Προς το περιεχόμενο

Mirrorʼs Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 chapters + την εισαγωγή. Μικρό είναι καμία αντίρρηση αλλά νομίζω ότι ξεπερνάει κατά πολύ τις 2 ώρες. Έχω παίξει δηλαδή ήδη 2 ωρίτσες και μόλις ξεκίνησα το 4ο chapter. Ένα 5ώρο τουλάχιστον θα διαρκεί το όλο story θέλω να πιστεύω.

Τόσο...

Ε τι πολλές είναι 5 ώρες;

Πάντως βγαίνουν τα κεφάλαια εύκολα αν παρεις λίγο ρυθμό και δεν κολλάς πουθενά (καθόλου δύσκολο)..

Καλα για time attack δεν το συζητάω..

Δημοσ.

Τα time attacks είναι παλούκι!!!! Μόνο το 1 αστέρι καταφέρνω να πάρω με τα χίλια ζόρια, σε πολλές πίστες ούτε αυτό. Βλέπω δε τα ρεκόρ των διάφορων χρηστών (@psn, για pc δεν το έχω βάλει ακόμα, αύριο με το καλό) και παθαίνω πλάκα, λέω wtf ΠΩΣ!!!!!

Η διάρκεια ναι δεν είπα ότι είναι τεράστια αλλά όχι και ένα δίωρο :D. Με τα time attacks πάντως την παλεύει χρονικά, εγώ με αυτά ασχολούμαι για την ώρα :>

Δημοσ.
Δεν ειναι μονο τα πανια.Ειναι και τα γυαλια απο τα τζαμια.Οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικη η ατμοσφαιρα με physx.

τα physx ειναι μονο για dx10 η ειναι και σε dx9?? το περιμενω απο το θειο σε κανα 2 μερες αν ολα πανε καλα!:-):-) Πως και ειναι τοσο ελαφρυ?? Μηπως εχει μουφα γραφικα?

Δημοσ.
τα physx ειναι μονο για dx10 η ειναι και σε dx9?? το περιμενω απο το θειο σε κανα 2 μερες αν ολα πανε καλα!:-):-) Πως και ειναι τοσο ελαφρυ?? Μηπως εχει μουφα γραφικα?

Ειναι dx9 και ειναι εμφανης η διαφορα στα γραφικα χωρις να ριχνει τα frames.Ειναι φρου-φρου αλλα ειναι καλο φρου-φρου τα physx.

Παιζεται και με gamepad αλλα δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να παρει κεφαλι στα leaderboards με gamepad.Ολο το ζουμι ειναι το aiming.Δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει shortcut για στροφη 360 μοιρων.Αντε να στριψεις 360 με ταχυτητα με το χειριστηριο..Καλα κρασα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...