Bougas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 h logiki tou ellhna! sorry kiola re BOUGAS alla ama kani o kathenas san esena tote kai olo to xrono na yparxoun teties prosfores pali ta rafia adia tha einai!esi palikari mou den "prolabes"! esi ekanes dou kanoniko! akou ti leei o palikaros...edw gelame reeeeeeeeeeee δεν εκανα ντου,απλα γνωριζω 2-3 φορτηγαντζηδες του πλαισιου και με βολεψαν καπως θα ελεγα. αυτο το ηξερα λιγεσ μερες πριν.ολα ξεκινησαν απο το εμπορικο the mall athens,οπου βαση συμφωνιας,ολα τα καταστηματα υποχρεουνται να κανουν εκπτωσεις στον κοσμο.το πλαισιο διαλεξε αυτου του ιδους την προσφορα. οι επεξεργαστες,δεν ειναι για την παρτι μου,και ουτε θα τους πουλησω 300 ευρω για να βγαλω φραγκα.απλα τους πηρα για να βολεψω 2-3 φιλαρακια.και θα τους δωσω κανονικα 170 ευρω.
activex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 kapos dikeologite to prama ...oxi oti tha se pareksigousa (an kai me tin proti matia xtipise kapos asxhma asxeta an egw den hthela kati auth tin pediodo) giati sto kato kato se auto to simio mas feran edw sto ellada... ok peace
Droidlock Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Το θεμα ειναι οσοι ξερετε να αναφερεται στα ατομα του forum εαν τις επομενες ημερες θα υπαρχουν παρομιες προσφορες και οχι μονο απο το πλαισιο.
Bougas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Το θεμα ειναι οσοι ξερετε να αναφερεται στα ατομα του forum εαν τις επομενες ημερες θα υπαρχουν παρομιες προσφορες και οχι μονο απο το πλαισιο. το ανεφερα σε αρκετα φορουμ.σε αυτο εδω εχω σταματησει να γραφω εδω και μηνες....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Γιατι BOUGAS τι εγινε? Χρηστης με 2500 ποστ απο το 2005 (σαν κι εμενα) εισαι..
Bougas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 λετενα περιμενω μπας και ριξουν την Χ2900? 50-50 συμφωνα με το τηλεφωνικο τους κεντρο,να ξανακανουνε προσφορες μεσα στο καλοκαιρι.
Gary_Kokkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τα 5-10 κομμάτια "προσφορών" για ν'αναθερμανθεί η κίνηση ....είναι δεκάδες διαφορα προιόντα,για μια εταιρία τύπου Πλαίσιο.Και μην ξεχνάμε είναι περίοδος αδειών και οι επιχειρήσεις χρειάζονται και μετρητά για τα επιδόματα. Οποιοι θυμούνται ή γνωρίζουν,κάτι παρόμοιο έγινε και πέρσι λίγο αργότερα όμως, τέλος Ιουλίου...
SV1EOD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω τα χρηματοοικονομικά τους αλλά δεν νομίζω ότι με τις εισπράξεις αυτές καλύπτει το 2% των επιδομάτων. Εμένα μου μοιάζει για μαρκετίστικη κίνηση(και κολλάει και με την απάντηση του τηλεφωνικού κέντρου για 50-50 λες και θα ενημερώνανε τις τηλεφωνήτριες για παρόμοια κίνηση) και μάλιστα επιτυχημένη. Και αυτοί που δικαίως γκρινιάζουνε βάζω στοίχημα ότι θα κυττάνε το site του πλαισίου 2-3 φορές την ημέρα μπας και προλάβουν τίποτε ανάλογο. Απορία. Την ημερομηνία λήξης των προσφορών όταν είχαν τέτοιες τιμές τι την βάλανε? Για να γελάμε? Ενόχληση. Τα παράπονα αυτών που έκαναν παραγγελία μέσω του site και τους έπαιρναν τηλέφωνο και τους γείωναν είναι απόλυτα δικαιολογημένα. Ας έγραφαν ότι ΔΕΝ μπορεί να γίνει online παραγγελία και ότι μπορεί να γίνει αγορά μόνο στα καταστήματα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για να κάνουν την διαφήμιση και να είναι και καλυμμένοι. Την πίκρα που τρώει αυτός που βλέπει ότι το σύστημα δέχεται την παραγγελία και μετά πίνει τον χυλό δεν την σκέφτηκαν?
Gary_Kokkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν κατάλαβες την λογική μου ότι τα κέρδη της ιστορίας δεν αφορούν την συγκεκριμένη μέρα με όση ποσότητα πουλήθηκε.Είναι υπολογισμένο από τον νόμο των supermarket ότι αν μπείς να ψωνίζεις κάτι "φθηνό" θα πάρεις και κάτι που δεν χρειάζεσαι επιπλέον ή μήπως εξαντληθεί-Ετσι γίνεται ο τζίρος Μαρκετίστικη λογική θα ήταν αν αφορούσε ότι απλά ότι αυτό έγινε "τυχαία" ,επειδή αρχισαν και οι εκπτώσεις για κράκτη ,αλλά σε αυτή την περίπτωση θα το διαφήμιζαν κανονικά
SV1EOD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Για τον νόμο που αναφέρεις χωρίς να τον ξέρω συμφωνώ, αλλά η περίοδος είναι τέτοια που δεν έχει και μεγάλη εφαρμογή γιατί όλοι ψάχνονται να πάνε παραλία ή να μαζέψουν λεφτά για τις διακοπές(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ). Είτε όπως το λες εσύ όμως είτε όπως το λέω εγώ η ουσία δεν αλλάζει, κάποιοι managers του πλαισίου παίζουν(για να μην πω κοροϊδεύουν) με τον κοσμάκη.
spock Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ...προλαβα 4 core 2 duo 6700 στα 2.66 με 170 ευρω... οι επεξεργαστες,δεν ειναι για την παρτι μου [...'] απλα τους πηρα για να βολεψω 2-3 φιλαρακια. ...το βλέπουμε...
rallis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ...το βλέπουμε... Megalo karfi erikses file.... Basika tin aggelia den tin evale o xristis BOUGAS alla o Devious enas neos xristis pou egrafike molis simera.... Den mporeis na ksereis an prokeitai gia to idio prosopo.Gi afto krata kapoies epifilakseis.
TonyMontana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 όλοι οι έλληνες έγιναν έμποροι ρε ξαφνικά χεχεχεχεχε... καλές οι προσφορές πάντως αλλά λίγες
Kagkouros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά τι γίνεται? χτες το βράδυ είδα εδώ και υπήρχαν μόνο 4 κάρτες γραφικών σε προσφορά τώρα υπάρχουν ένα σωρό....και κάποιοι που λέγανε πως θελαν την 7900GTX 512MB ας τρέξουν γιατί αυτή τη στιγμή την βλέπω στα 150? το ίδιο και στους επεξεργαστές χτες ούτε ένας σήμερα ένα σωρό...τι γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.