FoXfOxFoX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 απλα ή θα βρικαν καποια εχτρα κομματια, ή το πιθανοτερο... καποιοι τελικα να μη πηγαν απο τα καταστηματα να τα παραλαβουν... οποτε ξαναβγαινουν στο σφυρι...
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 παιδιά μην γελιέστε...ουτε οι υπάλληλοι των καταστημάτων δεν πρόλαβαν τις προσφορές....
random Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ...το βλέπουμε... spock, δεν πιστευω οτι ειναι οι ίδιοι. ελπιζω να τελειωσει εδώ.
Candyman® Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τα ίδια. Το πρωϊ τα βάζουν, το απόγευμα τα βγάζουν. Εχουνε στοκ; Για ρωτήστε τους τηλεφωνικώς! Γιατί στο site ήδη οι καλές προσφορές φύγανε πάλι.. Σας τα είπαααα!!!
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Candyman an thes kati stisou ekso apo to katastima kai an prolabis! edw milame oti ta bgazoun se ligotero apo ora (!) online agora ksexna to...
Candyman® Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τα ξέρω αρχηγέ... Αλλωστε τα έχω πει πιο πριν... Όποιος πρόλαβε τον κύριον είδα.. Αν είχα φράγκα πάντως θα τις είχα τις δύο 7900gt, το "μέσον" στο Πλαίσιο το έχω..!
isspro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 22 me 23/7 q6600 apo 475? --> 290!!!! osoi pistoi proselthoun.... apo tin alli oi vga exoun pesei ligo se sxesi me tous cpu imo... 10 me 20 euro kaitw se sxesei me 50 kai bale oi alloi
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 22 me 23/7 q6600 apo 475? --> 290!!!! osoi pistoi proselthoun.... iapo tin alli oi vga exoun pesei ligo se sxesi me tous cpu imo... 10 me 20 euro kaitw se sxesei me 50 kai bale oi alloi tora pos ta 266$ ta metafrazoun se 290E einai aporias aksio..(eisotimia?) atimi esxrotimia!
Candyman® Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 apo tin alli oi vga exoun pesei ligo se sxesi me tous cpu imo... 10 me 20 euro kaitw se sxesei me 50 kai bale oi alloi Δεν συμφωνώ. Με 90 ευρώ την 7950gt που την δίνανε ήταν τεράστα διαφορά κόστους. Κανονικά κοστίζει 200+ ευρώ. http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=7950 Επίσης με 70 ευρώ την 7900gt δεν νομίζω ότι χάλαγε κανέναν μια και η εν λόγω κάρτα κοστίζει περί τα 190-200 ευρώ! Πάω στοίχημα ότι από αυριο θα γεμίσει το emarket με καλοθελητές που θα πουλάνε 7900gt & 7950gt "στο κουτί τους αχρησιμοποιήτες και με εγγύηση στην.. εξωφρενικά "χαμηλή" τιμή των 180 ευρώ"! Α ρε ελλάντα...
isspro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 paw paso. padws apo kalothelites allo tipota!!!! Candyman® na se rwtisw, o Opteron 165 dual core sou exei bgei kalos? kai gia trofodotiko lew na parw to diko sou se 850ari... gia pes
Candyman® Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 To Οπτερόνι σκίζει! Και αν και έχει πυρήνες στα 1.8 "μόνο" πάει αέρα πατέρα! Όσο για το Toughpower, πάρτο ασυζητιτί. Μακράν η καλύτερη επιλογή στα λεφτά του, εξαιρετικής ποιότητας components, αθόρυβο, τρομερό ripple control, απίστευτο efficiency (85%), μεγιστό output στο 99% επί του ονομαστικού φορτίου, παραμένει δροσερό ακόμα και σε full load, έχει άριστες κριτικές από διάφορα sites και κυρίως από johnguru, και ανταγωνιστικότατη τιμή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
isspro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 lew na to xtipisw aneleita tin alli ebdomada. sta 137e einai. den einai k asxima.... alla sta kyvika tou exoun koda sta 200... thx dude ;-)
nasmania Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν και είδα και άλλα Posts για την γνωστή κοροίδία των δήθεν προσφορών, να μαρτυρήσω και εγώ την εμπειρία μου που σκέφτομαι να κοινοποιήσω και σε κάνενα φορέα προστασίας καταναλωτή γιατί το κακό έχει παραγίνει να μας κοροιδεύουνε. Χτες μέσω web βρίσκω διαθέσιμα,ενα motherboard,μια cpu και ενα dvdr που ήταν σε κανονική τιμή αγοράς.Συμπληρώνω την φόρμα παραγγελίας,δίνω την πιστωτική μου κάρτα και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για την διεκπαιρέωση της παραγγελίας. Σήμερα το πρωί με παίρνει τηλέφωνο μια υπάλληλος να μου πει οτι έχουν εξαντληθεί όλα και δεν μπορούν να παραδοθούν και αν θέλω να αγοράσω κάτι άλλο. Η απλή μου λογική για την λειτουργία των eshops λέει οτι μπαίνεις,κοιτάς ένα status είδους και αν υπάρχει διαθέσιμο,αφαιρεί απο το διαθέσιμο στοκ , χρεώνει το ποσό την κάρτα σου,παραλαμβάνεις και όλα καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παραγγέλνεις κάτι (δέσμευση και απο τον καταναλωτή και τον αγοραστή) και να σου λένε μετά δεν υπάρχει ή οτι η ενημέρωση αποθεμάτων γίνεται ανα 24 ώρες !! Τι σοι on line σύστημα είναι πάλι αυτό ? Αν το πλαίσιο και κάθε πλαίσιο δεν μπορεί να διαχειριστεί τα αποθέματα του ας πάρει μια ντουντούκα και ας κάνει happy hours που θα ανακοινώνει προσφορές μέσα στο κατάστημα και όποιος προλάβει... Αυτό όμως λέγεται κοροίδια για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς Μπαίνοντας αργότερα φυσικά οι προσφορές είχαν εξαφανιστεί.. Πράγμα που θεωρώ οτι σημαίνει οταν παράγγειλα υπήρχαν Υ.Γ. α)Δούλευα πολύ παλιότερα σε κατάστημα πληροφορικής και κάποια χρονική στιγμή είχε βγει μια προσφορά με αφίσα έξω απο το κατάστημα που είχαν ξεχάσει να γράψουν οτι δεν περιείχε ΦΠΑ (Τότε που όλες οι τιμές στα computeroμαγαζα ήταν χωρίς ΦΠΑ) Σας πληροφορώ οτι ήρθε άνθρωπος και το αγόρασε στην τιμή αφίσας απειλώντας οτι θα ειδοποιήσει το ΙΝΚΑ για παραπλανητική διαφήμιση.Πήραν τηλ. στα κεντρικά και το πήρε και έφυγε κύριος. β)Οποιος έχει ιδέα που μπορώ να αποτανθώ για να διαμαρτυρηθώ ή θέλει να συμμετέχει ας μου στείλει P.M. Βαρέθηκα το δούλεμα της κάθε εταιρίας , κάποια στιγμή πρέπει να μείνουν οι επαγγελματίες !
rodos123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ακριβως τα ιδια εκαναν και σε μενα φιλε μου. Με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο επεγεργαστης και η καρτα γραφικων δεν ειναι διαθεσιμα και εαν ηθελα να επαιρνα καποια αλλα. Φυσικα ακυρωσα ολη την παραγγελια! Απο τωρα και στο εξης ΜΟΝΟ e-shop!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.