Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη -μυνημα λαθους....

beman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σε pc φιλου μου amd 3800 ,1024mb mnhmh,nividia 7600...

me os vista ultimate..kai update ok!!!!βγαζει που και που μπλε οθονη με το εξης μυνημα στις κατω σειρες...

technical information stop. 0x0000007F,OXOOOOOO08,0X833B90C0,0X00000000,0X0000000

εμφανιζονται σε αραια διαστηματα....μπορει στη αρχη η μπορει μετα απο πολυ ωρα....απο οτι καταλαβα...δεν εχει κατι στανταρ....

προς το παρον πσαχνω για να βρω update για τις συσκευες του η καρτα γραφικων..η κατι τετοιο...μητρικη ισως αν και το βιος ειναι οκ teleytaio update....

αν εχει κανεις καμια ιδεα να μου την πει....

μια σεψη βεβαια ειναι η μνημη να γινει 2048....να δουμε αμα φταιει αυτο....

Δημοσ.

στην βγαζει στο ακυρο και σε ρεσταρτ?νομιζω ειναι η κλασσικη των windows και μονο με φορματ ξαναγινεται κομπλε το pc

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις....

το τροφοδοτικο ειναι οκ...500watt thermotake....

οχι στο ρεσταρτ....μαλον στην εγκατασταση νεων προγρ..

αλλα δεν το κανει συνεχεια να βγαλω συμμπερασμα...μπορει μετα απο 3-4 ωρες εκει που δουλευει να παω να κανω κατι και να το βγαλει..

το ζορισα επιτιδες με πολλα προγρ να τρεχουν και δεν με εκανε τιποτα....

και αλλη φορα με 1-2 προγρ. με το εκανε..

νομιζω οτι αυτη η συμβατοτητα των προγρ ευθηνεται...

to pc ειναι περιπου 1 χρονων απο οτι ειδα και απο οτι με ειπε το παιδι....

ειχα και εγω το ιδιο οταν πηγα να βαλω για το sagem drivers απο χπ που ειχα..με χτυπησε...και τωρα παλι δεν ειναι πολυ εντακσει...

Δημοσ.

Η ασυμβατοτητα προγραμματων ειναι δεδομενη αλλα ειναι δυσκολο να εμφανισει μπλε οθονη, μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα σε drivers....καλο θα ειναι τελος να εξετασεις τις θερμοκρασιας στο εσωτερικο του κουτιου..,

Δημοσ.

45 η μητρικη και 54 ο επεξεργαστης...νομιζω οτι ειναι καλα με τις ζεστες που κανει....

μαλον με drivers ....θα κατεβασω νεους και θα παω αυριο να τους περασω....

εβαλα τους νεους για την καρτα γραφικων....

στο δικο με το σαgem 800 οταν περασα τους παλιους απο χπ που ειχε το δισκακι με εκανε ρεσταρτ το πσ..και τωρα που βρηκα νεους για vista δεν ειμαι ικανοποιημενος....τουλαχιστον δουλευει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...