Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Εκπτώσεις

savvaskall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ 100%.

Αυτές οι τακτικές (μεταξύ άλλων) είναι οι γνωστές "βρωμιές" του Πλαισιου. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Φαίνεται ότι όμως η πλειοψηφία του "τυπικό έλληνο αγκοραστή" (σωστά το έχω γράψει) δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Πλάισιο, intel, chieftec και ξερό ψωμί.

Ε αν πώ ότι το Πλάισιο έχει βρει κατάλληλο κοινό και κάνει ότι κάνει, θα είμαι κακός;

Εδώ πέρα τις προσφορές τις παίρνουν οι "απο μέσα" και μετά τα πουλάνε λιανική σε διάφορα site με μεταχειρισμένα. Τι να λέμε... Ποιος προστατεύει τον αγοραστή από το κάθε λαμόγιο; Κανείς; Μα μην το ξαναπείτε αυτό!

"Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"....και έτσι θα διαβάζουμε συνεχεια τα ίδια όταν "κάποιοι" δεν βάζουν μυαλό,γιατί αν γινόταν αυτό και έκοβαν οι πωλήσεις,θα έβλεπες το κάθε Πλαισιο ή συμορφώνεται ή κλείνει:mrgreen:

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι πως ξερετε ρε παιδια αν οντως δεν εξαντληθηκαν? Δε νομιζω οτι το πλαισιο εχει αναγκη να κανει τετοια μικροκομπινα αφου ο τζιρος του ειναι δισεκατομμυρια...

Γιατι συμπληρωνετε online φορμες και περιμενετε να σας παρουν τηλέφωνο?

Παρτε εσεις τηλεφωνο και κανονιστε να τα φερουν σπιτι σας την αλλη μερα, απο 45 και πανω ειναι δωρεαν η μεταφορα. Ετσι κανω κι εγω και δεν προλαβαινει να εξαντληθει αυτο που θελω...

EDIT Με προλαβε ο φρου-φρου (κι αρωματα) απο πανω...Ελπιζω να μη νομισει κανεις οτι ειμασταν συννενοημενοι!

O φρου-φρου άσχετε george είναι το όνομα του αγαπημένου μου cartoon όπως και πολλών άλλων στην ηλικία μου. Tου μικρού κοκκινομάλη που παιζόταν στην δεκαετία του 80 στην Ελληνική Τηλεόραση. Κομένη η πλακίτσα με frou-frou και αρώματα λοιπόν που πετάς χωρίς να γνωρίζεις κάθε φορά.

Δημοσ.
Τι περιμένατε από εκπτώσεις και on-line κιόλας;

Υπάρχουν πάντως πολλοί που επωφελήθηκαν από τις εκπτώσεις. Οι πρώτοι πρώτοι και αυτοί που έσπευσαν στο κοντινότερο Πλαίσιο να τα αγοράσουν πρίν εξαντληθούν.

Εγώ το Πλαίσιο του βγάζω το καπέλο για τις προσφορές του και γενικά για την αξιοπιστία του και το ass που παρέχει.

Όσοι δεν προλάβαν και ξενέρωσαν πιστεύω ότι βγάζουν το κόμπλεξ και την κακία τους τώρα, και βγάζουν δικαιολογίες για τρικ και διαφημιστικά κόλπα του Πλαισίου.

Το Πλαίσιο δεν κάνει τέτοια τερτίπια μικρών εταιρειών γιατί πολύ απλά δεν τα έχει ανάγκη. Είναι ο γίγαντας των καταστημάτων Πληροφορικής στην Ελλάδα με διαφορά από τον δεύτερο.

Αφού εξαντλήθηκαν τι να κάνουν να γεννήσουν και άλλα προιόντα, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, έγινε τρελός χαμός και κάτι φιλαράκια μου τρέξαν στο Πλαίσιο της Σαλόνικα να προλάβουν να πάρουν φτηνά.

End of Story.

Αν μπορεί ο γίγαντας της πληροφορικής, επειδή είναι γίγαντας όχι τπτ άλλο, καλό θα ήταν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να ανανεώνει το site του παραπάνω από μία φορά την ημέρα :rolleyes:

Αν δε θέλει φυσικά να δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις. Και στο κάτω κάτω αν έχεις 10 κομμάτια, και ξέρεις ότι τα 9 θα πάνε σε δικούς σου, τι την βγάζεις online την ρημάδα την προσφορά, και δεν την αφήνεις μόνο στα καταστήματα;

Και πίστεψε με δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ και καμία κακία. Απλως έχει παραγίνει εδώ στην Ελλάδα η κοροιδία απέναντι στον καταναλωτή.

Δημοσ.
Στα @@ρχ^δ!@ μου τη λεμε αυτη στο πλαισιο εμείς τώρα τη μπορούμε να κάνουμε?

Εχω και τα email και την επιβεβαίωση παραγγελίας..

τωρα φιλε τιποτα,μαλλον πως εχουνε τελιωση ολα..

παντως δεν καταλαβενω κατι.?

εχθες το μεσημερη ειδα της προσφορες στο σαιτ και κατα της 4-00 εκανα τηλεφωνικη παραγγελια.στης 8-00 δεν υπηρχε τιποτα,τα ειχαν βγαλη και απο το σαιτ.

σημερα 9-00 το πρωι ηταν το σαιτ ξανα γεματο με προσφορες!!!!

και πριν λιγο με πηρανε οτι δεν υπαρχουν διαθεσημα τα πραματα που παραγγηλα!!!!

καλα ρε οι που@@@δες κοροιδευουν που να φαληρησουνε!

Δημοσ.
Αν μπορεί ο γίγαντας της πληροφορικής, επειδή είναι γίγαντας όχι τπτ άλλο, καλό θα ήταν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να ανανεώνει το site του παραπάνω από μία φορά την ημέρα :rolleyes:

Αν δε θέλει φυσικά να δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις. Και στο κάτω κάτω αν έχεις 10 κομμάτια, και ξέρεις ότι τα 9 θα πάνε σε δικούς σου, τι την βγάζεις online την ρημάδα την προσφορά, και δεν την αφήνεις μόνο στα καταστήματα;

Και πίστεψε με δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ και καμία κακία. Απλως έχει παραγίνει εδώ στην Ελλάδα η κοροιδία απέναντι στον καταναλωτή.

σωστος ο παιχτης.

Δημοσ.

Ε αφού δεν πετάγεστε και εσείς μια βόλτα από το Πλαίσιο να προλάβετε να αγοράσετε ότι έχει μείνει απόθεμα καλά να πάθετε.

Θέλετε και εκπτώσεις και προσφορές το θέλετε και στο καναπέ σας. Οι προσφορές δεν ήταν μόνο για παραγγελίες απο το internet. Ήταν και για το κατάστημα.

Τα κορόιδα την πατήσαν. Οι έξυπνοι τρέξαν και αγόρασαν από το κατάστημα. Απλά ήταν τα πράματα. Κάντε καμιά βόλτα σε κανένα Πλαίσιο να δείτε τι γίνεται μέσα. Άντε και άλλη φορά να προσέχετε.

Δημοσ.

Αγαπητέ activex έχεις λάθος. Οι προσφορές γίνονται (ή πρέπει να γίνονται) με τον εξής απλό τρόπο. Βάζεις στα καταστήματα σου ένα στοκ. Και ένα άλλο στοκ το δεσμεύεις για πώληση μέσω Ιντερνετ. Οπότε, όποιος μπαίνει στο κατάστημα ψωνίζει και όταν τελειώσει το εκεί στοκ, του το λένε. Το ίδιο και στο Internet. Ψωνίζεις online και το online σύστημα πώλησεων είναι απευθείας συνδεδεμένο με το στοκ αποθήκης και δεσμεύει κομμάτια ανάλογα την παραγγελία. Μόλις εξαντλήθει η αποθήκη (δηλαδή όλα τα κομμάτια έχουν δεσμευθεί) το online σύστημα σου βγάζει "out of stock". Το Πλαίσιο έχει σύστημα μηχανοργάνωσης SAP, το οποίο όλα αυτά τα διαθέτει ως modules. Στην πράξη όμως δεν έκαναν τίποτε από όλα αυτά. Είχαν ένα μικρό στοκ, είχαν τυπώσει καταλόγους με τιμές έκπτωσης από την προηγούμενη εβδομάδα, τα έβγαλαν όλα αυτά (προσφορές) και online και στα καταστήματα χωρίς καμμία διασύνδεση μεταξύ τους και το αποτέλεσμα μπάχαλο. Εγώ πήγα σήμερα να αγοράσω RAM και έγινε το εξής χαριτωμένο

1. πάω στον πωλητή, μου γράφει την παραγγελία, πάω ταμείο και πληρώνω.

2. Επιστρέφοντας στον πωλητή να παραλάβω, πέφτει το μάτι μου στο φυλλάδιο εκπτώσεων. Το παίρνω να χαζέψω μήπως έχει κάτι που με ενδιαφέρει και βλέπω τις μνήμες που μόλις αγόρασα να τις αναγράφει 30 ευρώ κάτω.

3. Πάω στον πωλητή και ζητώ εξηγήσεις. Προς τιμήν του, μου λέει επιτόπου, "σας κάνω αλλαγή τιμής, δεν το ήξερα" (δεν τον αδικώ καθώς ο ανθρώπος την αρχική τιμή την είχε βγάλει από το σύστημα μηχανογράφησης, δεν μπορούσε δηλαδή να μου δώσει κι άλλη αρχικά).

4. Πάω ταμείο, ακυρώνεται το τιμολόγιο το αρχικό, και μου βγάζουν νέο το οποίο όμως γράφει ¨ΑΛΛΗ τιμή! Δηλαδή είχα πλεόν στα χέρια μου 3 τιμές. Την αρχική (ακριβή), την φθηνή (καταλόγου εκπτώσεων) και μια ενδιάμεση (με το νέο τιμολόγιο).

5. Ξαναζητάω νέο τιμολόγιο και λέω στο ταμείο "δεν φεύγω αν δεν μου δώσετε τιμολόγιο που να γράφει ακριβώς τις τιμές τιμοκαταλόγου εκπτώσεων". Το πήρα και έφυγα.

Σημειώνω ότι όλοι οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι και πρόθυμοι, και ήταν φανερό πως πάλευαν με το μηχανογραφικό τους σύστημα να βγάλουν άκρη. Εγώ όμως τι φταίω;

Δημοσ.

Φίλε Candyman, γιά μιά ακόμη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Καλά είπε κι ο Garry "φωνή βοώντος εν τη ερήμω", να συμπληρώσω : "ο νοών νοήτω"...

Δημοσ.
εγω καταλαβα οτι ειναι ο γιγαντας της πουστιας και με διαφορα απο τον δευτερο.

αντε ρε οι κου@@λες που κοροιδευουν τον κοσμο,αντε να πανα πνηγουνε.

Ε-SHOP και ξανα Ε-SHOP!

Τέτοιες δηλώσεις μου θυμίζουν τη διαφήμιση του "Πάμε στοίχημα": "Ελα αγόρι μου, τι παιχταράς είσαι εσύ.... Ουυυ ρε παλτό, δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου"...

Λίγες γραμμές πιο κάτω υπάρχει τόπικ για το πόσο εκπληκτικό είναι το πλαίσιο και ένα άλλο για το πόσο αισχρό είναι το e-shop!

joker9 μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ας μην υπερβάλουμε απο μία κακή κίνηση! Κ εμένα με τσάντισαν, αλλά επιχειρηματίες είναι, τι περιμέναμε να κάνουν δηλαδή...

Αλλες φορές το πλαίσιο είναι καλό κ άλλες το (κάθε) e-shop... It's just business...

Δημοσ.

Τα περισσότερο προϊόντα που είναι σε "έκπτωση" στο Πλαίσιο τα βρήκα και αλλού φθηνότερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Sony Vaio ar21m που με την έκπτωση έχει 1650? και αλλού το βρήκα με 1500....

Δημοσ.
Ε αφού δεν πετάγεστε και εσείς μια βόλτα από το Πλαίσιο να προλάβετε να αγοράσετε ότι έχει μείνει απόθεμα καλά να πάθετε.

Θέλετε και εκπτώσεις και προσφορές το θέλετε και στο καναπέ σας. Οι προσφορές δεν ήταν μόνο για παραγγελίες απο το internet. Ήταν και για το κατάστημα.

Τα κορόιδα την πατήσαν. Οι έξυπνοι τρέξαν και αγόρασαν από το κατάστημα. Απλά ήταν τα πράματα. Κάντε καμιά βόλτα σε κανένα Πλαίσιο να δείτε τι γίνεται μέσα. Άντε και άλλη φορά να προσέχετε.

δλδ ρε frou-frou τη πεταγεσε εσυ και λες μα@@ες?

οταν περνεις τηλεφωνο για παραγγελια ο πωλητης ξερει αν υπαρχουν στη καβατζα πραματα και οχι να λεει εχω και μετα απο 1 μερα και με επιβαιβεωση της παραγγελιας οτι ειναι ολα καλα,να λεει δεν εχω.

βλεπε τη λεμε και μετα θα πεταγεσαι.

Δημοσ.
Τα περισσότερο προϊόντα που είναι σε "έκπτωση" στο Πλαίσιο τα βρήκα και αλλού φθηνότερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Sony Vaio ar21m που με την έκπτωση έχει 1650? και αλλού το βρήκα με 1500....

Επειδη αυτοι βαζουν κατι σε εκπτωση δε σημαινει οτι ειναι φτηνοτερο απο οπουδηποτε αλλου!

Μη ξεχναμε οτι το πλαισιο ειναι ακριβο.

Δημοσ.

Δεν μιλάω με άτομα του επιπέδου σου.

Μάθε να μιλάς όμορφα και να γράφεις σωστά ελληνικά βρε άσχετε που έχεις βγάλει το κομπλεξ σου με το κατάστημα.

Και επαναλαμβάνω τα τσακαλάκια σε αυτές τις περιπτώσεις τρέξαν στο κατάστημα να παραλάβουν ότι είχε απομείνει σε stock με μεγάλη έκπτωση.

Δημοσ.
Τέτοιες δηλώσεις μου θυμίζουν τη διαφήμιση του "Πάμε στοίχημα": "Ελα αγόρι μου, τι παιχταράς είσαι εσύ.... Ουυυ ρε παλτό, δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου"...

Λίγες γραμμές πιο κάτω υπάρχει τόπικ για το πόσο εκπληκτικό είναι το πλαίσιο και ένα άλλο για το πόσο αισχρό είναι το e-shop!

joker9 μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ας μην υπερβάλουμε απο μία κακή κίνηση! Κ εμένα με τσάντισαν, αλλά επιχειρηματίες είναι, τι περιμέναμε να κάνουν δηλαδή...

Αλλες φορές το πλαίσιο είναι καλό κ άλλες το (κάθε) e-shop... It's just business...

ελα μωρε ενταξει μα@@ες ειναι δεν τρελενωμε κιολας..

απλα εμεις στη Κρητη κραταμε το λογο μας και αυτα δεν μου αρεσουν.

μου την εσπασαν με αυτο που κανανε,οχι μονο σε μενα αλλα σε παρα πολλα παιδια απο εδω μεσα.

τελως παντων ετσι και αλλιως εγω θα σκασω περιπου 900ευρο για πισι σε μερικες μερες,εε θα γλυτωνα κατι ντης.

να μου πης τι 900 τι 800?θα τα παρω απο e-shop και τελοοοοος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...