ilMarios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Η διαφορετικά πάρτε τηλέφωνο και κάντε παραγγελία επί τόπου.Στο τηλεφωνικό κέντρο τραβάνε από υπάρχον απόθεμα και μόνο. Τηλεφωνικός την έκανα αντικαταβολή με ΕΛΤΑ 2 μερες παει θέλω δε θέλω.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Οτι λεει παραδοση σε 24 ωρες υπαρχει στις αποθηκες. Οτι λεει παραδοση 2-3 μερες παει να πει οτι δεν υπαρχει και αμα εισαι τυχερος μπορει να εχουν παραλαβη σε τοσες μερες, αν οχι την πατησες.... Απλά τα πραγματα. Ούτε αυτό ισχύει. Όταν γράφει στο site παράδοση σε 2-3 μέρες σημαίνει πως δεν υπάρχει μεν στην αποθήκη, αλλά υπάρχει απόθεμα στα καταστήματα.
ilMarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παιδιά την ιστορία μου την ξέρετε, κανονικά χτες θα έπρεπε να έχω τους σκληρούς δεν τους έχω και είναι Πέμπτη. Αντικαταβολή θα έρθουν. Με τη? Με τα ΕΛΤΑ? Λογικά μάλλον courier δεν έβαλα οπότε μάλλον ΕΛΤΑ πήγα πρωί και δεν τους είχαν άρα ούτε σήμερα. Θέλω να τους πάρω τηλ τη να τους πω? Ο υπάλληλος δεν ξέρω τη ήταν μου είχε πει για χτες με σιγουριά ότι θα τους είχα τη να τους πω στο τηλ? Καποιος?
ilMarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μένεις εκτός αττικής??? Ναι και όσο νάνε τα έχω ψιλό πάρει γιατί τους χρειάζομαι τους σκληρούς
foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παρε και ρωτα αν εχει φυγει η παραγγελια απ το μαγαζι. Αν σου πουνε ναι, ρωτα με τι την εστειλαν και απο εκει και περα παρε τηλ στα ΕΛΤΑ η στο courrier
jimarass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 To problima einai oti briskomaste sto elladistan kai o kathenas kitaei tin parti tou.Kai oxi mono afto, alla koitaei kai na bgalei eis baros ton allon. Diladi den ftanei poy oloi oi kahmenoi pane san ta probata kai agorazoun deka deka tis prosfores, alla meta tis poulane kiolas. Afto OLOI MAS MPOROUME na to kanoume. Den sas zilevoume pou prolabenete. Apla eimaste anthropoi.... To plaisio exei to problima pou exoun oles oi eteries: Bismatomena topothetimenous axristous ipallilous. Episis, o kathe manager paei na faei ton allo gia na ekselixthei, me apotelesma i epikoinvnia ton tmimaton na einai aniparkti. To site einai allo tmima kai i apothiki allo tmima. Paidia sto plesio ginetai pistevo kali prospatheia gia tin eksipiretisi tou pelati. Apla afto ginetai arga arga kai apo tous ligous pou doulevous ekei mesa. I antiprosfora se aftous pou xasane tin paraggelia einai apodiksi oti KATI LEITOURGEI SOSTA, opos episi kai apodiksi oti KATI DEN TO AFINEI NA LITOURGISEI POLI SOSTA. Giati kanenas se afti ti xora den ektima ti doulia pou exei, afou tin pire bismatika kata to 99 % . Apotelesma einai i kathimerini baremara kai arnitiki apodosi stin ergasia.
zedone Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Πάντως αυτό με την αντιπροσφορά είναι καλό. Δέν είναι και λίγες οι φορές που έχoυν αναφερθεί στο insomnia περιπτώσεις, με "υπερπροσφορές" σε φυλλάδια που "εξαντλήθηκαν" στα πρώτα 5 λεπτά που άνοιξε το μαγαζί ή πήγε κάποιος και είχαν μόνο 3-5 κομμάτια...
cordobros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 μην τσιμπατε. τουs κανετε τσαμπα διαφημηση.
overclockerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 τα ξαναλαξανε παιδια οποιος προλαβε ,προλαβε... ενα θα σας πω ειχε χ1950pro ατι με 70? WOW! τρομερό! δεν πρόλαβα να την αγοράσω:neutral: με το νεο PC που θα παραγγήλω την δευτέρα...
ilMarios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Παιδιά την δευτέρα 30/7 μου είπαν ότι τους έστειλαν! Τελικά σήμερα δευτέρα 6/8 δεν τους είχαν στείλει λόγω αποθεμάτων και μου είπε μια κοπέλα ότι έχουν απόθεμα και ότι θα το στείλει σήμερα και θα τους έχω Τετάρτη σίγουρα αν δεν έρθουν Τετάρτη μπορώ να τους κάνω τίποτα?(Αν διαβάζεται από την αρχή που στέλνω μου έχουν πει 2 φορές ότι τους έστειλαν και δεν τους είχαν στείλει δηλ μου είχαν πει ψέματα) οπότε τους έχω πολλά μαζεμένα αν δεν έρθουν μπορώ να τους κάνω τίποτα?
21century Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ναι ειναι αληθεια παιδια οτι βγαζουν προσφορες για λιγες ωρες, διωχνουν το στοκ και παει λεγοντας...Αλλα ειπαμε ειμαιστε ελλαδισταν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.