Προς το περιεχόμενο

athlon xp motherboard socket a

jms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε ενδιαφερομαι και εγω,αν υπαρχει chipset nforce 2 εχει καλως.Αν οχι θα συμβιβαστουμε με κατι αλλο.Μπορεις να στειλεις καποιο Pm?>

Δημοσ.

Υπάρχει ένα μαγαζί στην Αθήνα, στη Σολωμού, που είναι παράλληλη με τη Στουρνάρη. Δεν θυμάμαι το όνομά του, όμως είναι δίπλα στο mg manager.;)

Δημοσ.
gnorizei kaneis pou boro na vro tetia mitriki? kapoio site me metaxirismena i kati tetio? an poulaei kapoios akouo

φιλε ενδιαφερομαι και εγω,αν υπαρχει chipset nforce 2 εχει καλως.Αν οχι θα συμβιβαστουμε με κατι αλλο.Μπορεις να στειλεις καποιο Pm?>

Candyman® έκανες την τύχη σου :D:D:D:D

Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχει στείλει pm κανείς πάντως...

Υπάρχουν δύο μητρικες μία με KT333 (ή με 266 δεν είμαι σίγουρος) και μία με KT133... ΔΕΝ ξέρω σε τι λειτουργική κατάσταση είναι πάντως...

Δημοσ.
Asus A7N8X-E Deluxe

gia socket A einai i kaliteri

tin exw o idios

Diskolo na vreis kati tetio tora distixws...

Μη λες τέτοια γιατί όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι cpu Socket A θα λιγουρεύονται... :mrgreen:

Είναι σαν να μου έλεγε κάποιος ότι έχει Abit IC7 Max 3 (το καλύτερο mobo για S478 ever... :wink:) - Αν και έχω πετύχει έναν Insomniac με Prescott o/ced στα 4GHz με το εν λόγω mobo. Θέλω κι εγώ :cry:

Δημοσ.

H plaka einai oti ftiaxno kalytera mixanimata ki olo se allous kataligoun :mrgreen:

En eftheto xrono (!!) tha ftiaxo [kai tha kratiso!!] telika ena me E4300 :-D

- - - - - - - - -

Nai re gamoto, me exei kalomathei mexri firewire exei

-pou den vazoun oles oi kainourgies, 4 xronia meta :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...