Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ? αμεση help please....

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα κατεληξα στις 3 αυτες οθονες :

1. LG 19'' L1932P-SF SILVER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168531

2. LG 19'' LCD L1900R-BF BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168542

3. LG 19" LCD L1982U-BF BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168545

Την δευτερη την ψιλοαπορριπτω λογω design -ξερω οτι αυτο ειναι το δυνατο της σημειο- αλλα εγω θα ηθελα μαλλον κατι πιο κλασσικο

Την τριτη ειμουνα ετοιμος να την παραγειλω αλλα ειδα κατι φωτογραφιες που ειχε ανεβασει ενα παιδι ....πολυ πιατο ρε γαμοτο αυτη η βαση..παραειναι μεγαλη -ετσι μου φανηκε τουλαχιστον.

Μετα ειδα την 1932..το σχεδιο μαλλον μου αρεσει περισσοτερο απο ολες (γουστα ειναι αυτα ) και ειναι και μεγαλυτεrη σε διαστασεις απο τις αλλες..

Αλλα σε δυο σημεια θελω να σταθω :1. στον κοκκο που ειναι μικροτερος απο τις αλλες δυο (καλο δεν ειναι αυτο ???) και τι σημαινει πραγματικα αυτο για το ανθρωπινο ματι ? μεγαλυτερη ευκρινεια-καθαροτητα η πρακτικα δεν το καταλαβαινεις ?

2.στο κοντραστ 700:1 ...εχω διαβασει τα σχετικα: δυναμικο οχι πραγματικο απατη διαφημιση κλπ κλπ γιατι ομως δεν την αναφερει και αυτην η LG με 3000¨/1 οπως τις αλλες ? μηπως πραγματικα ειναι μια γενια πισω απο τις αλλες δυο σε ζωντανια χρωματος ?

εχω διαβασει καλα λογια εδω μεσα για την 1982 και την 1900 αλλα θα ηθελα να μου πειτε τα αρνητικα σημεια αν υπαρχουν...σε θεματα εικονας αντιθεσης μαυρου κλπ κλπ οχι σχεδιασμου ευχρηστιας και αλλα -δε με ενδιαφερουν-

Και επειδη μου εχει κολλησει η 1932 θα ηθελα αν καποιος την εχει δει απο κοντα η την εχει να μου πει θετικα και αρνητικα....για τα χρωματα το κοντραστ κλπ

Οποιος εχει δει και τις 3 η τις 2 ας μου πει και διαφορες με ενδιαφερει οπωσδηποτε

Παιδια κανα σχολιο μονο αν καποιος τις εχει δει απο κοντα οχι θεωρια και αναλυση χαρακτηριστικων

Επισης δεν με ενδιαφερει καμια αλλη ..ουτε μαρκα ουτε μεγεθος ουτε wide

Aντε πεστε τιποτα να παραγειλω αυριο....ευχαριστω !!!!1

Δημοσ.

Όσο μικρότερος κόκκος τόσο καλύτερα.

Εγώ από αυτές τις 3 θα έπαιρνα την 3η...πάντως έχει αρκετά λεφτά δηλαδή σε ίδια χαρακτηριστικά Wide μπορείς να δεις και εδώ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σε διαθεσιμότητα στο e-shop αλλά όταν βγεί θα την χτυπίσω;)

Αλλά κάτι άλλο...μιας και έχουν την ίδια τιμή η πρώτη με αυτή γιατί δεν την κοιτάς? έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά και πιο ωραίο design;)

Δημοσ.

την εχω δει και αυτη που λες Kagkouros και ηταν με στις επιλογες μου αλλα εχει γωνιες 160 /160 και οχι 170/170 οπως οι αλλες..τωρα θα μου πεις απο το πλαι θα βλεπεις το pc ? οχι αλλα μπορει να κατσουμε τιποτα φιλοι να δουμε κανα dvd..δεν ξερω ποσο σημασια εχουν οι 10 μοιρες..δεν ειχα ποτε tft και δεν μπορω να δω καμια απο κοντα- η τις εχουν ολες συνδεδεμενες μαζι οποτε δεν βγαζεις ακρη για χρωματα κλπ η τις εχουν σε καμια βιτρινα να τις χτυπαει ο ηλιος απο τα πλαγια μπρος πισω και τρεχα γυρευε...

αυτην την 1932p δεν την εχει κανενας ρε παιδια ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...