Προς το περιεχόμενο

Η εμπειρία μου με προϊόν "μούφα" από e-bay (Samsung WEP200)

spirosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na sou po file simpromatika irthan simera kai ksenerosa giati moy ta esteile me fortisti aggliko kai mou evale mesa kati antaptorakia pou to metatrepoun se wlliniko. alla ebala na fortisei ena kai den fortize ti kano????

Δημοσ.

Είναι σίγουρα ο φορτιστής για 220? Εγώ είχα κολλήσει καλώδιο στις επαφές του αγγλικού βύσματος και είχα βάλει ένα κανονικό φυσάκι.

Κοίτα επίσης και αυτή τη σελίδα... Είναι η νέα μούφα που δεν ξεχωρίζει εύκολα..

Πόσο τα πήρες το ένα?

Είχαν κερατάκι να πιάνει στο αυτί?

Δημοσ.

Σου δουλεύει κανονικά? Διότι εμένα και που δούλευε ήταν τόσο χάλια η εμβέλεια που ήταν σαν να μην διύλευε. Πραγματικά στα 2 μετρα δεν έπιανε..

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο κινητό υπάρχουν 100άδες αναφορές. Βάλτε στο google fake wep 200 και θα δείτε διάφορα...μεταξύ αυτών....

http://www.howardforums.com/archive/topic/1007915-1.html

Το κακό είναι οτι το είδα αφού το πήρα...

Πήρα το wep200 απο το emarket στα 35 ευρώ και ήταν μούφα...και άντε τρέχα γύρευε να πάρεις πίσω τα λεφτά σου...στο ebay πάλι καλά είναι...

λειτουργεί κανονικά απλά δεν κάνει κάποιους ήχους που κάνει το κανονικό όταν αποσυνδέεται απο το τηλέφωνο και δεν έχει την ίδια εμβέλεια...το πρόβλημα με τον φορτιστή που είπαν κάποιοι είναι γιατι δεν ακουμπάει καλά. Anyway για το αυτοκίνητο που το ήθελα μια χαρά είναι...απλά η κοροϊδία με πείραξε.

Δημοσ.

emena me to w700i mia sindeete kai meta den mporo na ksana sindentho. pos sintonizetai me to kinito

na sas po paizei na ta parei piso opos ta esteile kai na mou steilei ta lefta?

Δημοσ.
na sas po paizei na ta parei piso opos ta esteile kai na mou steilei ta lefta?

Μα καλά.. νομίζω πως δεν έχεις καθίσει να διαβάσεις όλο το μύνημα μου...

Εμένα που του είπα ότι μου έστειλε fake και ότι θα τον έκανα αμεσα report και θα άνοιγα dispute δεν μου το ζήτησε καν πίσω.. Απλά ακύρωσε την συναλλαγή.

Δημοσ.

και να το αναφερεις τι θα κανεις;

εχω κανει μια αναφορα που το λεει ο ιδιος ο πωλητης στο item location uk και λιγο πιο κατω μετα την περιγραφη του προιοντος λεει οτι το προιον θα σταλει απο Χονκ Κονγκ

ξερεις ποσες μερες εχουν περασει και υπαρχει ακομη χωρις καμια αλλαγη;

ουτε καν να την κλεισουν (που για μενα ειναι το λιγοτερο)

Δημοσ.

emea mou espasan ta neyra me ta bluethooth kai tou esteila email. kai simera mou irhe minima oti mou epistrefei ta xrhmata kai koitaksa sto pay pal kai egrafe oti mpika tha koitakso kai stin trapeza kai mou eipe na tou ta steilo piso!! ama de tou ta steilo lete na pareksigithei :)

sto paypal mou bgazei auto

Jul. 19, 2007 Transfer To Credit Card Completed Details -59.08 EUR 0.00 EUR

Jul. 19, 2007 Currency Conversion (credit) To Euro From Pound Sterling Completed Details 59.08 EUR 59.08 EUR

Jul. 19, 2007 Currency Conversion (debit) From Pound Sterling To Euro Completed Details -£40.80 GBP £0.00 GBP

Jul. 19, 2007 Refund From **** Completed Details £40.80 GBP £40.80 GBP

Δημοσ.

Σου τα έβαλε τα λεφτά..

Θα εμφανιστούν στην τράπεζα σε 3 εργάσιμες περίπου..

Αν σου ζήτησε να τα στείλεις και δεν το κάνεις θα έχεις τρεχάματα με το ebay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...