι που έχει πάνω.
anastasisk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εντελως πληροφοριακα να σας πω πως το εβαλα μονο του σε μια ξεχωριστη πριζα κι ανοιξε.Το ειχα σε πολυπριζο μαζι με αλλες συσκευες.Δεν ξερω εαν εφταιγε αυτο,παντως τωρα δουλευει! Ευχαριστω για τη βοηθεια σας. (:
GEORGE1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Εδώ μάλλον ισχύει το : «και ο άγιος φοβέρα (αλλαγή πρίζας) θέλει» …..
filtrohouana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Sorry που θα το πω αλλά πιστεύω πως θα στο ξανακάνει το πρόβλημα...Δν είναι 100% σίγουρο ότι φταίει το τροφοδοτικό...Μια (δύσκολη βέβαια) περίπτωση είναι να έχει πρόβλημα το motherboard :/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μετά από format,όταν πάω να ανοίξω την κάμερα, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συνδεδεμένη ή κάνει restart με μπλε οθόνη ή απλά δείχνει το παράθυρο της κάμερας μαύρο. Καμιά φορά δείχνει και εικόνα αλλά για λίγα δευτερόλεπτα.
21century Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Χμμμ... σιγουρα κατι συμβαινει. Κανε μια επαναφορα συστηματος αν μπορεις η καλυτερα μια βολα στην αντιπροσωπεια να στο εξετασουν αν βρισκεσαι Αττικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.