Προς το περιεχόμενο

7600GS Vs 7900GS Pia apo tis 2 ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως κατα τις 7 το πρωι(με το που κανουν τις "εργασιες συντηρησης του site") μπορεις να πετυχεις κανενα κομματι..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πωπω ρε άτοπε τι είναι αυτά που κανεις τώρα θες να με στήσεις όλο το βραδυ εδώ με το firefox+reload every extention και μόλις την δω να την χτυπήσω :mrgreen:

Δημοσ.

Το λεω γιατι σημερα το πρωι ειχε 3 διαθεσιμα διαφορετικα μοντελα 7900Gt,3 x1950pro,2 1950xtx και αλλα 2 7900gtx...

Το μεσημερι παλι δεν υπηρχε ουτε λεπι...

Δημοσ.

θα το τσεκάρω και αυτό ρε συ αν είναι έτσι και είμαι και λίγο κωλόφ@ρδος ίσος μου κάτσει η καλή :D

για καμια 7900Gt γιατί για X1950 δύσκολο με το τροφοδοτικό που έχω και ακόμα πιο δύσκολο να δώσω και αλλα φράγκα γκάι να πάρω και τροφοδοτικό :(

έτσι και μου κάτσει και εμενα παίζει να τσιμπήσω και Wblock με την μια να μπει και αυτή στο loop :D

θυμάσαι καθόλου τιμές για τις 7900 ?

Δημοσ.

7900gt με 256ραμ(δεν θυμαμαι μαρκα,αλλα 3 διαφορετικες πρεπει να ειχε...) καθως κ x1950pro 256 (gecube) στα 70ευρω

x1950pro 512 sapphire στα 90 ευρω.

x1950xtx 512 ddr3+7900gtx 512 στα 150 και x1950xtx ddr4 στα 180.

Για το τροφοδοτικο δεν πρεπει να σε απασχολει:

Eαν δωσεις 70 ευρω για καρτα γραφ,δηλ 50 ευρω λιγοτερο απο το budget σου,σκοτωσεις και το 400αρη enermax κανενα 30αρη (στην απολυτη ξεφτιλα!!!) πας αυτοματως εδω...

Υ.Γ Απο καταναλωσεις η 7900gt πρεπει να ειναι ελαχιστα πιο ενεργοβορα απο την x1950pro εαν δεν κανω λαθος...

Δημοσ.

ωραία αν βρω καμια 7900Gt θα την χτυπήσω τότε :D όσο για το τροφοδοτικό σκέφτομαι να αλλάξω ένα μια και καλή που να μπορεί να σηκώσει πολλά οποτε λέω να σκάσω λίγα αρκετά φράγκα εκεί για κανένα από 700W και πάνω να έχω αέρα και για αργότερα για ali κάρτα γραφικών πιο πεινασμένη και άλλο cpu αν και δεν το βλέπω νωρίς αλλα θα μείνει όπως και να έχει :D το πολύ πολύ να βγάλω και τα αλλα 2 που έχω στο συρτάρι και να τα τρέχω και τα 3 μαζί :mrgreen: μέχρι να πάρω άλλο

Δημοσ.

Δεν είναι κακή κάρτα, την έχω από τον Οκτώβριο και παίζει σχεδόν τα πάντα στα 1280Χ1024 με FSAA και aniso. Στις μόνες περιππτώσεις που ζορίστηκε άσχημα ήταν στο Dirt μέχρι τώρα, χωρίς να έχω δοκιμάσει τα Lost planet ή κάτι άλλο τόσο βαρύ. Κατά τα άλλα μια χαρά. Και παρά το παθητικό σύστημα ψύξης της,δεν έχει ζοριστεί ακόμη στο παραμικρό.

Δημοσ.

Ρε Vatos_locos, με το συμπάθειο αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που κάνεις! Φορτώνεις καινούριο PC συνέχεια με περιφερειακά και ακόμη κρατάς το παλιό Liberty; Και άντε, να πεις ότι οριακά σε καλυπτεί. Αλλά εσύ το έχεις ξεσκίσει το μηχάνημα στα κλόκια και στα Vmods!!!

Σαν κάτι τυπάδες που αλλάζουν μηχανές, βάζουν τούρμπο κλπ στο αμάξι τους, αλλά φρένα και αναρτήσεις ακόμη τις μανίσιες...

Δημοσ.
:D με το συμπάθιο δεν λες τίποτα πρέπει να τα ακούσω από κάποιον αλλα το θέμα είναι ότι δεν έχω λεφτά να πάρω και τροφοδοτικό τώρα πάντως το υπόσχομαι η επομενη αγορά είναι ένα galaxy 850 :D
Δημοσ.

λοιπόν μόλις έβαλα την κάρτα στο pc μου :D μπορώ να πω ότι κάνει λίγο θόρυβο το ανεμιστηράκι και δυστυχώς η κάρτα σφυράει σε 3D οποτε μάλλον το Vmod το ξεχνάω αν και θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή :mrgreen:

με ένα πρόχειρο oc είναι σταθερή σε 540/778 και αυτό από τον πινακα τις ινίδια δεν έχω βάλει ακόμα το ati tool :D με θερμοκρασίες 51 βαθμούς σε idle μου φαίνονται αρκετοί για αυτό σιγά σιγά θα μπει και αυτή στο H2O

και το τροφοδοτικό μου έχω αρχίσει να το αγαπάω ακόμα να παραπονεθεί :D τώρα πάω να τρέξω κανένα 3D Mark να δω τι λέει η κάρτα :D

τελικά το τροφοδοτικό παραπονέθηκε ( καιρός ήταν ) :D σε 3d μετά από 2 λεπτά τρώω επανεκκινήσεις :( άντε τώρα πρέπει να μαζευτούν λεφτά για άλλο τροφοδοτικό :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...