Sed22 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εμενα μου κολλαει απιστευτα οταν ερχονται καποιοι με guns σε ενα κτιριο και πρεπει να φυγω..στην αρχη σχετικα ειναι αυτο.. Το εβαλα στο medium αλλα τπτ
DarkHero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ειναι dx9 και ειναι εμφανης η διαφορα στα γραφικα χωρις να ριχνει τα frames.Ειναι φρου-φρου αλλα ειναι καλο φρου-φρου τα physx. Παιζεται και με gamepad αλλα δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να παρει κεφαλι στα leaderboards με gamepad.Ολο το ζουμι ειναι το aiming.Δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει shortcut για στροφη 360 μοιρων.Αντε να στριψεις 360 με ταχυτητα με το χειριστηριο..Καλα κρασα.. Ναι οντως δεν ειναι και κατι σπουδαιο εκει που τα εχουν εφαρμοσει , αλλα ειναι ωραια τουλαχιστον να τα χαζευεις και να αλληλεπιδρας....ειχα παρει το οπλο και εριχνα πανω σε μια σημεια....αντε γεια!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Τα time attacks είναι παλούκι!!!! Μόνο το 1 αστέρι καταφέρνω να πάρω με τα χίλια ζόρια, σε πολλές πίστες ούτε αυτό. Βλέπω δε τα ρεκόρ των διάφορων χρηστών (@psn, για pc δεν το έχω βάλει ακόμα, αύριο με το καλό) και παθαίνω πλάκα, λέω wtf ΠΩΣ!!!!! Check youtube for hints.
john2gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Mirror's Edge 2D Version (Beta) http://www.bornegames.com/mirrors-edge-beta/
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εγκατεστησα το game και ενω δουλευει κανονικα, δεν μπαινει το pacth. παω να βαλω το pacth και λεει Mirror Edge is not properly installed. Please reinstall the game.. γιατι δεν μπαινει το pacth??
PCharon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μήπως υπάρχει demo? Κι αν ναι από πού να το κατεβάσω? Δε θέλω να κατεβάσω 6+ GB από το συγγενή για να δοκιμάσω το παιχνίδι...
skar1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Που και να το πληρωνες.. Demo για το pc δεν βγηκε μονο για τις κονσολες απο οσο γνωριζω.
PCharon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Είπα κι εγώ μήπως υπήρχε και δεν το έβρισκα λόγω κουλαμάρας. Τέλος πάντων, ευχαριστώ. (δεν έχω και χώρο στο δίσκο όχι τίποτ'άλλο...)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όμορφο game κρίμα που με ATI δεν μπορείς να έχεις τα physics.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θεωρητικά μπορείς, αλλά θα τραβάει η CPU να τα κάνει.
Galis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 λογικα αφου με ΑΤΙ δεν εχει psysicsX δεν θα πρεπε να ναι απενεργοποιημενη η επιλογη στο menu?
Wintermute23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μόλις το τερμάτισα και έχω να πω απλά συγχαρητήρια! Ήταν ότι πιο φρέσκο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια μετά το Fahrenheit. Φοβερή παρουσίαση,ενδιαφέρον σενάριο,κατ εμέ όχι τραγικά μικρό και απίστευτη αισθήτικη. Και τέλος μου άρεσε που το ζούσες έτσι έντονα.Ουκ ολίγες φορές αγχώθηκα ότι θα πέσω ή ζαλίστηκα σε πτώση. Χίλια μπράβο!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 λογικα αφου με ΑΤΙ δεν εχει psysicsX δεν θα πρεπε να ναι απενεργοποιημενη η επιλογη στο menu? Άμα το έχεις on τότε το τα frames πέφτουν στο 0 και όχι με ATI δεν έχει τα physics που βλέπουμε στα βιντεάκια...παρόλα αυτά το γούσταρα το game...
john2gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Άμα το έχεις on τότε το τα frames πέφτουν στο 0 και όχι με ATI δεν έχει τα physics που βλέπουμε στα βιντεάκια...παρόλα αυτά το γούσταρα το game... Με On τα physics είναι τα ίδια με αυτά που είδατε στα videos. Απλά στους κατόχους Nvidia καρτών οι υπολογισμοί γίνονται από την GPU (βλέπε CUDA) ενώ σε αυτόυς με ATI γίνονται από την CPU. PS: Παρόμοιες θα είναι και οι επιδόσεις στο Cryostasis για Nvidia με ATI κατόχους
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Okay όντως my bad file johnny...αλλα εμενα με Ε6750 και physics on ακόμα και με τα lowest setting σέρνεται στα 10-20 fps όταν πέφτει πιστολίδι...so thanx but no thanx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα