Προς το περιεχόμενο

Mirrorʼs Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

papousinfo579.jpg

Κατεβάζω 182.06 atm, δοκιμάζω, ξανάρχομαι!!

/Koritsi_Gia_PC

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

<Τα μεταφράζω όλα ξαναγράφοντας τα στα Ελληνικά :-)>

Κατέβασα τα τελευταία Drivers για Vista64, τα εγκατέστησα, έκανα το Restart.. και κάθε φορά που πάει να Logάρει στα Windows η οθόνη μου σβήνει και πέφτει σε sleep mode.

Last known options δοκίμασα, να logάρω με τη χαμιλότερη ανάλυση δοκίμασα.. τίποτα!

Δε μπορεί να έβαλα λάθος Drivers, τι να κάνω?

/Koritsi_Gia_PC

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FarCry στο CP δεν βλέπω τη προσθαφαίρεση.. θύμισε μου μια το πρόγραμμα που αφαιρεί τους Drivers από μόνο του..

Και TDi, μπορείς να μου πεις πως γίνεται να βγάλω τα PhysiX? Και τι ακριβώς είναι αυτά τα PhysiX που έχει το Game..?

Ευχαριστώ!

/Μαρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το PhysX του πάντως.

Τι σύστημα έχεις?

Driver Cleaners

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655

Όσο για τα physics πάνε στα options του game και κάντα disable. Restart game και enjoy ;)

Το Reg Cleaner δεν έχει support για Vista. Το έβαλα το Driver Sweeper και έβγαλα nVidia Drivers.

Τώρα παω να logάρω κανονικά να δω αν ξεκόλλησε και η απορία μου θα είναι..

..αν ΔΕΝ βάλω τα 182.06 gia 64bit Vista τα οποία απ' ότι βλέπω κυκλοφόρησαν πριν μερικές μέρες.. ποια θα βάλω? οΟ

/Μαρία

• Moderators
Δημοσ.

C2D 6600 (2.4), 8800 GTS 320, 2 GB Ram, Vista 32 bit.

Συνήθως το πακέτο των drivers έχει μέσα τους PhysX (τουλάχιστον από το guru3d) και πρέπει στο extract directory να τους βγάλεις, αλλιώς κολλάει το install γιατί βρίσκει τους PhysX στο directory μέσα και προσπαθεί να τους περάσει.

Βάζεις τους drivers λοιπόν χωρίς PhysX στο directory τους και μετά το restart κάνεις install ξεχωριστά τους PhysX.

Στον περισσότερο κόσμο τουλάχιστον δουλεύει μια χαρά έτσι.

Δημοσ.

Για ακόμη μια φορά, χίλια ευχαριστώ το ProblemSolving του Insomnia. Άμεσο και αποτελεσματικότατο. :-)

Συνήθως το πακέτο των drivers έχει μέσα τους PhysX (τουλάχιστον από το guru3d) και πρέπει στο extract directory να τους βγάλεις, αλλιώς κολλάει το install γιατί βρίσκει τους PhysX στο directory μέσα και προσπαθεί να τους περάσει.

Βάζεις τους drivers λοιπόν χωρίς PhysX στο directory τους και μετά το restart κάνεις install ξεχωριστά τους PhysX.

Κάτι τέτοιο ήταν, έβγαλα εντελώς τα PhysiX που είχα, και κατέβασα τα PhysX_9.09.0203_SystemSoftware τα οποία εγκατέστησα μετά τα Drivers και όλα λύθηκαν. (Btw το Game ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝ χωρίς τα AGEIA PhysX. Ενώ άλλα π.χ DMC4 δεν έχουν πρόβλημα..)

C2D 6600 (2.4), 8800 GTS 320, 2 GB Ram, Vista 32 bit.
Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το PhysX του πάντως.

Και έχουν τέτοιες διαφορές οι 2 κάρτες μας στις επιδόσεις? :confused: Γιατί ακόμα και με την εγκατάσταση των τελευταίων μου Drivers το δοκίμασα και ίσως δεν κόλλαγε τόσο πολύ, άλλα τα 15 frames δεν τα ξεπερνούσε στη σκηνή με τα γυαλιά.. :-(

Όσο για τα physics πάνε στα options του game και κάντα disable. Restart game και enjoy ;)

Αφαίρεσα τα PhysX και το παιχνίδι φυσάει σε όλες τις επιλογές! Θα το τερματίσω! :cry:

Άλλα δεν μου είπατε τελικά γιατί υπάρχει στο συγκεκριμένο Game (δεν νομίζω να τα είδα στο Crysis..) η επιλογή με τα Physics, και ΓΙΑΤΙ τέτοια τραγική διαφορά στις επιδόσεις.. εμένα IG η λεπτομέρεια ίδια μου φάνηκε.. :rolleyes:

/Μαρία

Δημοσ.

Ένα Patch με όνομα "Mirrors_Edge_Update_1_01" θα ήταν καλό να εγκατασταθεί? :rolleyes:

Είχε πάαααααρα πολλά Seeds και είπα μήπως είναι κάτι σημαντικό..

/Koritsi_Gia_PC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...