Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κατεβάζω 182.06 atm, δοκιμάζω, ξανάρχομαι!! /Koritsi_Gia_PC ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** <Τα μεταφράζω όλα ξαναγράφοντας τα στα Ελληνικά > Κατέβασα τα τελευταία Drivers για Vista64, τα εγκατέστησα, έκανα το Restart.. και κάθε φορά που πάει να Logάρει στα Windows η οθόνη μου σβήνει και πέφτει σε sleep mode. Last known options δοκίμασα, να logάρω με τη χαμιλότερη ανάλυση δοκίμασα.. τίποτα! Δε μπορεί να έβαλα λάθος Drivers, τι να κάνω? /Koritsi_Gia_PC Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2009 από Koritsi_Gia_PC Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μην κουράζεσαι τζάμπα, απλά κλείσε τα κακογραμμένα physics του game. Μια χαρά είναι και χωρίς αυτά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) FarCry στο CP δεν βλέπω τη προσθαφαίρεση.. θύμισε μου μια το πρόγραμμα που αφαιρεί τους Drivers από μόνο του.. Και TDi, μπορείς να μου πεις πως γίνεται να βγάλω τα PhysiX? Και τι ακριβώς είναι αυτά τα PhysiX που έχει το Game..? Ευχαριστώ! /Μαρία Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2009 από Koritsi_Gia_PC
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Driver Cleaners http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655 Όσο για τα physics πάνε στα options του game και κάντα disable. Restart game και enjoy
skar1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα soundtrack.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το PhysX του πάντως.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το PhysX του πάντως. Τι σύστημα έχεις? Driver Cleanershttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655 Όσο για τα physics πάνε στα options του game και κάντα disable. Restart game και enjoy Το Reg Cleaner δεν έχει support για Vista. Το έβαλα το Driver Sweeper και έβγαλα nVidia Drivers. Τώρα παω να logάρω κανονικά να δω αν ξεκόλλησε και η απορία μου θα είναι.. ..αν ΔΕΝ βάλω τα 182.06 gia 64bit Vista τα οποία απ' ότι βλέπω κυκλοφόρησαν πριν μερικές μέρες.. ποια θα βάλω? οΟ /Μαρία Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2009 από Koritsi_Gia_PC
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 C2D 6600 (2.4), 8800 GTS 320, 2 GB Ram, Vista 32 bit. Συνήθως το πακέτο των drivers έχει μέσα τους PhysX (τουλάχιστον από το guru3d) και πρέπει στο extract directory να τους βγάλεις, αλλιώς κολλάει το install γιατί βρίσκει τους PhysX στο directory μέσα και προσπαθεί να τους περάσει. Βάζεις τους drivers λοιπόν χωρίς PhysX στο directory τους και μετά το restart κάνεις install ξεχωριστά τους PhysX. Στον περισσότερο κόσμο τουλάχιστον δουλεύει μια χαρά έτσι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Για ακόμη μια φορά, χίλια ευχαριστώ το ProblemSolving του Insomnia. Άμεσο και αποτελεσματικότατο. Συνήθως το πακέτο των drivers έχει μέσα τους PhysX (τουλάχιστον από το guru3d) και πρέπει στο extract directory να τους βγάλεις, αλλιώς κολλάει το install γιατί βρίσκει τους PhysX στο directory μέσα και προσπαθεί να τους περάσει.Βάζεις τους drivers λοιπόν χωρίς PhysX στο directory τους και μετά το restart κάνεις install ξεχωριστά τους PhysX. Κάτι τέτοιο ήταν, έβγαλα εντελώς τα PhysiX που είχα, και κατέβασα τα PhysX_9.09.0203_SystemSoftware τα οποία εγκατέστησα μετά τα Drivers και όλα λύθηκαν. (Btw το Game ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝ χωρίς τα AGEIA PhysX. Ενώ άλλα π.χ DMC4 δεν έχουν πρόβλημα..) C2D 6600 (2.4), 8800 GTS 320, 2 GB Ram, Vista 32 bit. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το PhysX του πάντως. Και έχουν τέτοιες διαφορές οι 2 κάρτες μας στις επιδόσεις? Γιατί ακόμα και με την εγκατάσταση των τελευταίων μου Drivers το δοκίμασα και ίσως δεν κόλλαγε τόσο πολύ, άλλα τα 15 frames δεν τα ξεπερνούσε στη σκηνή με τα γυαλιά.. Όσο για τα physics πάνε στα options του game και κάντα disable. Restart game και enjoy Αφαίρεσα τα PhysX και το παιχνίδι φυσάει σε όλες τις επιλογές! Θα το τερματίσω! Άλλα δεν μου είπατε τελικά γιατί υπάρχει στο συγκεκριμένο Game (δεν νομίζω να τα είδα στο Crysis..) η επιλογή με τα Physics, και ΓΙΑΤΙ τέτοια τραγική διαφορά στις επιδόσεις.. εμένα IG η λεπτομέρεια ίδια μου φάνηκε.. /Μαρία
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να'χει να κάνει με τα 64μπιτα Vista. Who knows..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι δυνατόν να έχει να κάνει με αυτό. /Μαρία
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δες την διαφορα η οποια είναι αξιοσημείωτη [gt]43552[/gt]
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ΟΛΟ αυτό το κόλλημα για τις κουρτίνες??? Ούτε σατέν να' ταν.. >_< /Koritsi_Gia_PC
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ένα Patch με όνομα "Mirrors_Edge_Update_1_01" θα ήταν καλό να εγκατασταθεί? Είχε πάαααααρα πολλά Seeds και είπα μήπως είναι κάτι σημαντικό.. /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα