lambros00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 thelw na agorasw ena antigrafiko dvdrw giati to plextor-716 pou eixa tou mamisa ta prekia sta grapsimata k ta eftyse 1 1/2 xrono meta tin agora tou... thelw ena "skyli"... akouw protaseis...
Hlapatsas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Είσαι ακόμα στην εγγύηση πράγματι.Κάνε RMA διαδικασία και σε ένα τριήμερο θα έχεις ένα 755...μάλλον.
poihths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 @@ θα σου στειλουν.. σορρυ κιολας.. εγω τους εκανα RMA μου απαντησαν κανονικα.. και οταν ξαναστειλα μειλ για επιβεβαιωση.. και κατι στοιχεια απο ενα προγραμμα που μου στειλανε να τρεξω,με γραψανε στα @@ τους μια βδομαδα τωρα.. και προσφατα εμαθα οτι ο μηχανισμος του plextor είναι απ τη ΝΕC...καιγω σα μλκας οταν μου καηκε το NEC πηγα κ πηρα plextor.. to ίδιο μηχανημα δηλαδη..(με τα 2πλα λεφτα... το 755 με 70Ε) ->Τοσο μαλακας είμαι Τα Asus τι λενε; εχει κανεις εντυπώσεις;
tzotzo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τι μηχανισμο εχουν ιδιο?Τι ποιοτητα κατασκευης εχει το ενα και τι το αλλο,και κυριως τι εγγυηση εχει το ενα υπερ του αλλου. Εναμιση χρονο,αν οντως εχει γραψει πολλα δισκακια,τα χει βγαλει τα λεφτα του. Στειλτο πισω αφου εχει εγγυηση
Hlapatsas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 @@ θα σου στειλουν.. σορρυ κιολας.. εγω τους εκανα RMA μου απαντησαν κανονικα.. και οταν ξαναστειλα μειλ για επιβεβαιωση.. και κατι στοιχεια απο ενα προγραμμα που μου στειλανε να τρεξω,με γραψανε στα @@ τους μια βδομαδα τωρα.. και προσφατα εμαθα οτι ο μηχανισμος του plextor είναι απ τη ΝΕC...καιγω σα μλκας οταν μου καηκε το NEC πηγα κ πηρα plextor.. to ίδιο μηχανημα δηλαδη..(με τα 2πλα λεφτα... το 755 με 70Ε) ->Τοσο μαλακας είμαι Καλο είναι αν δεν ξέρουμε να μην μιλάμε...Όλοι όσοι έχουν κάνει την διαδικασία έχουν λάβει κανονικοτατα τα plextor τους.Μπορει να σου καθυστερησει λίγο αλλά να δω τι θα πείς όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο courrier με το νεο αντιγραφικο και δεν θα σου ζητησει καν το παλιο!
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τι μηχανισμο εχουν ιδιο?Τι ποιοτητα κατασκευης εχει το ενα και τι το αλλο,και κυριως τι εγγυηση εχει το ενα υπερ του αλλου.Εναμιση χρονο,αν οντως εχει γραψει πολλα δισκακια,τα χει βγαλει τα λεφτα του. Στειλτο πισω αφου εχει εγγυηση Τώρα πια όλα τα dvd-rw έχουν 2 χρόνια εγγύηση... οπότε για ποιο λόγο να πάρει Plextor?
Hlapatsas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τώρα πια όλα τα dvd-rw έχουν 2 χρόνια εγγύηση... οπότε για ποιο λόγο να πάρει Plextor? Όχι, δεν έχουν.LG kai Samsung δίνουν 2 χρόνια.
Kagkouros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δες κάτι σε Philips έχω ένα εδώ και 3χρόνια έχω κάνει ένα σωρό εγγραφές και δεν έχει νιώσει τίποτα...σκυλί όπως λες
poihths Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Καλο είναι αν δεν ξέρουμε να μην μιλάμε...Όλοι όσοι έχουν κάνει την διαδικασία έχουν λάβει κανονικοτατα τα plextor τους.Μπορει να σου καθυστερησει λίγο αλλά να δω τι θα πείς όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο courrier με το νεο αντιγραφικο και δεν θα σου ζητησει καν το παλιο! αμα μου χτυπήσει τη πορτα ο κουριερ.. θα βγω να ζητήσω δημοσια συγνωμη απ τη θεα πλεξτορ... ως τωρα που μεχουν πουτσ*γραμμενο μια βδομαδα... θα λεω οτι εντυπωσεις εχω και σε οποιον αρεσει... αν δεν ειναι επαγγελματιες σε ολους τους πελατες.. δεν ειναι σε κανεναν. Και το προβλημα δεν ειναι μονο σε μενα.. εχουν γραψει και αλλους.. οποτε κατι παιζει.. δεν πεταξα 70Ε επειδη γουσταρα.. θελω υπήρεσίες της οποιες δεν βλεπω.:evil:
Hlapatsas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αμα μου χτυπήσει τη πορτα ο κουριερ.. θα βγω να ζητήσω δημοσια συγνωμη απ τη θεα πλεξτορ...ως τωρα που μεχουν πουτσ*γραμμενο μια βδομαδα... θα λεω οτι εντυπωσεις εχω και σε οποιον αρεσει... αν δεν ειναι επαγγελματιες σε ολους τους πελατες.. δεν ειναι σε κανεναν. Και το προβλημα δεν ειναι μονο σε μενα.. εχουν γραψει και αλλους.. οποτε κατι παιζει.. δεν πεταξα 70Ε επειδη γουσταρα.. θελω υπήρεσίες της οποιες δεν βλεπω Ναι,οκ, η plextor έχει τις χειρότερες υπηρεσίες RMA.Φίλε δεν είναι θέμα άποψης.Είναι σαν να λες ότι τα ιαπωνέζικα αμάξια έχουν τους χειρότερους κινητήρες!Τόσο μεγάλη μ@λ@κι@ είπες,κατάλαβες?
alex8850 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Oi epistrofes rma erxontai apisteuta grigora.Telos!Min peite tipota....
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 To θέμα είναι να μην έχεις μεγάλη συχνότητα βλαβών λόγω ποιότητας κατασκευής,για να μην χρειαστείς καλο RMA,πράγμα που τα τελευταία χρόνια η Plextor μόνο το RMA τηε έχει μείνει καλό και αυτό επειδή δουλεύει με courier.... (ενώ στις άλλες εταιρίες όταν τύχει και χαλάσουν το πας ο ίδιος να στο αλλάξουν και πάλι ίδια σύντομα) --Οπότε αν διαλέγει κανείς τι θέλει περισσότερο όταν αγοράζει αντιγραφικό
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Όχι, δεν έχουν.LG kai Samsung δίνουν 2 χρόνια. Δίκιο έχεις LG,Samsung,Sony,Plextor δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, οι υπόλοιπες εταιρίες μόνο 1. Εγώ τυχαίνει να είμαι κάτοχος LG και Samsung
poihths Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι,οκ, η plextor έχει τις χειρότερες υπηρεσίες RMA.Φίλε δεν είναι θέμα άποψης.Είναι σαν να λες ότι τα ιαπωνέζικα αμάξια έχουν τους χειρότερους κινητήρες!Τόσο μεγάλη μ@λ@κι@ είπες,κατάλαβες? αν κανεις εσυ το RMA... θα περιμενω σορρυ κιολας. μην γινεστε καραγκιόζηδες μερικοι.. οταν θα σου καει και θα σε γραφουν και θα λυπασαι τα λεφτακια σου ελα να μου ξαναπεις τα ιδια. RMA καλό ειχαν...πλεον δεν εχουν.Και αυτο δε το βγαζω συμπερασμα μονο απ το δικο μου προβλημα αλλα απο 2-3 ακομα ατομα που περιμενουν βδομαδες. RMA @@ πρεπει να το λενε.. γιατι @@ παιρνεις τελικα:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.