Προς το περιεχόμενο

8600 gts 256mb vs 8600gt 512 mb

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι επιλογες? Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 170 ευρω και θελω υποστηριξη directx 10 και shader model 4.0 μιας και εχω vista...

Επισης οσες 8600gt που αναφερεις ειναι φτηνοτερες ειναι 256 mb η μονη που ειναι 512 mb gt ειναι πιο ακριβη απο αυτην που παραθετω εγω...οποτε ξαναδες καλυτερα τον τιτλο!!!!

Δημοσ.

Τι σε νοιαζει τε φιλαρακο τι με χαλαει αυτο? Πρεπει να τα εξηγω ολα? Θελω να υποστηριξει η καρτα directx 10!!!! Μεχρι στιγμης αν προσεξες κι απο την υπογραφη μου το συστημα μου τρεχει Vista και εχω μια 1600pro!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ....ΠΑΛΙΩΣΕ Η 1600PRO..ΓΚΕ ΓΚΕ?

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε παρε αυτη, που εχει 100% υποστηριξη dx10. ΓΚΕ ΓΚΕ???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=985414

ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ 50% ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΓΚΕ ΓΚΕ????

Αντε στα τσακιδια τωρα!

Δημοσ.

Kat' arxin, kane afto pou proteineis: diavase kalytera :evil:

-> GAINWARD VGA 8600GT 512MB = 153.66 ?

-> SPARKLE Calibre 8600GT 512MB = 170,00 ?

Kai meta vres mas reviews pou na theoroun simantiki [diladi megalyteri tou 5-6%] tin diafora metaxy 256 kai 512 MB, se aftes tis kartes....

An pali theleis na petaxeis ta xrimata sou, diki sou epilogi :mrgreen:

Δημοσ.
Τι σε νοιαζει τε φιλαρακο τι με χαλαει αυτο? Πρεπει να τα εξηγω ολα? Θελω να υποστηριξει η καρτα directx 10!!!! Μεχρι στιγμης αν προσεξες κι απο την υπογραφη μου το συστημα μου τρεχει Vista και εχω μια 1600pro!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ....ΠΑΛΙΩΣΕ Η 1600PRO..ΓΚΕ ΓΚΕ?

Καπως επιθετικο σε βρισκω...

Και ειδικα προς ενα μελος που το μονο που πηγε να κανει ειναι να σε βοηθησει...

Τελοσπαντων...

Η δικη μου προταση ειναι να δεις λιγακι κανενα bench οχι απο 8600gt/gts αλλα απο 8800gts/gtx κ 2900xt σε dx10....

Moλις δεις κατι 35αρια fps απο τις συγκεκριμενες θα δεις πως ειναι απλα ανουσιο να περιμενεις να παιξεις αξιοπρεπως dx10 παιχνιδια με τις 8600gt/gts.

Στην τελικη ομως εαν θελεις σωνει και καλα 8600, πηγαινε για gt με 256ραμ τις κανεις και οσο o/c περνει και ακουμπας gts σε επιδοσεις με 50ευρω λιγοτερα...

Εναλλακτικα κοιταζεις για 7900gs/1950pro η εαν σε βγαζουν τα χρηματα καρφι για 8800gts 320...

Δημοσ.

Ναι επιθετικος ημουν γιατι εδω μεσα ζηταμε μια γνωμη και ο καθενας απανταει συμφωνα με αυτο που εκεινος νομιζει οτι εγω θελω....εγω ζηταω ποια απο τις 2! και την x1600pro οταν την ειχα αγορασει ουτε τοτε περιμενα να παιζω ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπως αλλα αυτα που ηθελα να παιξω τα παιζα...Δεν ασχολουμαι με overclocking κι εγραψα ακριβως τι ψαχνω! Δενσας ρωτησα αν ειναι καλες καρτες, αν θα παιζω ολα τα παιχνιδια ή τι γινεται με o/c? Δεν διαθετω κουτι που μου επιτρεπει o/c και δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο!!!!

Και απο την απαντηση που εδωσε στη συνεχεια φανηκε αν ηθελε να βοηθησει ή αν απλα ηθελε να επιδειξει την οποια γνωση του που ηταν ασχετη με την ερωτηση που εκανα:''Τοτε παρε αυτη, που εχει 100% υποστηριξη dx10. ΓΚΕ ΓΚΕ???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=985414

ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ 50% ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΓΚΕ ΓΚΕ????''

Δημοσ.
Ναι επιθετικος ημουν γιατι εδω μεσα ζηταμε μια γνωμη και ο καθενας απανταει συμφωνα με αυτο που εκεινος νομιζει οτι εγω θελω....εγω ζηταω ποια απο τις 2! και την x1600pro οταν την ειχα αγορασει ουτε τοτε περιμενα να παιζω ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπως αλλα αυτα που ηθελα να παιξω τα παιζα...Δεν ασχολουμαι με overclocking κι εγραψα ακριβως τι ψαχνω! Δενσας ρωτησα αν ειναι καλες καρτες, αν θα παιζω ολα τα παιχνιδια ή τι γινεται με o/c? Δεν διαθετω κουτι που μου επιτρεπει o/c και δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο!!!!

Τελοσπαντων αφου χωρις να ξερεις κ το σημαντικοτερο χωρις να εχεις την ορεξη να το ψαξεις (ακουγοντας εννιοτε και λιγο).

Την 8600gts με τα 256mb ram..

Δημοσ.

diafores stin 512mb apo tin 256mb tha deis se megales analiseis apo 1600x1200 k panw...alla distixws se tetoia analisi kanena paixnidi den tha einai playable...ektos k an sou aresei to slideslow sta games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...