small change Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Έψαξα να βρω κάπου να το ποστάρω αυτό για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ, αλλά δεν βρήκα κάτι κατάλληλο. Λοιπόν: Κατέβασα χθες το iTunes 7.3.1 και κάθε φορά που το ανοίγο μου βγάζει ένα μήνυμα αν θέλω να κάνω doenload album artwork από το apple store. Κάθε φορά του λέω να μην κάνει, αλλά κάθε φορά που το ξανανοίγω μου το βγάζει. Πώς μπορώ να το πείσω να μ'αφήσει ήσυχο;
Steven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 iTunes-->Preferences--> Automatically download missing album artwork...
small change Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μα το κοίταξα και δεν είναι τσεκαρισμένο...
Idomeneo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μα το κοίταξα και δεν είναι τσεκαρισμένο... Ego tha to checkariza tote (ehem)...
small change Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ναι, μόνο που όταν πάω να το τσεκάρω μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί για να κατεβάει το artwork πρέπει να έχω λογαριασμό στο apple store... κοινώς με δουλεύει...
Idomeneo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ναι, μόνο που όταν πάω να το τσεκάρω μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί για να κατεβάει το artwork πρέπει να έχω λογαριασμό στο apple store... κοινώς με δουλεύει... ah nai, prepei nna exeeis iTunes Store account gia na mporeis na katevazeis free artwork, ftianse ena free account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.