Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Εκπτώσεις

savvaskall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά γύρω στις 14:00 κοίταζα τις προσφορές και τώρα απ' ότι βλέπω έχουν μείνει 1/5 ή κάτι τέτοιο...πάντως υπήρχαν 10 επεξεργαστές με μείωση τιμής και τώρα ούτε ένας :lol:

Δημοσ.

Και γω σκεφτομουνα να παω σε κανα μηνα να παρω τιποτα να εχω μαζεψει φραγκα και σε μια μερα δεν εμεινε τιποτα!

Δημοσ.

ειμαστε σημερα στο πλαισιο στην στουρναρη και επιστρεψαμε μια asus sli γιατι δεν επαιζε απο το stock house.

και αφου ειδαμε ενα μομπο πηγαμε παλι απεναντι να δουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα.ε και στην ειδοσο ο σεκιουριτας μας δινει ενα φυλαδιο με εκπτωσεις.

το ανοιγω και βλεπω το gigabyte s3 rev 3.3 50 ευρω!και του λεω εφυγες!!!και προλαβαμε το τελευταιο κοματι.τσιμπησαμε και εναν 6300 100 ευρω αλλιως θα περναμε τον 4300 με 60 ευρω αλλα φυγανε.

μια χαρα!!

Δημοσ.

Τα περισσότερα προιόντα που υπήρχαν στο φυλλάδιο (και ειδικά οι κάρτες γραφικών) εξαντλήθηκαν απο το πρωί. Αλλωστε η διαθεσιμότητα ήταν πολύ μικρή. Εγώ πρόλαβα και καβάτζωσα μια 7950GT αλλά μου την είχε κρατήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα φίλος που δουλεύει στο Πλαίσιο. 70? τζάμπα πράμα, ούτε μεταχειρισμένη κάνει τόσο.

Επίσης όσον αφορά επεξεργαστές, έχουν στην ίδια τιμή τον 6600 και τον 6700 στα 170? και απ'οτι μου είπαν δεν πρόκειται για λάθος. Διαθεσιμότητα στους επεξεργαστές υπάρχει κανονικά, οπότε φαντάζομαι όλοι θα προλάβετε :)

Δημοσ.

me xenerwsate re *ousth mou pote eginan ola auta to *elekimou mesa...Eilikrina brizw apo mesa mou epeidh den eimai enas apo esas..Eilikrina *amwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!

Δημοσ.

Διαθεσιμότητα στους επεξεργαστές υπάρχει κανονικά, οπότε φαντάζομαι όλοι θα προλάβετε :)

I dont think so...στο site,δεν εχει μεινει κ τιποτα

Δημοσ.
Φούσκα

Είχα παραγγείλει δυο πράματα στις 10:30 το πρωί και με πήραν πριν από λίγο για να μου πουν ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου επειδή εξαντλήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα τα αποθέματα που τώρα αμφιβάλλω αν υπήρξαν ποτέ. Μπορεί να τράβηξαν πολύ κόσμο στα καταστήματα και στη σελίδα τους αλλά εμένα απο πελάτη με έχασαν. Σιχαίνομαι τέτοιες τακτικές και με ξεσήκωσαν και δίχως λόγο:twisted:

Πάντως φιλε μου εγώ τσίμπησα την 7900GX2. Δεν νομίζω να μην υπήρχαν... Η οποια δεν υπάρχει καν στο site τώρα. Την παρήγγειλα το σάββατο 150 euro και σήμερα την είχαν 110.

Δημοσ.
Πάντως φιλε μου εγώ τσίμπησα την 7900GX2. Δεν νομίζω να μην υπήρχαν...

την πήρες όσο λέει 119€?

Δημοσ.

Albatron 7900 GX2 1GB (2 x 7900GT) 150Euros το σάββατο έλεγε οταν την παρήγγειλα. 110 την είχαν το πρωί πρίν εξαφανιστεί.

Δημοσ.
Albatron 7900 GX2 1GB (2 x 7900GT)

Βασικά οι 2 κάρτες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί η 7900GX2 είναι της 7900 series και έχουν χρονισμούς ανάμεσα σε 7900GT και 7900GTX :wink:

Δημοσ.

paidia auto pou pisteuw kai den kserw posous parigoroi einai to eksis aplo..se ligo oi times apo auta ta proionta tha exoun toso isos kai ligotero! me to skeptiko tou antagonismou argotera ta dosane toso apo tora gia na min mini stock alios den eksigite tetia miosi ksafniki..opote anamenoume treles miosis..gnwmi mou panta kanis emporws den xani pote . sigoura kati tetio paizete ;)

kai gia tou logou to alithes oloi kseroume oti h intel se mia bdomadoula tha kani to thauma tis ..

Δημοσ.

παπαλα οι εκπτωσεις.κατι λιγα εμειναν.

προλαβα 4 core 2 duo 6700 στα 2.66 με 170 ευρω.

2 asus commando απο 189 μονο 120 ευρω.

μια gecube x1950 512mb με 90 ευρω απο 140.

εναν 6600 core 2 duo με 170 ευρω.

εναν core 2 duo 6300 στα 1.86 με 119 ευρω.

θα κρατησω commando - gecube - core 2 duo 6700 και τα υπολοιπα σκοτωμα!

Δημοσ.

h logiki tou ellhna! sorry kiola re BOUGAS alla ama kani o kathenas san esena tote kai olo to xrono na yparxoun teties prosfores pali ta rafia adia tha einai!

esi palikari mou den "prolabes"! esi ekanes dou kanoniko! akou ti leei o palikaros...edw gelame reeeeeeeeeeee

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...