Προς το περιεχόμενο

Linux MPX Multi-touch Table May Become Alternative Microsoft Surface


gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε κάποιες σκηνές φαίνεται να προβάλονται τα αντικείμενα της οθόνης στα χέρια του τύπου που τη χειρίζεται. Σαν όλο αυτό που φαίνεται να προβάλεται από κάποιον προτζέκτορα. Το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις σκιές στην οθόνη από τα χέρια του τύπου.

 

Άρα μάλλον μιλάμε για άλλο πράγμα, παρόμοιο, και όχι το ίδιο με την οθόνη της MS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα.

 

Πάντως και το τραπέζι της MS μάλλον μεγαλύτερη αξία ως έρευνα πιστεύω πως έχει παρά αξία χρήσης.

 

Από κάποια βιντεάκια που είδα από το τραπέζι της MS αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση, ήταν πως ουσιαστικά έχεις στη διάθεσή σου ένα απολύτως αποστειρωμένο front-end και δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα για το back-end, κάτι που ευνοεί μεν τη χρήση από τον αδαή, ωστόσο ιστορικά έχει αποδειχθεί μεθοδολογικά λάθος για τη χρήση οποιασδήποτε μηχανής. (βλέπε Win vs. Linux, Automatic vs manual κιβώτιο ταχυτήτων, διανομή κατ' οίκων vs Τσελεμεντέ ;) κοκ).

 

Δηλαδή, ο χρήστης του τραπεζιού της MS που θα βλέπει πως είναι αρχειοθετημένη η μουσική του? Όταν στέλνει μια φωτογραφία στο κινητό, αυτή σε ποιόν φάκελο θα μπαίνει?

 

Με λίγα λόγια καλό το τραπέζι της MS ως μια οπτική της χρήσης των υπολογιστών στο μέλλον, αλλά τόσο λίγο που σήμερα καταντάει άχρηστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...