kAtsU!!! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Eπίσης:All the small things-Blink 182 Dammit-Blink 182 Song 2-Blur Have a nice day-Bon Jovi Undo-Cool Joke Rewrite-Asian Kung-Fu Generation(όποιος είδε το Full metal Alchemist θα το ξέρει) Heart of a dragon-DragonForce American Idiot-Green Day Ruby-Kaiser Chiefs Spirit never die-Masterplan Cruel Angel Thesis-Neon Genesis Evangelion Theme song Α,και καναδυό τραγούδια από Πλοκάμι του καρχαρία και Tsopana Rave,έτσι για γελάσει λίγο το αφτί μας:mrgreen:
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 iwannhs aggelakas - siga min klapsw (!) Σωστοοοοοοος! Pantera-This Love Slipknot-The Nameless
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 το γουστέρνω και μάλιστα τα μάλα...αλλά ... ξέρω γω γουστα ειναι αυτα εμένα με σκοτώνει αυτό το κομμάτι ε καλά και εγω μπορεί να πόσταρα σε λάθος thread !!! :oops::oops:
fireflies Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Bruce Springsteen- Thunder Road Arcade Fire- No Cars Go Fleetwood Mac- Sara James- Getting away with it (all messed up) Cranberries- Linger/ Dreams Κατά ένα περίεργο τρόπο, πάνω από τα μισά τραγούδια που έχω στο mp3player μου, παίζουν και σε αυτήν την κατηγορία και στην κατηγορία του άλλου thread.
wizzy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 το θεεικό : Korpiklaani - Happy Little Boozer (οποιος δε το εχει ακουσει και έχει μια συμπάθεια στη folk metal να τρέξει! ) επίσης: Impaled Nazarene - I Am The Killer Of Troll Όλα τα περίμενα αλλά τα συγκεκριμένα δύο με τίποτα !!! ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ νέε μου !!! Όταν σε φέρει ο δρόμος προς τη Μεγαλόνησο, έλα να σε κεράσω 2 μπύρες, μία για κάθε τραγούδι !!! Και για το θέμα: Cherouvim - Thrashold & 1200 Mics - DMT !!!! Killer combination !!!
Harkon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Όλα τα περίμενα αλλά τα συγκεκριμένα δύο με τίποτα !!! ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ νέε μου !!! Όταν σε φέρει ο δρόμος προς τη Μεγαλόνησο, έλα να σε κεράσω 2 μπύρες, μία για κάθε τραγούδι !!! Και για το θέμα: Cherouvim - Thrashold & 1200 Mics - DMT !!!! Killer combination !!! αχαχαχαχαχαχαχχχαχαχ να σαι καλα ρε μαν!!! κι εσυ αν βρεθεις προς "καμπο" ή Αργοσαρωνικό στειλε ΠΜ να κεράσω η εισαγωγή στο Killer of Trolls δεν είναι όλα τα λεφτά;
Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ίσως βρείτε ενδιαφέρον αυτό το topic: «Τραγούδια για ξέσπασμα»
wizzy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 αχαχαχαχαχαχαχχχαχαχνα σαι καλα ρε μαν!!! κι εσυ αν βρεθεις προς "καμπο" ή Αργοσαρωνικό στειλε ΠΜ να κεράσω η εισαγωγή στο Killer of Trolls δεν είναι όλα τα λεφτά; [/offtopic mode on] Μιλάς για τη φάση που γαζώνει τα trolls με το πολυβόλο, ε; Άσε φίλε, όταν το άκουσα πρώτη φορά, έμεινα χαζός, και μετά μέχρι να καταλάβω τι γίνεται το κομμάτι τέλειωσε, χαχαχαχα !!! [/offtopic mode off] edit: το topic που πρότεινε η Christina τα σπάει....
happy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Smooth-Santana Pump it -Black eyed peas Sweet home alabama-Lynyrd skynyrd(γιατι μου θυμιζει διακοπες) Me gustas tu-Manu chao Work it-Missy Elliott Stuck in the middle with you-Steelers Wheel Staying alive-Bee Gees(το εχω συνδυασει με παρωδιες που εχω δει και με κανει και γελαω) Ι'm good at being bad-TLC Love in a trashcan-Raveonettes Who let the dogs out-Baha men It's my life-Bon Jovi Γενικα τραγουδια που εχω συνδεσει με χαρουμενες ή γελοιες καταστασεις.
1980 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 δυο μου ερχονται στο μυαλο τωρα το paradise city -gnr και το go απο pearl jam. το δευτερο μου ανεβαζει την αδρεναλινη τρελα. επισης το song 2- blur που βγαζει πολυ τρελα. η αλλη η μουρλη η φρου που την ανεβαζει το black....αυτο ειναι κοψοφλεβικο. επισης let me entertain you-robbie williams και το breathe.
parsifal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Απορώ που κανένας (κι εγώ μαζί) δεν ανέφερε ακόμη τους ACDC. Δεν το συζητάω, με ACDC και 2-3 μπυρίτσες εξαφανίζονται ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα από τη ζωή μας!
kAtsU!!! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 προσθέτω τα :In too deep-Sum 41 Still waiting-Sum 41 The hell song-Sum 41 (όχι όμως το Pieces των ίδιων,...αυτό πάει στο άλλο thread)
george_o/c Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Να προσθέσω και το "Don't worry, be Happy" - Bob Marley , προσωπικά με ανεβάζει πάρα πολύ, όπως και τα "In the End", "Numb" - Linkin Park, "Βοulevard of Broken Dreams" - Green Day, "Boulevard of Broken Songs", "American Jesus", "Impossible Rebel" - Dean Gray, και τέλος τα "Californication", "Otherside" από Red Hot Chili Peppers :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.