Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Εκπτώσεις

savvaskall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά.. η bulk συσκεασία σε σκληρο δίσκο από Πλαίσιο πως έρχεται με το ταχυδρομείο?

ρωτάω μη φάει κανένα γερο τράκο,κατα τη μεταφορα και έχουμε άμεση επιστροφή..και φτου και απ την αρχή..

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η δική μου εμπειρία, γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν με τα "εξαντλημένα" προϊόντα, είναι η εξής:

>Βλέπεις στο site το προϊόν που θέλεις

>σημειώνεις το κωδικό

>τηλεφωνείς στο πλησιέστερο κατάστημα αν είναι διαθέσιμο και κάνεις ΚΡΑΤΗΣΗ (μέσω του 800-11-12345 μπορείς να μάθεις και σε πια άλλα υπάρχει στοκ)

>αφήνεις στοιχεία και κανονίζεις για τη παραλαβή (όνομα πωλητή κλπ)

>τέλος πας και το αγοράζεις απλά και όμορφα...

Τα παραπάνω σε νορμάλ καταστάσεις βέβαια

Χθες έκανα μέσω ιντερνετ παραγγελία στις 4 περίπου και 2 ώρες αργότερα δεν μπορούσε να εκτελεστεί.

Σήμερα πρωί τηλεφώνησα, υπήρχε η κάρτα γραφικών που ήθελα την οποία και αγόρασα τελικά 90 Ε (Χ1950 PRO 512) δεν μπορούσε να την κρατήσει μέχρι το απόγευμα και έπρεπε να πάω από το κατάστημα άμεσα όπως και έκανα.Αν έβρισκα και το Μ/Β όλα θα ήταν τέλεια :)

Το είχα σκεφτεί αυτό πέρσι όταν έβγαζαν κατι 1900gt στα 169 ευρώ...έκλεισα από το ιντερνετ και μετά αφού είδα οτι δεν έπαιζε για παραγγελιες ονλαην (τότε το έγραφαν) πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν οτι είχε 2 πχ στο κατάστημα της μεταμόρφωσης, 3 στο ψυχικό και άλλη μια σε ένα άλλο...μετά από 30 λεπτά στο τηλέφωνο και μετά από άπειρα 'μισό λεπτό να σας συνδέσω' δεν κατάφερα να βρω τπτ και η μόνη απάντηση που λάμβανα ήταν 'δυστυχώς μόλις εξαντλήθηκε το προϊόν.' Έχω κάνει 3 παραγγελίες ον λαην απο πλαίσιο και μια τηλεφωνική αλλά καμία δεν αξιώθηκε να ολοκληρωθεί.... Από τότε ούτε που ξαναμπήκα στη σελίδα τους. Πάντως δεν λέω οτι οι προσφορές αυτές είναι ανύπαρκτες, απλά είναι πολύ λίγα τα κομμάτια και πολλοί αυτοι που τα μυρίζονται οπότε ζήσε γαδαρε να φας το Μάη τριφύλλι...

Δημοσ.

Φάγαμε άκυρο μάγκες για την κάρτα που σας είχα πει.. Ενώ έστειλαν mail να πας να την πάρεις κτλ...

Δημοσ.

de mporei na katigorisei kaneis to plaisio me tin ennoia oti evgale liga kommatia se prosfora. Exete skeftei oti stis periptoseis pou paizei prosfora tis perissoteres fores i timi polisis einai poli kato tou kostous ?

Apla se kamia periptosi de mporei na dikaiologithei i epivevaiosi pou stelnei oti kai kala to iliko iparxei kai i paraggelia tha oloklirothei. Deixnei asovarotita kai asynepeia. Outos i allos opos exei proeipothei, to plaisio me to sistima pou exei mporei ana pasa stigmi na tsekarei apothemata pantou.

Oso gia topics tou stil A karagkiozides sto plaisio, zito to eshop ktl , ntaksei ekei tha sas do otan xreiasteite rma.

Ego to xo ksanapei kai tha to ksanaleo: opou iparxei eggiisi plaisio kai einai esoteriko part pc psonizo apo plaisio, giati an exo provlima tou to forao kapelaki kai pairno kainourio to poli se mia mera. Mporei na nai 10-20 euro pio akrivo alla ksero oti de tha xalaso lefta se psixofarmaka. Opoudipote allou pou dinetai egkiisi antiprosopeias pigaino opou to vro pio ftina. To rma tha to katalavei kaneis mono OTAN EXEI KAEI apo eshop kai exei meinei ena mina xoris pc.

Mipos einai i proti fora pou diavazoume edo mesa gia apates online, kai gia apothemata pou eksantlithikan ksafnika kai gia lathi pou eginan sto site? H mipos exoun ginei mono sto plaisio ?

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά και τζάμπα παιδεύεστε με παραγγελίες, τηλέφωνα κλπ. Τις μεγάλες προσφορές, δηλαδή κάποιες κάρτες γραφικών και επεξεργαστές εντελώς σκοτωμένα τα έφαγαν οι υπάλληλοι του Πλαισίου και οι φίλοι/γνωστοί τους. Και εσείς το ίδιο θα κάνατε. Εγώ πχ που είχα άτομο μέσα στο Πλαίσιο θα είμουν χαζός αν δεν έπαιρνα κάποια πράγματα πριν σκάσουν μύτη οι προσφορές προς τα έξω.

Το κακό της όλης ιστορίας είναι οτι το Πλαίσιο δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στο φυλλάδιο ούτε στο site, οτι τα προιόντα είναι σε περιορισμένη ποσότητα. Το κάνανε επίτηδες για να μαζέψουν κόσμο στα καταστήματα. Και είναι πολλοί αυτοί που πήγαν για την προσφορά στο μυαλό τους αλλά έφυγαν με μια κάρτα γραφικών πολύ ακριβότερη.

Δημοσ.

Στο φυλλαδιο με τις εκπτωσεις το γραφει οτι οι τιμες ισχυουν μεχρι εξαντλησης αποθεματων .Αλλα τα κομματια ειναι ετσι κι αλλιως ελαχιστα και ειναι μονο για να γινει εφε .

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι το site είναι πάλι up και με μερικές από τις ίδιες προσφορές που είχαν εξαντληθεί το πρωί !!!

τώρα πως βρέθηκε νέο stock και από που αφού δεν υπήρχε τίποτα το πρωί ένας θεός ξέρει.θέλω να δω ποίες θα είναι οι δικαιολογίες πάλι αύριο.

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι το site είναι πάλι up και με μερικές από τις ίδιες προσφορές που είχαν εξαντληθεί το πρωί !!!

τώρα πως βρέθηκε νέο stock και από που αφού δεν υπήρχε τίποτα το πρωί ένας θεός ξέρει.θέλω να δω ποίες θα είναι οι δικαιολογίες πάλι αύριο.

nai pote pali prolavane kai ta ferane den katalaveno:evil:

etsi kanoun 2 meres ta idia.

emena mou akirosan paraggelia 190euro hdd/mobo meta apo mia mera.

exo skopo na ftikso pc aytes ti meres kai prin ligo ekana mia paraggelia ola ta parts peripou 700euro apo tis prosfores.

na do tora ti tha kanoun...tha ta vroune??

an me paroun aurio oti den exoun esto kai ena anemistiraki tha tin akiroso meta vevaia poy tha tous exo 1 ora sto tilefono kai tha tous koroidevo:twisted:opos kanoune autoi se olous edo.

Δημοσ.

Ανακοίνωση

Σήμερα στις 16:48 ακριβώς, από την ταράτσα του καταστήματος Μεταμόρφωσης.

Θα γίνει αλαρία λοταρία δυο τεμαχίων Asus P5W64 και ενός Pentium Core 2 Duo

6400 tray.

Προσοχή, από τη λοταρία αποκλείονται συγγενικά άτομα υπάλληλων του πλαισίου, μέχρι και εβδόμου βαθμού, καθώς επίσης και άτομα που κάποια στιγμή στο πρότερο έντιμο κατά τ' άλλα βίο τους φασώθηκαν με πρώην ή νυν υπάλληλο του πλαισίου και ιδιαίτερα φορτηγατζή.

Οι κανόνες, για όσους δεν θυμούνται, είναι απλοί. Στέλεχος του μάρκετινγκ της εταιρίας μας, παρουσία συμβολαιογράφου και ορκωτού λογιστή, θα πετάξει τα εν λόγο προϊόντα στο πλήθος.

Η τροχιά της ρίψης θα είναι εντελώς τυχαία.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν διακριτικά από τα παράθυρα του δευτέρου ορόφου, εκπρόσωποι της Asus και της Intel. Αυτό για να διασφαλιστεί πως τα προϊόντα θα είναι στις συσκευασίες τους και όχι σε απλές σακούλες.

Επίσης καθηγητές από τον Δημόκριτο και τη NASA έχουν επιληφθεί τη μη διακοπή της βαρύτητας κατά τη ρίψη. Κάτι που θα δυσαρεστούσε αφόρητα τους πελάτες μας.

Οι προσφορές συνεχίζονται.

Δημοσ.
Τη αίσχος είναι αυτό με το Πλαίσιο.

Με παίρνουν τώρα τηλέφωνο απο Αθήνα απο το πλαισιο και με λενε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει εχουν εξαντληθεί ενω με έχουν στείλει και email και την επιβεβαίωση σε .pdf από χθες

Και λεω μήπως θα ξανά φέρετε και λεει οχι τα προϊόντα αυτά πάνε για καταργήσει.(asus P5B deluxe & albatron 7900GX2)

Και τώρα εμένα με αφήνουν π**λι στο χέρι και αυτή ούτε συγνώμη δεν λένε.

Μια φορά είπα και εγω να κάνω αναβάθμιση και την αναβάλω απο τις μλκς του πλαισιου!!

Και μου το λένε αφού έχουν φύγει ολα τα καλά κομμάτια

ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

Πήγα και εγώ να κάνω παραγγελία On line αλλά μου λέει οτι στο site γίνονται εργασίες συντήρησεις και τέτοια. Με αυτά που διάβασα ακυρώνω εντελώς οτιδήποτε παραγγελία απο πλαίσιο. Κι εγώ για την asus p5b deluxe πήγαινα που είναι διαθέσιμη -και καλά- τώρα, ενώ στον φίλο παραπάνω είπαν ότι πάει για κατάργηση...μπουρδέτο που λένε και στην κέρκυρα!

Δημοσ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ! Πάμε να κάνουμε και μια ομαδική παραγγελία για να.. μάθουνε! :D

Oso gia topics tou stil A karagkiozides sto plaisio, zito to eshop ktl , ntaksei ekei tha sas do otan xreiasteite rma.

Ναι ε; Πόσα τιμολόγια από RMA από eshop θες για να πειστείς ότι είναι μια χαρά μαγαζί; Αρκούν 10; 15; Και όλα με courier δεν πήγα ΚΑΝ απο κει και ΌΛΑ αντικαταστάθηκαν! ΌΛΑ!

Πόσες φορές έχω δει ξεσφράγιστες συσκευασίες απο το Πλαίσιο... Τα ίδια να λέμε; Μνήμες, board, ακόμα και σκληροί!!!! Μια χαρά μαγαζί! Αει καλα....

Δημοσ.
Δηλαδή ρε φίλε εγώ που μένω και δουλεύω Νέα Μάκρη θα πρέπει να φύγω από την δουλειά να πάω σε Πλαίσιο για να προλάβω; Αυτό εννοείς; Ελπίζω όχι.

Αν ομως τυχόν εννοείς αυτό, να σου απαντήσω: Εχετε πάρει χαμπάρι ότι ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ; Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ πάντως δεν είμαι αργόσχολος να τρέχω στο πλαίσιο εργάσιμη μέρα οκ?

Αντε να δούμε πότε θα πει κανείς ότι στο Πλαίσιο είναι απατεώνες, καθαρά και ξάστερα!

Νομίζω πως δεν με κατάλαβες...

Δεν είπα να ΜΗΝ κάνεις on-line παραγγελίες.

Είπα να ΜΗΝ κάνεις on-line αγορές από ΠΛΑΙΣΙΟ!

Είμαι από επαρχία και αγοράζω από e-shop.gr εδώ και μια 10ετία.

Για ποιο ΠΛΑΙΣΙΟ μου λες;

Δημοσ.

Ναι ε; Πόσα τιμολόγια από RMA από eshop θες για να πειστείς ότι είναι μια χαρά μαγαζί; Αρκούν 10; 15; Και όλα με courier δεν πήγα ΚΑΝ απο κει και ΌΛΑ αντικαταστάθηκαν! ΌΛΑ!

Α ρε έλληνα με την... καραμέλα σου!

Αν αυτο που περιγράφεις εχει γίνει σε εσένα είσαι one of a kind φιλε μου γιατί όλοι οι άλλοι που γράφουν εδω μέσα έχουν αντίθετη άποψη!Μόνο παράπονα από το eshop.gr!

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=134825&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143743&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=139640&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152972&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161057&highlight=eshop

και πολλά άλλα βεβαια!!!

Ισως να μην είναι και τόσο καραμέλλα τελικα....

Δημοσ.
Αν αυτο που περιγράφεις εχει γίνει σε εσένα είσαι one of a kind φιλε μου γιατί όλοι οι άλλοι που γράφουν εδω μέσα έχουν αντίθετη άποψη!Μόνο παράπονα από το eshop.gr!

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=134825&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143743&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=139640&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152972&highlight=eshop

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161057&highlight=eshop

και πολλά άλλα βεβαια!!!

Ισως να μην είναι και τόσο καραμέλλα τελικα....

Two of a kind actually :) Βασικά ούτε εγώ είχα πρόβλημα με αρκετά πράγματα από εκεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...