NTALARAS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 re pedia twra agina melos sto forum k thelw na vrw to Jackass 1 (omws dn 3ero an onomazetai kapws alios ) mipos mporei kapoios na me pei apo p na to katevasw!!!! oxi to Jackass2 gt auto to exw euxaristo poly ek ton proteron!!!
babyboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 O Νταλαρας καταπατα τα πνευματικα δικαιωματα των κινηματογραφιστων??? χεχε!!! Τρελο ρεπορταζ για το Star!!!
kAtsU!!! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Θα μπορούσα να δώσω links αλλά δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος 2 φορές.Αυτή τη φορά διάβασα τους κανόνες:wink:
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 hello,this is johnny noxville,and welcome to jackass....η μεγαλοφυια() αυτης της εκπομπης,ειναι πως οταν το βλεπεις λες''τι μα...κες θεε μου'',ενω πραγματικα ο τιτλος της ειναι ''Μα....κες''....τι να πω περαν τουτου....
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αν δυσκολευεσαι τοσο πολυ και καιγεσαι να το δεις μπορεις να πας στο videoclub της γειτονιας σου εχει πολυ πραμα σιγουρα, η ερωτηση σου ειναι εκτος κανονων του φορουμ
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 τοχει σε ολα τα βιντεοκλαμπ,check it out...το ειδα δυστυχως λογω παρεας,δν με πολυσυγκινουν τετοιες ''κωμωδιες'',μου φαινονται πααααρααα πολυ καμενες κ αμερικανικες....αλλα οκ,που κ που εχει κ λιγο γελακι...παντως ολοι τουσ ειναι πραγματικα για ιδρυμα ετσι?κ οι παραγωγοι κ ολοι!!!τα πιο καθυστερημενα ατομα του πλανητη!!!!
NTALARAS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 oxi egw nomizw oti exei polly plaka to ergo den pezetai
kAtsU!!! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Βασικά τα πράγματα που κάνουν είναι τελείως άκυρα.Ποιος θα τρυπούσε,θα χτυπούσε τον εαυτό του για να βγάλει μια ταινία???
Shocker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Για να χρήματα που θα πηραν θα το εκανα κ εγω! Παντως το Jackass to 2 είναι απαιχτο!
kAtsU!!! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Παντως το Jackass to 2 είναι απαιχτο! Ναι αλλά σε κάποια σημεία καταντάει αηδιαστικό και σιχαμερό
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 @NTALARAS φιλε μου χιλα συγνωμη που θα γραψω αυτο αλλα ειχα μια συζητητση χθες και μου εχει κολλησει, εσυ δε φταις σε τπτ, αλλα αν καποιος εδω μεσα ενοχληθει μαζι σου δε θα σου γραψει παρα μονο ενα, δε μας χ.... ρε νταλαρα. Καταλαβες πως το λεω ετσι? με συγχωρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.