Προς το περιεχόμενο

Mirrorʼs Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Eλαφρη ειναι τελικα το παιχνιδι, με gtx 295 1920χ1200 χ8ΑΑ χ16ΑF oλα τα γραφικα στο full ειμαι smooth 60 frames!

QUOTE]

Εντάξει βρε DarkHero, το εμεδώσαμε, πήρες την gtx 295. Μεγειά αλλά φτάνει τώρα.

Δημοσ.
Ιδού η φοβερή απόδοση που θα απολάυσουμε εμείς οι περήφανοι κάτοχοι της 4870χ2 σε αυτό το game! Τουλάχιστον κυνηγάμε την 9600gt με αξιώσεις!! :P :p Τι να το κάνω αν οι catalyst 9.1 πάνε να πουλήσουν μούρη στην gtx 295 και εγώ για να πάιξω mirror edge επαναφέρω την x1900 σε λειτουργία!!! :mad:
Δημοσ.

Τα physics μουφα ειναι, 2 πανια να κουνιουνται ειναι, δεν ειναι κατι το σοβαρο μεσα στο παιχνιδι, απλα γεμιζουν το τοπιο!

Δημοσ.
παίδες μου το έκανε δώρο ο θείος μου...

Λοιπόν το παιχνίδι μαμαει και σπέρνει!

Όσοι το αναμένατε με αγωνία δεν θα απογοητευτείται σίγουρα.

Επιτέλους κάτι φρέσκο και διαφορετικό στην αγορα.

Θηκωθείτε απο καναπέδες ντιβάνια κρεβάτια πολυθρόνες και τρεχάτε τους θείους τις θείες και όλο σας το σόι να το βρείτε!

Αγορασέ το αφού το θεωρείς τόσο γ@μηστερό λοιπόν :P

Δημοσ.
Όχι, αλλά απο τη στιγμή που βγήκε για κονσόλες 2 μήνες πριν και άφησαν την κυκλοφορία για PC για τον Ιανουάριο, πιστέυω ότι τόοοοοσο καιρό που είναι το game στην αναμονή θα έβγαινε τελικά κάτι καλό... τουλάχιστον δεν περίμενα patch τόσο γρήγορα και ειδικά απο την 1η μέρα κυκλοφορίας του!

Απλά πληροφοριακά οι εγγραφες σε dvd, πακεταρίσματα, προγραμματισμός διανομής και ιστορίες δεν γίνονται δυο μέρες πριν βγει το παιχνδίδι αλλα βδομάδες πριν.Είναι λογικό να έχουν εντοπίσει εκ των υστέρων κάποιο πρόβλημα και να έχουν ήδη έτοιμο το patch πριν ακόμα βγει στην αγορά το game.Δεν είναι η πρώτη φορα που γίνεται ούτε η τελευταία, όσο για τον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ console realse και pc release δεν είναι τόσο για να το προσαρμόσουν σε pc αλλα θέμα marketing.

Δημοσ.

Μικρό.. 8-9 15λεπτα (το πολύ) chapters

8 chapters + την εισαγωγή. Μικρό είναι καμία αντίρρηση αλλά νομίζω ότι ξεπερνάει κατά πολύ τις 2 ώρες. Έχω παίξει δηλαδή ήδη 2 ωρίτσες και μόλις ξεκίνησα το 4ο chapter. Ένα 5ώρο τουλάχιστον θα διαρκεί το όλο story θέλω να πιστεύω.

Δημοσ.
Αγορασέ το αφού το θεωρείς τόσο γ@μηστερό λοιπόν :P

Είπα: ......τρεχάτε τους θείους τις θείες και όλο σας το σόι να το βρείτε!

Kαι όχι: τρεχάτε στο μπαμπά και την μαμά για χατζηλίκι να το αγοράσετε!

Γκεγκε αμιγκό? ;) :P

Δημοσ.

Σαν αγορά το game δεν αξίζει. Ούτε on-line έχει, ούτε μεγάλο single player. Μου φαίνεται σαν... μισό. Βέβαια είναι μια νέα ιδέα και από μόνο του μια νέα κατηγορία FPS.

Ενοικίαση ή θείος από μένα...

Δημοσ.
Σαν αγορά το game δεν αξίζει. Ούτε on-line έχει, ούτε μεγάλο single player. Μου φαίνεται σαν... μισό. Βέβαια είναι μια νέα ιδέα και από μόνο του μια νέα κατηγορία FPS.

Ενοικίαση ή θείος από μένα...

Ειναι το 1/3 διοτι ειναι τριλογια.Θα περιμενουμε και τα αλλα δυο και πιθανους χαρτες για races.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...