mazout Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 To τελευταιο καιρο οταν στελνω ενα mail στην Ελλαδα ο παραληπτης το παιρνει μισο. Ενω αν στειλω στο εξωτερικο πηγαινει μια χαρα. Το εχει παρατηρησει κανεις? Τι μπορει να φταει??
kazanas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ti email xrisimopoieis? Kai ti ennoeis pairnei to miso? Pairnei tis mises lexeis gia px?
mazout Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μου το ειπε ενα φιλαρακι. Προφανως χρησιμοποιει mail απο εταιρια και οχι κανενα απο site. Μου ειπε οτι παει το μισο κειμενο περιπου. Ενω αν στελει λεει σε εξωτερικο παει κανονικα. Ειπα μηπως το εχει παθει και κενενας αλλος γιατι μου φανηκε πολυ περιεργο. Μαλλον καμια Μ&^$&%α θα κανει αυτος.
RapidShade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Υπάρχει περίπτωση ο Mail Server της εταιρείας του φίλου σου να είναι ο υπαίτιος του "φαινομένου"... Πες του να σου στείλει 1-2 headers απο τα Mail για να δουμε περισσότερες λεπτομέρειες...
doonis11 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 sumfwnw me tn rapidshade.. to gegonos oti stelnei sto e3wteriko alla oxi edw einai asxeto, einai pithanon to server tou filou s na exei austira privacy settings kai na epitrepei mono ena sample enos mail apo agnosto paralipti. borei kai pali o server na exei valei kapoio limit se ka8e mail account. An einai auti i periptwsi, giati dn les sto filaraki sou na anoiksei free account se allo server? doonis11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.