Προς το περιεχόμενο

Lidl Π.Φάληρο και προσφορά δορυφορικής

RubiksCube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν με λίγα λόγια πήγα σήμερα να αγοράσω το δορυφορικό πακέτο που διαφήμιζαν τον τελευταίο καιρό (Silvercrest δέκτης κλπ..) με 59 ευρώ. Βρήκα μερικά κάτω από με μια τεράστια αφίσα που διαφήμιζε την προσφορά. Στο ταμείο μου το χτυπάνε 79 ευρώ!!!! Αφού διαμαρτυρήθηκα κατάλαβα ότι δεν είχαν ιδέα για την προσφορά. Προσπάθησαν να με πείσουν ότι είναι άλλο προιόν και ότι αυτό με τα 59 εξαντλήθηκε (παρόλο που η αφίσα είχε ακριβώς το ίδιο μοντέλο με αυτό που κρατούσα στα χέρια μου SL65/12).

Τελικά αυτό που κατάφεραν ήταν να το αφήσω πάνω στο ταμείο και μαζί με εμένα και άλλοι 2 κύριοι που ήταν πίσω μου.

Να χαιρεστε τις προσφορές σας!!!!

Δημοσ.

den les pali kala!!! pou thn glytoses. Ase tis malakies silvercrest kai @@ria, etsi den mpeneis sthn doryforikh, kalytera na petakseis ena 50riko apo to mpalkoni! Axrhstoi dektes me axrhsta tuner me elaxistes ikanothtes sygkritika me allous dektes, poly mikro piato, mapa lnb....ktlp.

Des edo gia na matheis gia doryforika

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133094

kane ereyna agoras kai meta agorase oti thes. Mhn nomizeis oti thelei trela lefta me kana 150ri ftiaxneis arketa aksiologo systhma. Kalytera 150 kai na pareis kati pou tha douleuei opos prepei para 60 euro kai na pareis mapes tou lidl pou sou prosferoun to 1/5 ton dynatothon enos kalou systhmatous.

Δημοσ.

epeidi afti ti prosfora kai kala tin eixa parei kai go otan itan sta 99, tha sou po ta eksis:

1) o dektis den exei ipodoxi gia kartes. pou simainei oti tha pianeis mono ta elefthera.

2) ta kanalia pou einai elefthera einai pragmatika malakies. Ektos kai an goustareis na vlepeis dubai tv, aravika me to kilo, italika softcore. Tha lega oti to mono pou mporeis na peis oti aksizei to kopo einai to real tv.

Ta pio petamena mou 100 euro ...

Δημοσ.
silvercrest kai @@ria, etsi den mpeneis sthn doryforikh, kalytera na petakseis ena 50riko apo to mpalkoni!

+1

RubiksCube, μου δημιουργησες την εντύπωση οτι πήγες στο μαγαζί μονο επειδη ειδες αυτη την προσφορά, και οχι επειδη ειχες σχέδιο να βαλεις δορυφορική. Αν δεν ειναι έτσι, ζητω συγνώμη.

κι αδερφός μου τέτοια κάνει και τρελαίνομαι. πηρε μια ψηστιέρα επειδη τη βρήκε παμφτηνη, και τις προάλες τσακωθηκε με τον υπαλληλο επειδη ειχε στηθει απο το άνοιγμα στις 8, να προλάβει μια βλακεία απο τις προσφορές, και ειχε τελειώσει, και τους ελεγε απαταιώνες, κλπ. τεσπα, δεν με ενδιαφέρει αν ειναι απαταιώνες, αλλα ρε αδέρφι, ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ απο ψηστιέρα; απο ψηφιακό δέκτη; για να δεις τι; Ξεπάρκαρε, Πηγε στο Lidl , ξαναγύρισε, χαλασε την ωρα και τη βενζίνη του μονο για να πάρει αυτη την κινέζικη κολοκύθα. Δεν ειχε σκοπο να ψωνίζει τιποτε αλλο απο το S/M. (ουτε και έκανε βεβαια).

και άρχισε τωρα να ψηνει μπριζολες στο μπαλκονι για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ για ψηστιερα μετά την απόκτηση της. ποιός; αυτος που δεν τηγανίζε ουτε αυγό. Ελεος :)

πέφτουμε στην παγίδα με τις τρελες προσφορές και αγοράζουμε πράγματα που δεν ειχαμε σκεφτει οτι θέλαμε (πριν δουμε το προσπέκτους).

καλά τα λενε οι παπούδες: Η φτήνια τρώει τον παρά.

Δημοσ.
+1

RubiksCube, μου δημιουργησες την εντύπωση οτι πήγες στο μαγαζί μονο επειδη ειδες αυτη την προσφορά, και οχι επειδη ειχες σχέδιο να βαλεις δορυφορική. Αν δεν ειναι έτσι, ζητω συγνώμη.

Έχω σκοπό γενικά να πάρω δορυφορική. Απλά βλεποντας το σκεφτηκα ότι μπορει να κάνει την δουλειά, αν δεν την έκανε απλά θα κατέληγε σε κανενα εξοχικό.

Απλά ο σκοπός του post ήταν να κάνει γνωστή τη νοοτροπία αυτή που έχουν εκεί. Δηλαδή ας ήταν και ενα σακί με πατάτες η προσφορά, μη με κοροιδεύεις ότι η προσφορά (για την οποία δεν έχεις καμια ιδέα) τελείωσε από το πρωί (16/07) και αυτό που κρατάω είναι άλλη προσφορά που δεν υπάρχει πουθενά. Επίσης αν είχε εξαντληθεί από το πρωί δεν θα έπρεπε να εχουν περάσει μπρόστα από καθε ταμία τουλάχιστον 5 κομμάτια με 59 ευρώ οπότε θα γνώρζαν την ύπαρξη της προσφοράς.

Δημοσ.

se ayto to thema pithanon kai exeis dikio, alla olh thn parth tous koitane. Ela more edo sou xreonoune tis tsantes!! Einai magazia xoris aftersale service, xoris prosopikothta, xoris endiaferon gia ton pelath. Kanoune tis symfonies tous, briskoun oti periergo kineziko mporoun na poulhsoun kai mas to pasaroun se "kalh timh"

Bottom line se kamia tostiera mporei na breis kalh prosfora, alla se kati sovaro kai polyploko opos h doryfoikh, h prosfora tou lidl einai akribos auto pou sou eipa, san na petas ena 50riko apo to parathyro. Kai sto epibebaiose o seventh_son pou to exei hdh. Bale 2 pakistanous gymnous na tribontai mprosta sou, alous 2 na tragoudoune souaxilh kai exeis akribos oti tha sou prosferei to paketo tou lidl. Mono arabofona mousika kai pseutotsontokanala tha poianeis. Gia na poiaseis ta kala kanalia kai oxi mono ta free to air theleis megalytero piato, kalytero dekti, me perisoteres ypodoxes...ktlp. Den thelei trela lefta, alla ego eimai tou moto kalytera na dino polla lefta kai na perno apo thn arxh kati kalo para liga lefta kathe treis kai ligo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...