Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγκατέστησα χθες το παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό, για να δω πως τρέχει με τη GTX295 και με PhysX On. Το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό! Τα γραφικά του, απλά δεν υπάρχουν και είναι 95% αληθινά! Έχω τραβήξει και Screenshots για Desktop Backround. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. 1) Στην εγκατάσταση μου είπε να εγκαταστήσω PhysX και το εγκατέστησα. 2) Αρκετές φορές το παιχνίδι Crash-άρει με PhysX On. Αυτό γίνεται επειδή το έχω από τον θείο? Αν το αγοράσω δεν θα έχω αυτό το πρόβλημα? 3) Μερικές φορές πάνω στον παίχτη μου αναβοσβήνει ο φωτισμός και το Vsync, αν και ενεργοποιημένο δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Ευχαριστώ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Είναι πολύ βαρύ Game με Physx On αλλά για μια Gtx 295? Όντως weird.. ΑΝ αποφασίσεις να το πάρεις πάντως, πήγαινε από Steam μεριά που το δίνουν τσάμπα..
konstantinos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγκατέστησα χθες το παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό, για να δω πως τρέχει με τη GTX295 και με PhysX On.Το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό! Τα γραφικά του, απλά δεν υπάρχουν και είναι 95% αληθινά! Έχω τραβήξει και Screenshots για Desktop Backround. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. 1) Στην εγκατάσταση μου είπε να εγκαταστήσω PhysX και το εγκατέστησα. 2) Αρκετές φορές το παιχνίδι Crash-άρει με PhysX On. Αυτό γίνεται επειδή το έχω από τον θείο? Αν το αγοράσω δεν θα έχω αυτό το πρόβλημα? 3) Μερικές φορές πάνω στον παίχτη μου αναβοσβήνει ο φωτισμός και το Vsync, αν και ενεργοποιημένο δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Ευχαριστώ. Φιλε Ηeatspreader το παιχνιδι εγω που το τερματισα αυθεντικο με την 295 οπως μπορεις να δεις ,το ετρεχε νερο και με τα physx οn φυσικα και ολα στο full.Το μονο που θυμαμαι που ας το πουμε με ειχε πειραξει ηταν οτι σε καποιους τοιχους που επεφτε ο ηλιος με τυφλωνε οταν τους κοιταζα κατευθειαν .Τωρα αν το παιξεις θα καταλαβεις τι εννοω.
Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 @Koritsi_Gia_PC Έχεις κάποιο Link, γιατί αυτό με το Steam δεν θέλω να στο κρύψω δεν το κατάλαβα ποτέ μου... Όταν λες τσάμπα καλύτερη τιμή από αυτή? (Δεν υπάρχουν παιχνίδια για PC! Ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω!) @konstantinos77 Οπότε μάλλον ο θείος φταίει...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάω για καλύτερη τιμή ρε αγόρι.. Βλ. Mirror's Edge - $4.99 (75% Off). (Έλεγε μέχρι 24 DEC και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ή αν ξαναφανεί) Εγώ αναρωτιέμαι αν έχω πληρώσει Game στη ζωή μου.. απλά θα το προτιμούσα αυτό επειδή δεν γουστάρω την ύλη. Το STEAM στα φέρνει σε installation package από το Web.. έτσι είναι καλύτερα για μένα γιατί τα χώνω όλα σε εξωτερικό. Όπως τη βρίσκει κανείς. Όσο για το ότι δεν βρίσκεις Games για PC.. ντροπή.. Έχεις PM.
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ωχ...βάσανο είναι να το κάνω αυτό;Μπορείς να μου στείλεις pm σε παρακαλώ να μου πεις πώς; Άκη και εγώ παιδί της logitech είμαι αλλά αν θες να βρεις την υγειά σου από πλευράς gamepad χτύπα τώρα ένα 360 controller for win να βρεις την υγεία σε όλα. P.s. καλά ρε γύρισες στο Ελλάντα για διακοπές και παίζεις με την Faith? Στην Fagγλία όταν γυρίσεις τι θα κάνεις δηλαδή ?
SomnusRX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Το περιμενω να μου ερθει απο play.com (το αγορασα πριν κανα 3 μερες). Το gamepad einai must δηλαδη? εμενα πιο mouse/keyb μου κανει το στυλ του, οχι οτι δεν εχω pad αλλα ψιλομουφα ειναι τα fps με gamepad
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ βαρύ Game με Physx On αλλά για μια Gtx 295? Όντως weird.. ΑΝ αποφασίσεις να το πάρεις πάντως, πήγαινε από Steam μεριά που το δίνουν τσάμπα.. ΟοΟ ναι,απο κει το πήρα με 3ευρώ . Ούτε με το keyboard προχωράει...! Άκη και εγώ παιδί της logitech είμαι αλλά αν θες να βρεις την υγειά σου από πλευράς gamepad χτύπα τώρα ένα 360 controller for win να βρεις την υγεία σε όλα. P.s. καλά ρε γύρισες στο Ελλάντα για διακοπές και παίζεις με την Faith? Στην Fagγλία όταν γυρίσεις τι θα κάνεις δηλαδή ? προσπάθησα να την παίξω,αλλά δεν μπόρεσα..Έχουμε κολλήσει πως θα προχωρήσουμε το πράγμα..μόνο πηδάει και δίνει μπουνιές.. Θα παιζω με τον elton άμα γυρίσω.. Ασε με δεν μπορώ πάλι να δίνω για gamepads.. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2009 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Περπάτησε!!!!Όλε!!! Αλλά έχω ένα πρόβλημα...πατάω τα βελάκια ή το αναλογικό μπροστά,και πάει πίσω ..Για να παει μπροστά κάνω την κίνηση ανάποδα τί κόλπα είναι αυτά;Τα έκανα reverse αλλά τίποτα..Αλλά από το τίποτα,κάτι είναι και αυτό!
Phantolino Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για να φτιαξεις το προβλημα του χειρισμου αν χρησιμοποιεις rumblepad 2 κανε τα εξης: Go to Game Controllers in Control Panel, either using Logitech Profiler(Device -> Game Controllers), or by just simply going to Control Panel, select RumblePad 2 USB and click properties. Now click settings and mark enable swap mode.When you go to the game, invert the Y-axis and chose left handed layout. ειναι απαντηση απο τα φορουμ της logitech, μη ξεχασεις μονο να το γυρισεις αν παιζεις αλλα παιχνιδια
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για να φτιαξεις το προβλημα του χειρισμου αν χρησιμοποιεις rumblepad 2 κανε τα εξης: ειναι απαντηση απο τα φορουμ της logitech, μη ξεχασεις μονο να το γυρισεις αν παιζεις αλλα παιχνιδια οΟο ευχαριστώ φίλος!! Ναι ναι,μόλις το κάνω θα το ξαναγυρίσω στο νορμαλ!
chek2fire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μια και το saitek που έχω δεν δουλεύει σωστά είπα να παίξω με το πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα είναι ότι στο tutorial εμφανίζει ότι νάναι και δεν μπορείς να καταλάβεις τι να πατήσεις. Δλδ στο balance τι πατάς. Μετά έχει μια μπάρα που πρέπει να κάνεις και jump στα δεξια για να πιαστείς αλλά και εκεί δεν έχω καταλάβει τι παίζει.
chek2fire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 bumb!! κανείς δε θυμάται? Δεν μπορώ να κάνω balance με τίποτα και δεν μπορώ να καταλάβω και πως γίνετε δλδ. ---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:10 ---------- Οκ το βρήκα και βρήκα και κάτι άλλο για όποιον έχει τρελό frame drop με τα physix στο game. Aπό τι φένετε το παιχνίδι χρησιμοποεί default software physix γιαυτό και τα τρελά frame drop. Για να το ξεπεράσουμε αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στον φάκελο mirrors edge/Binaries/ και εκεί να διαγράψουμε τα αρχεία PhysXCore.dll PhysXDevice.dll και τον φάκελο PhysXLocal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα