Προς το περιεχόμενο

Jackass

NTALARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re pedia twra agina melos sto forum k thelw na vrw to Jackass 1 (omws dn 3ero an onomazetai kapws alios )

mipos mporei kapoios na me pei apo p na to katevasw!!!!

oxi to Jackass2 gt auto to exw

euxaristo poly ek ton proteron!!!

Δημοσ.

O Νταλαρας καταπατα τα πνευματικα δικαιωματα των κινηματογραφιστων??? χεχε!!!

Τρελο ρεπορταζ για το Star!!!

Δημοσ.

hello,this is johnny noxville,and welcome to jackass....η μεγαλοφυια(:confused:) αυτης της εκπομπης,ειναι πως οταν το βλεπεις λες''τι μα...κες θεε μου'',ενω πραγματικα ο τιτλος της ειναι ''Μα....κες''....τι να πω περαν τουτου....

Δημοσ.

αν δυσκολευεσαι τοσο πολυ και καιγεσαι να το δεις μπορεις να πας στο videoclub της γειτονιας σου εχει πολυ πραμα σιγουρα, η ερωτηση σου ειναι εκτος κανονων του φορουμ

Δημοσ.

τοχει σε ολα τα βιντεοκλαμπ,check it out...το ειδα δυστυχως λογω παρεας,δν με πολυσυγκινουν τετοιες ''κωμωδιες'',μου φαινονται πααααρααα πολυ καμενες κ αμερικανικες....αλλα οκ,που κ που εχει κ λιγο γελακι...παντως ολοι τουσ ειναι πραγματικα για ιδρυμα ετσι?κ οι παραγωγοι κ ολοι!!!τα πιο καθυστερημενα ατομα του πλανητη!!!!

Δημοσ.

Βασικά τα πράγματα που κάνουν είναι τελείως άκυρα.Ποιος θα τρυπούσε,θα χτυπούσε τον εαυτό του για να βγάλει μια ταινία???

Δημοσ.

@NTALARAS

φιλε μου χιλα συγνωμη που θα γραψω αυτο αλλα ειχα μια συζητητση χθες και μου εχει κολλησει, εσυ δε φταις σε τπτ, αλλα αν καποιος εδω μεσα ενοχληθει μαζι σου δε θα σου γραψει παρα μονο ενα, δε μας χ.... ρε νταλαρα. Καταλαβες πως το λεω ετσι? με συγχωρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...