xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το είχα βάλει πάντως,γιατί μ κολούσε στο 3ο επίπεδο κ δν έκανε load κ με έβγαζε στην αρχική οθόνη..Δούλεψε μια χαρά..Μέχρι κ online μπορούσα να χρησιμοποιήσω .. Εντάξει καλό παιχνίδι ήταν,δν μ πήρε πάνω από 2 μέρες παίξιμο..Μετά όταν τ ξαναπαίξεις με τους χρόνους είναι άψογο!
konstantinos77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 εχω 2 ερωτησεις και εγω για το παιχνιδι να κανω.καταρχην πως μπορω να βγαλω τις οριζοντιες λωριδες μαυρες πανω και κατω οταν παιζω το παιχνιδι και κατα δευτερον γιατι οταν κοιτα πολυκατοικιες ειναι τα γραφικα γεματα στο ασπρο σε βαθμο που δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις ακμες των κτιριων .
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Γιατί τέλειωσε τόσο γρήγοραααααααααα!! Άψογο! Απλά άψογο.. αλλά λίγο.. πολύ λίγο.. Ultim8 Gamers Opinion: 11/10 Respect.. /Koritsi_Gia_PC
kostacurtas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Mirror's Edge Map Editor Want to make your own maps for Mirror's Edge? For some reason or another DICE didn't officially support it but some industrious folks have found ways to enable it in UnrealEd. From Beyond Unreal: If you want to do it manually, just copy the wxRC and wxRes folders from your UT3\Binaries folder into your Mirror's Edge\Binaries folder and then run "MirrorsEdge.exe editor" like other UE3 based games.
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 δεξια υπάρχει μια κοκκινη πορτα αλλα ειναι κλειστη και πρεπει να πάω αποπάω εδω ειναι το θέμα απο που πάω,να ανεβω τις σκησμες που ειναι ακριβος απενατι απο τη πορτα (και τι κανω μετα?) ή να πάω στον επομενο διάδρομο που εχει ενα κοκκινο δοκαρι επάνω (το προσπαθησα αλλα δεν μπορούσα) ευχαριστώ πολύ
Fronimitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και στο youtube;Εγώ όταν κολλάω σε παιχνίδι εκεί πάω για ξεκόλλημα...
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 πως να το περιγράψω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:26 ---------- ουτε τον αριθμο της πιστας δεν ξερω
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Στη πίστα που τρέχεις στο τούνελ με τα τρένα είσαι? Δώσε μας λίγο καλύτερη οπτική γιατί εγώ δε κατάλαβα που ακριβώς πρέπει να πας. btw, μπορούσες να ποστάρεις στο thread που ήδη υπάρχει.
Greygore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Mza2RxM98FQ[/ame] Το part που σε ενδιαφερει ειναι στα 5:09 και βαλε - πρεπει να κανεις wall run / jump στο δοκαρι που αναφερεις στο πρωτο post PS: Chapter 4 - Ropeburn PPS: O τυπας που παιζει ειναι απλα αισχος (για walkthrough )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=202841&highlight=edge υπάρχει topic για αυτό το game, use the SEARCH
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παίδες....δεν μπορώ να ρυθμίσω το gamepad μου..Έχω το logitech cordless rummblepad2,αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω...Μέσα στο παιχνίδι,πιάνουν όλα τα κουμπιά εκτός από κίνηση...τί να κάνω;;; Απότι είδα,ούτε με το πληκτρολόγιο έχω κίνηση...Τί μπορεί να φταίει;;;Λειτουργούν όλες οι άλλες κινήσεις,μόνο που δεν μπορώ να προχωρήσω με τίποτα!!! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2009 από xtrmsnpr
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα θυμάμαι και δεν μπορούσα να το ρυθμίσω σωστά ούτε απο τα control settings του παιχνιδιού ούτε από τον profiler του μοχλού. Τελικά κατέβασα xbox 360 controller emulator και δούλεψε μια χαρά.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα θυμάμαι και δεν μπορούσα να το ρυθμίσω σωστά ούτε απο τα control settings του παιχνιδιού ούτε από τον profiler του μοχλού. Τελικά κατέβασα xbox 360 controller emulator και δούλεψε μια χαρά. Ωχ...βάσανο είναι να το κάνω αυτό;Μπορείς να μου στείλεις pm σε παρακαλώ να μου πεις πώς;
Massiv0r Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ευκολο και μικρο αυτο, το ξεπεταξα σε 2 ημερες, κομματαρα στο τελος παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα