Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Εκπτώσεις

savvaskall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ 100%.

Αυτές οι τακτικές (μεταξύ άλλων) είναι οι γνωστές "βρωμιές" του Πλαισιου. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Φαίνεται ότι όμως η πλειοψηφία του "τυπικό έλληνο αγκοραστή" (σωστά το έχω γράψει) δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Πλάισιο, intel, chieftec και ξερό ψωμί.

Ε αν πώ ότι το Πλάισιο έχει βρει κατάλληλο κοινό και κάνει ότι κάνει, θα είμαι κακός;

Εδώ πέρα τις προσφορές τις παίρνουν οι "απο μέσα" και μετά τα πουλάνε λιανική σε διάφορα site με μεταχειρισμένα. Τι να λέμε... Ποιος προστατεύει τον αγοραστή από το κάθε λαμόγιο; Κανείς; Μα μην το ξαναπείτε αυτό!

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι με το Πλαίσιο προσωπικά,έτυχε να είναι αυτό , αύριο θα είναι κάποιο άλλο,μεθαύριο κάποιο άλλο...

Και την λύση δεν ξαναψωνίζω δεν την δέχομαι γιατί είναι σαν να κάνεις την πάπια για ένα βιασμό που έγινε μπροστά σου...Το δικό μας βιασμό.

Και εγώ και εσύ και άλλοι που μουρμουράμε θα ξαναψωνίσουμε το θέμα είναι ότι κάποιος τκ εων ανω πρέπει να τους τρίξει τα δόντια να καταλάβουν πολύ οτι δεν είμαστε ηλίθια παιδάκια...

Δεν νομίζω αντίστοιχες ενέργειες να γίνονται έτσι στο εξωτερικό μόνο εδω στην χώρα της αρπαχτής και λαμογιάς γίνονται.

Πραγματικά το χάρηκα που εξαιτίας των forum ξυπνησε ο ΕΕΕΤ και έβαλε διαδικασίες για το μπάχαλο ADSL συνδέσεων.Αν δεν φωνάζαμε ολοι,αν δεν κάναμε κάτι θα γίνονταν κάτι?

Δημοσ.

απ΄ότι φάνηκε το πλαίσιο βρήκε τρόπο να κάνει στην πλάτη μας την καλύτερη διαφήμιση..εγώ είχα παραγγείλει μία κάρτα γραφικών, μία κάρτα τηλεόρασης και έναν σκληρό δίσκο και με πήραν τηλ σήμερα να μου πουν ότι ο σκληρός έχει εξαντληθεί και ότι αν θέλω τα άλλα υπάρχουν, αλλά χωρίς κουτιά, γιατί λέει είναι από τη συναρμολόγηση :???:

όλα αυτά ενώ είχα κάνει την παραγγελία από το πρωί, και τα πράγματα ήταν στο site μέχρι το απόγευμα..

Δημοσ.

Το ίδιο και εδώ με τους δίσκους, παράγγειλα 2, με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν οτι δεν είναι διαθέσιμο το προιόν...

Δημοσ.

ειλικρινά θέλω να δω αν τελικά υπήρχε άτομο που κατάφερε να πάρει έναν από τους 2 σκληρούς που είχαν σε έκπτωση..είμαι πολύ περίεργος :twisted:

Δημοσ.

Τη αίσχος είναι αυτό με το Πλαίσιο.

Με παίρνουν τώρα τηλέφωνο απο Αθήνα απο το πλαισιο και με λενε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει εχουν εξαντληθεί ενω με έχουν στείλει και email και την επιβεβαίωση σε .pdf από χθες

Και λεω μήπως θα ξανά φέρετε και λεει οχι τα προϊόντα αυτά πάνε για καταργήσει.(asus P5B deluxe & albatron 7900GX2)

Και τώρα εμένα με αφήνουν π**λι στο χέρι και αυτή ούτε συγνώμη δεν λένε.

Μια φορά είπα και εγω να κάνω αναβάθμιση και την αναβάλω απο τις μλκς του πλαισιου!!

Και μου το λένε αφού έχουν φύγει ολα τα καλά κομμάτια

ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

Δημοσ.

paidia to thema einai ligo dikopo maxeri..gia mena den eprepe na anakinothoun online sto site oi prosfores. giati poli apla perimene kosmos oura ekso apo to katastima kai ta roufouse ola!

gia na isxioun oi prosfores tha eprepe enas na kathete na metraei to apothema kai na enimeroni auton pou enimeroni to site me tis prosfores meso tilefonou (!) me tesera xeria tha eprepe na programatizi-enimeroni o antropos...auta den ginonte. otan apo tin stigmi tis prosforas se 1-2 ores eksantlounte ola...ti kratisi na prolabi na sou kani o allos..

pragmatika den eprepe kan na tis emfanisoun dimosia. opoioi pelates einai ekeini tin ora ekei mono auth as hkseran ti paizi (me filadia) einai faneri koroidia alios.

oso gia kapies fake prosfores..auto kai an bgazi mati!

Δημοσ.

Τα ιδια έπαθα και εγώ.

Εξαντλήθηκε το προιόν....

Μας δουλεύεις ρε, καραμήτρο.

Η "διαφημηση" αυτή να δείτε που θα τους γίνει μπούμεργκ.

Δημοσ.
απ΄ότι φάνηκε το πλαίσιο βρήκε τρόπο να κάνει στην πλάτη μας την καλύτερη διαφήμιση..εγώ είχα παραγγείλει μία κάρτα γραφικών, μία κάρτα τηλεόρασης και έναν σκληρό δίσκο και με πήραν τηλ σήμερα να μου πουν ότι ο σκληρός έχει εξαντληθεί και ότι αν θέλω τα άλλα υπάρχουν, αλλά χωρίς κουτιά, γιατί λέει είναι από τη συναρμολόγηση :???:

όλα αυτά ενώ είχα κάνει την παραγγελία από το πρωί, και τα πράγματα ήταν στο site μέχρι το απόγευμα..

εγω εκανα εχθες το μασημερη τηλεφωνικη παραγγελια 1 GPU και 1 MOBO,μου ειπε ο υπαλληλος οτι ολα καλα και υπαρχουν διαθεσημα και τα δυο.μαλιστα μου στηλανε και πιο αργα 2 sms οτι θα παραλαβω τα πραγματα στης 18/7/2007....

σημερα πριν 10 λεπτα με πηρανε οτι ΔΕΝ υπαρχουν και οτι εγινε καπιο λαθος...

αρχησα να ψελνω εγω και μου λεγανε κατι δικαιολογιες οτι πολλα απο αυτα ηταν ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΕΝΑ και ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ και δεν θα τα πουλησουνε καν...

τα μου@@κια τα κρατανε για παρτυ τους η για γνωστους τους.

καλα εκανα και επερνα παντα απο το E-SHOP.

Δημοσ.

Τι περιμένατε από εκπτώσεις και on-line κιόλας;

Υπάρχουν πάντως πολλοί που επωφελήθηκαν από τις εκπτώσεις. Οι πρώτοι πρώτοι και αυτοί που έσπευσαν στο κοντινότερο Πλαίσιο να τα αγοράσουν πρίν εξαντληθούν.

Εγώ το Πλαίσιο του βγάζω το καπέλο για τις προσφορές του και γενικά για την αξιοπιστία του και το ass που παρέχει.

Όσοι δεν προλάβαν και ξενέρωσαν πιστεύω ότι βγάζουν το κόμπλεξ και την κακία τους τώρα, και βγάζουν δικαιολογίες για τρικ και διαφημιστικά κόλπα του Πλαισίου.

Το Πλαίσιο δεν κάνει τέτοια τερτίπια μικρών εταιρειών γιατί πολύ απλά δεν τα έχει ανάγκη. Είναι ο γίγαντας των καταστημάτων Πληροφορικής στην Ελλάδα με διαφορά από τον δεύτερο.

Αφού εξαντλήθηκαν τι να κάνουν να γεννήσουν και άλλα προιόντα, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, έγινε τρελός χαμός και κάτι φιλαράκια μου τρέξαν στο Πλαίσιο της Σαλόνικα να προλάβουν να πάρουν φτηνά.

End of Story.

Δημοσ.

Kαι πως ξερετε ρε παιδια αν οντως δεν εξαντληθηκαν? Δε νομιζω οτι το πλαισιο εχει αναγκη να κανει τετοια μικροκομπινα αφου ο τζιρος του ειναι δισεκατομμυρια...

Γιατι συμπληρωνετε online φορμες και περιμενετε να σας παρουν τηλέφωνο?

Παρτε εσεις τηλεφωνο και κανονιστε να τα φερουν σπιτι σας την αλλη μερα, απο 45 και πανω ειναι δωρεαν η μεταφορα. Ετσι κανω κι εγω και δεν προλαβαινει να εξαντληθει αυτο που θελω...

EDIT Με προλαβε ο φρου-φρου (κι αρωματα) απο πανω...Ελπιζω να μη νομισει κανεις οτι ειμασταν συννενοημενοι!

Δημοσ.
Kαι πως ξερετε ρε παιδια αν οντως δεν εξαντληθηκαν? Δε νομιζω οτι το πλαισιο εχει αναγκη να κανει τετοια μικροκομπινα αφου ο τζιρος του ειναι δισεκατομμυρια...

Γιατι συμπληρωνετε online φορμες και περιμενετε να σας παρουν τηλέφωνο?

Παρτε εσεις τηλεφωνο και κανονιστε να τα φερουν σπιτι σας την αλλη μερα, απο 45? και πανω ειναι δωρεαν η μεταφορα. Ετσι κανω κι εγω και δεν προλαβαινει να εξαντληθει αυτο που θελω...

αστα και εγω απο τηλεφωνο εκανα παραγγελια και την εφαγα

Δημοσ.

Στα @@ρχ^δ!@ μου τη λεμε αυτη στο πλαισιο εμείς τώρα τη μπορούμε να κάνουμε?

Εχω και τα email και την επιβεβαίωση παραγγελίας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...