Προς το περιεχόμενο

Πόνος recovery playlist

Vole Maulder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπίσης:All the small things-Blink 182

Dammit-Blink 182

Song 2-Blur

Have a nice day-Bon Jovi

Undo-Cool Joke

Rewrite-Asian Kung-Fu Generation(όποιος είδε το Full metal Alchemist θα το ξέρει)

Heart of a dragon-DragonForce

American Idiot-Green Day

Ruby-Kaiser Chiefs

Spirit never die-Masterplan

Cruel Angel Thesis-Neon Genesis Evangelion Theme song

Α,και καναδυό τραγούδια από Πλοκάμι του καρχαρία και Tsopana Rave,έτσι για γελάσει λίγο το αφτί μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το γουστέρνω και μάλιστα τα μάλα...

αλλά ... ξέρω γω γουστα ειναι αυτα

εμένα με σκοτώνει αυτό το κομμάτι

ε καλά και εγω μπορεί να πόσταρα σε λάθος thread !!! :oops::mrgreen::oops:

Δημοσ.

Bruce Springsteen- Thunder Road

Arcade Fire- No Cars Go

Fleetwood Mac- Sara

James- Getting away with it (all messed up)

Cranberries- Linger/ Dreams

Κατά ένα περίεργο τρόπο, πάνω από τα μισά τραγούδια που έχω στο mp3player μου, παίζουν και σε αυτήν την κατηγορία και στην κατηγορία του άλλου thread.

Δημοσ.
το θεεικό : Korpiklaani - Happy Little Boozer (οποιος δε το εχει ακουσει και έχει μια συμπάθεια στη folk metal να τρέξει! )

επίσης:

Impaled Nazarene - I Am The Killer Of Troll

Όλα τα περίμενα αλλά τα συγκεκριμένα δύο με τίποτα !!! ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ νέε μου !!! Όταν σε φέρει ο δρόμος προς τη Μεγαλόνησο, έλα να σε κεράσω 2 μπύρες, μία για κάθε τραγούδι !!!

Και για το θέμα: Cherouvim - Thrashold & 1200 Mics - DMT !!!! Killer combination !!!

Δημοσ.
Όλα τα περίμενα αλλά τα συγκεκριμένα δύο με τίποτα !!! ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ νέε μου !!! Όταν σε φέρει ο δρόμος προς τη Μεγαλόνησο, έλα να σε κεράσω 2 μπύρες, μία για κάθε τραγούδι !!!

Και για το θέμα: Cherouvim - Thrashold & 1200 Mics - DMT !!!! Killer combination !!!

αχαχαχαχαχαχαχχχαχαχ

να σαι καλα ρε μαν!!!

κι εσυ αν βρεθεις προς "καμπο" ή Αργοσαρωνικό στειλε ΠΜ να κεράσω

η εισαγωγή στο Killer of Trolls δεν είναι όλα τα λεφτά;

Δημοσ.
αχαχαχαχαχαχαχχχαχαχ

να σαι καλα ρε μαν!!!

κι εσυ αν βρεθεις προς "καμπο" ή Αργοσαρωνικό στειλε ΠΜ να κεράσω

η εισαγωγή στο Killer of Trolls δεν είναι όλα τα λεφτά;

[/offtopic mode on]

Μιλάς για τη φάση που γαζώνει τα trolls με το πολυβόλο, ε; Άσε φίλε, όταν το άκουσα πρώτη φορά, έμεινα χαζός, και μετά μέχρι να καταλάβω τι γίνεται το κομμάτι τέλειωσε, χαχαχαχα !!!

[/offtopic mode off]

edit: το topic που πρότεινε η Christina τα σπάει....

Δημοσ.

Smooth-Santana

Pump it -Black eyed peas

Sweet home alabama-Lynyrd skynyrd(γιατι μου θυμιζει διακοπες)

Me gustas tu-Manu chao

Work it-Missy Elliott

Stuck in the middle with you-Steelers Wheel

Staying alive-Bee Gees(το εχω συνδυασει με παρωδιες που εχω δει και με κανει και γελαω)

Ι'm good at being bad-TLC

Love in a trashcan-Raveonettes

Who let the dogs out-Baha men

It's my life-Bon Jovi

Γενικα τραγουδια που εχω συνδεσει με χαρουμενες ή γελοιες καταστασεις.

Δημοσ.

δυο μου ερχονται στο μυαλο τωρα το paradise city -gnr και το go απο pearl jam. το δευτερο μου ανεβαζει την αδρεναλινη τρελα. επισης το song 2- blur που βγαζει πολυ τρελα. η αλλη η μουρλη η φρου που την ανεβαζει το black....αυτο ειναι κοψοφλεβικο. επισης let me entertain you-robbie williams και το breathe.

Δημοσ.

Απορώ που κανένας (κι εγώ μαζί) δεν ανέφερε ακόμη τους ACDC.

Δεν το συζητάω, με ACDC και 2-3 μπυρίτσες εξαφανίζονται ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα από τη ζωή μας!

Δημοσ.

Να προσθέσω και το "Don't worry, be Happy" - Bob Marley , προσωπικά με ανεβάζει πάρα πολύ, όπως και τα "In the End", "Numb" - Linkin Park, "Βοulevard of Broken Dreams" - Green Day, "Boulevard of Broken Songs", "American Jesus", "Impossible Rebel" - Dean Gray, και τέλος τα "Californication", "Otherside" από Red Hot Chili Peppers :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...