Chemical Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Παρακαλώ θα ηθελα να με βοηθήσετε να ερμηνεύσω τα παρακάτω στοιχεία: > ppp0 Link encap:Point-to-Point Protocol inet addr:83.202.76.92 P-t-P:63.113.149.25 Mask:255.255.255.255 UP POINTOPOINT RUNNING NOARP MULTICAST MTU:9178 Metric:1 RX packets:9567 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:9231 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:3 RX bytes:8665314 (8.2 MiB) TX bytes:2205142 (2.1 MiB) Η πρώτη IP είναι αυτή που μου έδωσε ο server o οποίος έχει IP την δεύτερη δεξιά ? Απο ποια θα λαμβάνει πακέτα ο Server που θέλω να φτιάξω? Ποιά port έναι αυτή πού δεχεται τα πακέτα (η :80 πάντως είναι Listen αυτό τουλάχιστον το γνωρίζω)? To firewall ειναι προεγκατεστημένο(πανως έχω κατέβάσει τον firestarter και μου ανοιγει σε xwindow mode μετα απο δεκάδες sec!!! και δεν βρίσκει το sagem μου!!!)? Πώς θα ρύθμιζε κάποιος τον apache του για να αντιδρά στα εισερχόμενα πακέτα έτσι ώστε να δίνει(ο apache) δικαίωμα σε κάποιον άλλο να "δει" και να κατεβάσει αρχεία που του προσφέρονται? Γιατί το httpd.conf μου είναι κενό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 κάποιος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YanG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παρακαλώ θα ηθελα να με βοηθήσετε να ερμηνεύσω τα παρακάτω στοιχεία: > ppp0 Link encap:Point-to-Point Protocol inet addr:83.202.76.92 P-t-P:63.113.149.25 Mask:255.255.255.255 UP POINTOPOINT RUNNING NOARP MULTICAST MTU:9178 Metric:1 RX packets:9567 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:9231 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:3 RX bytes:8665314 (8.2 MiB) TX bytes:2205142 (2.1 MiB) Η πρώτη IP είναι αυτή που μου έδωσε ο server o οποίος έχει IP την δεύτερη δεξιά ? Ναι.. Απο ποια θα λαμβάνει πακέτα ο Server που θέλω να φτιάξω? Τό ίδιο μηχάνημα ή άλλο?. Ποιά port έναι αυτή πού δεχεται τα πακέτα (η :80 πάντως είναι Listen αυτό τουλάχιστον το γνωρίζω)? default είναι η 80, εκτός αν καθορίσεις εσύ άλλη. To firewall ειναι προεγκατεστημένο(πανως έχω κατέβάσει τον firestarter και μου ανοιγει σε xwindow mode μετα απο δεκάδες sec!!! και δεν βρίσκει το sagem μου!!!)? Πάρε ένα router να βρείς την υγειά σου. Πώς θα ρύθμιζε κάποιος τον apache του για να αντιδρά στα εισερχόμενα πακέτα έτσι ώστε να δίνει(ο apache) δικαίωμα σε κάποιον άλλο να "δει" και να κατεβάσει αρχεία που του προσφέρονται? Γιατί το httpd.conf μου είναι κενό? Γιατί στον apache2 το αρχείο ρυθμίσεων είναι το apache2.conf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τό ίδιο μηχάνημα ή άλλο?. Για τον apache που τρέχει στο pc μου με IP την πρώτη αριστερά Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YanG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ρύθμισε τον apache σου, και με την IP που έχεις κάθε φορά θα φαίνεται απο internet. Αν θες κάτι μόνιμο (Δεν έχεις static IP έτσι?) ψαξε λίγο το dyndns.org. ΥΓ. Δώσε την ip να δούμε αν «φαίνεσαι» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 που δηλώνω την ΙΡ που έχω στο apache2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YanG Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν είπα εγώ για IP. Ρύθμισε τον apache σου,,(κόμα)καί θα μπορουν να σε δουν απο internet βάζοντας την IP. H dyndns για να έχεις σταθερό όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Φίλε Υανγκ.το έκανα αλλά δεν... Απο την άλλη εκανα ένα test στις πόρτες σε ενα site και όλες έιναι με την ένδειξη "closed" or "blocked" καμία open. Mήπως να επικοινωνούσα με οτενετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 @Chemical: Τι διανομή έχεις; Αν έχεις OteNET, τότε κατά 99% είναι μπλοκαρισμένη η 80 και την ανοίγεις από κάποιο control panel που έχει η OteNet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Mr apoikos Έχω Ubuntu feisty OteNet και δεν βρίσκω κάποιο "Control Panel" της ΟteNet(ίσως φταίει η ζέστη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Οκ ports are open! Αλλά πάλι δεν με βλέπει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YanG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ο apache τρεχει? Αν βάλεις στον firefox: 127.0.0.1 ή localhost σου βγάζει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι ο apache runs Στο apache2.conf δεν βρίσκω to DocumentRoot μήπως φταίει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι ο apache runs Στο apache2.conf όμως δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο με το παρακάτω δηλαδή ποιά τοποθεσία θα φαίνεται: ><Directory /var/www/> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride None Order allow,deny allow from all # Uncomment this directive is you want to see apache2's # default start page (in /apache2-default) when you go to / #RedirectMatch ^/$ /apache2-default/ </Directory> είναι λογικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YanG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Αν δεν έχεις πειράξει κάτι, θα έπρεπε να σου πετάει την default σελίδα: (it works) Για τις τοποθεσίες που λές, στον apache2 έχει αλλάξει η φιλοσοφία. Δες μέσα στο /etc/apache2 τους καταλόγους sites-avalaible και sites-enabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.